icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

katmir
17. kvě 2017

@jade85 moc gratuluji. Me to ceka za mesic a uz se tesim. Neboj,mimco prijde. Hlavne,at vam to vyjde. ❤

bibianne
18. kvě 2017

@mirindad no to je fesaaaak 🙂 :-* moc gratuluji a budte oba zdravi a spokojeni ❤😘

simi1510
19. kvě 2017

Tak holky, dneska byla první kontrola. Jsem dnes 6+1, dle doktora je to v děloze, je tam jedno a je žloutkový váček. Příští týden v pátek zase mám přijít na kontrolu. Říkal, že srdeční akce není, ale že když jako jooooooo kouká, tak něco. Tak uvidíme. Snad to je tentokrát to správné těhu.

Fotku z utz ani nemám ☹

jade85
19. kvě 2017

@simi1510 to zní dobře! 🙂 Držím palce na další kontrolu, ty první týdny jsou děsný nervy vždycky...

Jinak já 34 DC, ms nic, na testu nic. V minulém těhu jsem našla druhou čárku až 38 DC, tak to ještě nevzdávám, ale nevím nevím, začínám se bát cysty nebo jiné podobné radosti.

90moni90
19. kvě 2017

@simi1510 To bude skvele uvidis. Ja jsem o den od tebe napred. Me rekli, ze staci za tri tydny. Jsem ale nervozni, ze ne driv. Taky chci mit to srdicko potuplovane ❤ Priste urcite dostanes fotku 👶

simi1510
19. kvě 2017

@90moni90 tak doktor rovnou rekl za tyden, tak asi neco mozna videl, nevim no. To uz budu začínat 8tt

mirindad
autor
22. kvě 2017

Dekuju moc holky, je to strasne hodne miminko 😍

katmir
22. kvě 2017

Ahoj holciny.
Jsem po operaci. Az na male srusty nic. Tak snad to bude o.k.
@mirindad je nadherny. ❤

jade85
22. kvě 2017

@mirindad opravdu krasny miminko...ta rucicka v pusince...bozi 😍

@katmir bezva, ze to mas za sebou, ted snazeni pujde jedna radost 🙂

monib66
22. kvě 2017

@mirindad moc gratuluji 🙂 přeji hodně zdravíčka a ať Vám Adámek dělá jen samou radost 😉

mirindad
autor
22. kvě 2017

@katmir
@jade85 moc moc dekuji :-*
@monib66 napodobne, preju moc zdravicka a dekujj :-*

evikkk13
22. kvě 2017

@mirindad No to je kocicak! Moc moc gratuluju 👶

evikkk13
22. kvě 2017

Holky, stale se snazim ulovit ovulaci a kombinaci vitaminu a bylinek ji trochu posunout. Standard 20 DC, 21DC pozitivni test. Presla jsem na digi testy, protoze porovnavani carek uz me nebavi a dnes jsem na nem mela smajlika, uplne me to rozesmalo 😅 Bohuzel, s manzelem jsme se videli vcera a uvidime se az za 3 dny. Ale smajlik je vtipnej a byl 19 DC, tak mozna neco zabira, jsem zvedava, kdy to dostanu, za kolik dnu odted. A vcera to bylo s conceive gelem poprve, je prijemnej, tak treba jeste pulci plavou 😇

uznevimcozaheslo
23. kvě 2017

@evikkk13 Drzim pesti,pulci se pry udrzi i pet dni,takze sance tam je.🙂

llenka_li
23. kvě 2017

@evikkk13 určitě plavou, myslím, ze 2-3dny urco. Takže záleží kdy ovu po pozitivním testu dojde..;)

jade85
23. kvě 2017

Ahoj holky, jsem 38. DC a pořád nic - negativní test, žádná ms. O příznacích ani nechci přemýšlet, už nevím, co je pravda a co je moje autosugesce. Nějaké návrhy, co s tím? Od revize jsem měla ms 15.3., pak 15.4. a pak nic. Ještě počkat, nebo jít k doktorovi? Štve mě to 😒

llenka_li
23. kvě 2017

@jade85 určo bych šla k dr....ať té zkontroluje, případně pichne injekci.

jade85
23. kvě 2017

@llenka_li asi máš pravdu. Ještě počkám do zítra, ráno zkusím jinou značku testu pro jistotu (i když vím, že bývají spíš falešně pozitivní než negativní) a pak kdyžtak zavolám k doktorovi.

evikkk13
23. kvě 2017

@jade85 Mne dr rikal, ze az kdyz neprijde MS kolem 6-7 tydnu, mam volat.

llenka_li
23. kvě 2017

@jade85 mě objednali na 6.tyden, což ty teď už také jsi..když mi tenkrát MS nepřišla. A vyvolávací injekce by případně miminku neublížila 🙂 lepší než čekat na MS týdny..;)

jade85
23. kvě 2017

@evikkk13
@llenka_li
A co si mám teď jako vybrat 🙂 😀

llenka_li
23. kvě 2017

@jade85 zavolej tam a zeptej se, každý dr má na to jiný názor..ale 38DC mi už přijde hodně..

evikkk13
23. kvě 2017

@jade85 pokud neznas jasne stanovisko dr., tak asi brnkni a optej se, ja uz to i 39DC jednou dostala, takze to nepovazuju za nic nenormalniho, stat se to muze, kdyz prijde nemoc, stres...a nebo taky to tehotenstvi, ze jo 😀 Telo neni stroj, nehrotila bych to, ale pro klid duse zavolej

jade85
23. kvě 2017

@evikkk13
@llenka_li
Jako pro mě je to v podstatě týden zpoždění. Možná ty stresy kolem svatby a tak...dám tomu čas do zítřka plus jeden test a pak volám 🙂 díky za rady, holky 🙂

kacenka0705
23. kvě 2017

Ahoj dneska jsem cca 9dpo. A mela jsem vcera a dnes jen takove male spineni spise jen takove svetloulince hnede az pruhledne a vcera rano bolest jako na ms ale ta nikde. Ms mam dostat az cca za 4-5 dni vidite neco?

jade85
23. kvě 2017

@kacenka0705 když tu fotku chvilku hypnotizuju, tak mám pocit, že tam duch druhé čárky je, ale já teď nejsem asi dobrý rádce, hypnotizuju takhle svoje testy každý druhý​ den 😀

kacenka0705
23. kvě 2017

@jade85 😀

uznevimcozaheslo
23. kvě 2017

Já asi spíš nevidím, ale je to strašně brzy na testování....

evikkk13
24. kvě 2017

@kacenka0705 Take nic nevidim, ale je brzy. Opakovala jsi dnes?

evikkk13
24. kvě 2017

@jade85 Tak co, uz jsi volala?

Strana