icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

evikkk13
26. čer 2017

@simi1510 Já jsem na tom pořád stejně, ve čtvrtek jsem byla na krvi, zítra jdu na další a ve čtvrtek na kontrolu, kde se to už asi rozsekne - výsledky krve nevím, to má doktor, ale cejtím se fajn 🙂

evikkk13
26. čer 2017

@jade85 Jj, tak to je stejné a to flákačství naprosto chápu - já byla schopná nasypat si 2 za týden a pak jsem si vždy vynadala 😂 Teď jsem si dala upomínku do mobilu a DENNĚ beru femibion 🙂

evikkk13
26. čer 2017

@tyna20 To je normálně pěkně pozitivní test 😉

tyna20
26. čer 2017

@evikkk13 snad ano 😍😍 radovat se budu až to bude potvrzené od Dr

evikkk13
26. čer 2017

@tyna20 No pozitivní je určitě 😉 Samozřejmě je potřeba, aby Dr. potvrdil, že je vše tam, kde má být a jak má být, tak si brnkni a domluv si termín, ať neběžíš zbytečně moc brzy, aby už bylo něco vidět 😉 Pozitivní test může udělat i ta cysta, ale nevím, jak moc pozitivní, řekla bych, že takhle asi nee 🙂

evikkk13
26. čer 2017

@janajens To je teda hooodně pidi dušík, ale vidím ho. Držím palce, ať je z dušíka pořádný duch 😉

tyna20
26. čer 2017

@evikkk13 v pátek mám jít na kontrolu, ale zítra ráno tak zavolám a zeptám se. Podle toho se uvidí 🙂

janajens
26. čer 2017

@evikkk13 dekuji taky doufam ze bude silit je to po petimin foceny tak to asik riska nebude

evikkk13
27. čer 2017

@jade85 Tak co? Pořád ani MS ani čárka?

jade85
27. čer 2017

@evikkk13 dneska jsem netestovala, chci tomu dát aspoň dva dny rozestup. Každopádně ms nikde, strašná únava, pořád děsnej hlad a mega nafouklý břicho a trochu nafouklý prsa. Takže buď PMS nebo příznaky? Nevím, zítra další test. Už jsem trochu otrávená.

Co ty, jak se cítíš?

evikkk13
27. čer 2017

@jade85 Posledni dva dny jako s kocovinou, rano me vzdycky boli hlava a nemuzu se nejak "rozhybat", pak uz ok. Rano jsem byla zas na krvi a zacinam byt trochu nervni, ctvrtek se blizi 🙄 Boli me prsa a zada. Obcas trosku zaspinim. Ty priznaky jsou fakt dost podobny na oboje, asi 2x jsem byla presvedcena, ze jsou tehu a nebyly. A ted nenasvedcovalo ani nic a pak prvni duch. Nebud otravena, zkus najit neco pozitivniho na obou variantach, at tak nebo tak. Tak jsem to delala ja vzdy pred testovanim, aby to nebylo jen o zklamani, ale i o tom, ze se nic nedeje a muzu se tim padem jeste tesit na "neco-tatarak, dobrou vecu s lahvi vina, virivku, dalsi snazeni..." a vyjde to priste 😉 Drzim palce, at uz tak nebo tak 😗

jade85
27. čer 2017

@evikkk13 hihi, přesně tak si to taky vždycky říkám 🙂 spíš jsem otrávená, že nevím, co se mnou je - když zítra nebudou dvě čárky, klidně můžou být až za 4 dny, nebo taky ne, když nebude ms, tak kdy sakra přijde...kdybych měla aspoň tu ms pravidelnou a normálně dlouhej cyklus, bylo by mi líp.

Držím palce na tu kontrolu, věřím, že to bude ok a pak už budeš mít od nervů chvíli klid 🙂

llenka_li
27. čer 2017

@jade85 ty nepravidelne cykly jsou na prd, jak člověk vůbec neví, čeho se chytit. Ale když mas takové hezke příznaky, tak to vypadá moc dobre...drz se a zitra čekám ducha na testu 😁✊️

jade85
27. čer 2017

@llenka_li jeee, dík za ten optimismus, zítra dám vědět 🙂

jade85
28. čer 2017

Holky moje, je to tam!!! 😂😵

lentilkah
28. čer 2017

Super, moc gratuluju 😉

janajens
28. čer 2017

@jade85 jeeee gratuluji kolik jsi dpo ☺️

llenka_li
28. čer 2017

@jade85 jeeeee, jeeee, Ježíš, to je supeeer 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Já to věděla 😁 Měla jsem totiž úplně stejně příznaky už dávno před MS. Ty jo dva dny zpátky nic a teď už taková hezká čárka....strašně moc gratuluju 😍 To byla euforie,co, když se tam objevily...nám velikou radost 😊

jade85
28. čer 2017

@lentilkah děkuju 🙂 vypadá to, že čtvrtá ms po revizi už snad nepřijde 🙂

llenka_li
28. čer 2017

Miminko počkalo, aby jsi si mohla poradně užit rozkucku se svobodu a svatbu a hned v dalším cyklu sup k vám...a teď už až do konce, to už bude breznatko?

lentilkah
28. čer 2017

@jade85 Urcite neprijde, neni to zadny dusik. A ted az do konce 🍀

llenka_li
28. čer 2017

Jinak i u mě to klaplo 4.cyklus od revize....přijde mi, ze je to takové docela časté, ten 4.mesic 🙂)

jade85
28. čer 2017

@llenka_li děkuju, jsem si normálně říkala, že jsi čarodějka, jak jsi to včera předpověděla 🙂 jako tahle čárka je focená dávno po limitu, ale cca po 3 minutách už tam byl pořádný duch 🙂 no jako euforie obrovská, vstala jsem ráno první, dám dělat kafe, udělám si test a jdu vytlačit popelnici před barák, pže muž na to večer zapomněl a teď si ještě spí, vrátím se dovnitř, znuděně kouknu na test a je to tam! Tak jsem za ním hned celá rozechvělá vlezla zpátky do postele, brečím a říkám mu to 🙂 no síla 🙂

jade85
28. čer 2017

@llenka_li myslím, že to vychází na přelom březen duben 🙂 moc doufám, že to tentokrát dotáhneme do šťastného konce 🙂🙏

llenka_li
28. čer 2017

@jade85 Jj, je to nádherný zážitek najít ty dvě čárky....🙂)) mám to v žive paměti..;) a teď mas před sebou 10 tydnu stresu 😁 Jako my všechny...Hihi ;)

jade85
28. čer 2017

@janajens děkuju, kolikátý dpo netuším, nehlídala jsem ovulaci. Ale jsem 34 DC, takže i na moje delší cykly už je to po očekávaném termínu ms. Takže snad to bude v pořádku a čárka bude sílit.

janajens
28. čer 2017

@jade85 juu tak ftuj ftuj at sili ja jsem 27dc a cykly mam 28-30sni a test bili tak snad se UKaze Jen pozdeji

jade85
28. čer 2017

@llenka_li jojo, celej první trimestr znova...no bude to mazec. Ale přes léto to snad rychleji uteče a věřím, že tentokrát i dobře dopadne.

llenka_li
28. čer 2017

@jade85 a ještě porodíš v nejhezcim ročním období takhle na jaro, to je super 😉 Ještě jednou obrovská gratulace a to, ze je to tentokrat do zdarneho konce, to je úplně jasný..🙂)) 😉

llenka_li
28. čer 2017

Co bylo vůbec tenkrát špatne? Přišli na něco z krve nebo na utz screeningovem? Mě čeká screening za 14dnu, zitra odběry...

Strana