Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
Tak holky, dneska byla první kontrola. Jsem dnes 6+1, dle doktora je to v děloze, je tam jedno a je žloutkový váček. Příští týden v pátek zase mám přijít na kontrolu. Říkal, že srdeční akce není, ale že když jako jooooooo kouká, tak něco. Tak uvidíme. Snad to je tentokrát to správné těhu.
Fotku z utz ani nemám ☹
Holky, stale se snazim ulovit ovulaci a kombinaci vitaminu a bylinek ji trochu posunout. Standard 20 DC, 21DC pozitivni test. Presla jsem na digi testy, protoze porovnavani carek uz me nebavi a dnes jsem na nem mela smajlika, uplne me to rozesmalo 😅 Bohuzel, s manzelem jsme se videli vcera a uvidime se az za 3 dny. Ale smajlik je vtipnej a byl 19 DC, tak mozna neco zabira, jsem zvedava, kdy to dostanu, za kolik dnu odted. A vcera to bylo s conceive gelem poprve, je prijemnej, tak treba jeste pulci plavou 😇
@evikkk13 Drzim pesti,pulci se pry udrzi i pet dni,takze sance tam je.🙂
Ahoj holky, jsem 38. DC a pořád nic - negativní test, žádná ms. O příznacích ani nechci přemýšlet, už nevím, co je pravda a co je moje autosugesce. Nějaké návrhy, co s tím? Od revize jsem měla ms 15.3., pak 15.4. a pak nic. Ještě počkat, nebo jít k doktorovi? Štve mě to 😒
@jade85 pokud neznas jasne stanovisko dr., tak asi brnkni a optej se, ja uz to i 39DC jednou dostala, takze to nepovazuju za nic nenormalniho, stat se to muze, kdyz prijde nemoc, stres...a nebo taky to tehotenstvi, ze jo 😀 Telo neni stroj, nehrotila bych to, ale pro klid duse zavolej
@kacenka0705 když tu fotku chvilku hypnotizuju, tak mám pocit, že tam duch druhé čárky je, ale já teď nejsem asi dobrý rádce, hypnotizuju takhle svoje testy každý druhý den 😀
@jade85 😀
Já asi spíš nevidím, ale je to strašně brzy na testování....
@kacenka0705 Take nic nevidim, ale je brzy. Opakovala jsi dnes?

@jade85 moc gratuluji. Me to ceka za mesic a uz se tesim. Neboj,mimco prijde. Hlavne,at vam to vyjde. ❤