Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
Dobre ranko děvčata hlasim ze MS stále nikde.
ženský ukecaný,já vás nestíhám,ted jsem dojela z krve a lékárny,doufám,že výsledky budou už odpo,jinak až zítra,testík nahraju nějak během dne a napíšu víc,ted zase mizim pro kytičky - jsem takový malý mičurin a pak na kosmetiku 🙂
@mirindad neboj, taky se zacne prevalovat ;) ja se uz snazim pomalu pozorovat pohyby dnes 16+2, tak treba se uz brzo objevi 😍
@markethy235 hele jako klidneeee...tak ja dnes delam vypecky se zeliiim...protoze jsem rano otevrela oci a mela jsem na zeli hroznou chut 😂 jo, uz jsem ticho 😀 jinak muze "znasilni" nez odjede a hned jak prijede, posvickuj, a ja budu drzet pestickym (ted mam 4... Takze vsechny 4) 🍀🍀
@brambora28 ja se tedy nikdy nespolehala na ovulku, popravde ani nejak nevim, jak se to zjistuje, pocita a tak 😀 ja vzdy po sexu delala svicku a vyslo to 🙂 pozitivni testik mi vysel ve vlaku, mela jsem takove podezdreni a nemohla jsem pockat az domu 😂 jsem koza zvedava nooo 😀 na fotky mrknu a preju hodne 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
@bajuliss Díky, já si tvoji vlakovou story už četla, vtipný :D Ale naprosto tě chápu 🙂
@brambora28 jeziiis 😍😍 ty fotky jsou uplne uzasneeeee 😍
@brambora28 ohledne prace te plne chapu, take mam smlouvu na dobu neurcitou, mozna by mi vypocitali i solidni materskou. Jenze co naplat kdyz mam dalsich x hodin prescasu, ktere mi neproplati, ani vybrat si je nemohu. Tim padem kdyz si vypoctu mzdu na opravdu odpracovane hodiny, je to des a hruza. Nehlede na to, ze taham tezke palety, neustaly stres kdy prijde audit na to a nebo tohle, do toho hlidam zlodeje na kramu, nedavno na me jeden postval psa.. Takze konec, takhle opravdu nemam sanci otehotnet 😞 dala jsem konecne v srpnu vypoved a ted si hledam normalni praci. A verim, ze zmenou prostredi a hlavne odpadnutim stresu to vyjde 😃
@bajuliss jeziiiis, resime jidlo 😂😂 ne, v pohode, ty jako tehulka muzes mit chute na vsechno 😘 no, snad ho znasilnim, ale je ted chudak z taty takovy smutny, ani se nedivim 😞 a v nedeli mam opet blbou celodenku.. no nic, bud to vyjde a nebo v rijnu 😃
@medulinek ja bych rekla, ze jde videt trochu lip nez vcera 😉
@markethy235 tak at se stavi za tebou do prace, no a zalezte nekde za palety, kde nejsou kamery (pokud je tam tedy nechcete 😀) a sup hup svicka 😋👍
Boze...memu tabletu zas hrabe 😀
@bajuliss Děkujeme, měli jsme nejlepší fotografy na světě <3
@medulinek take bych rekla, ze to vypada hodne dobre 😃
@bajuliss noooo, hezky 😂 ja mu to v nedeli vzkazu, chodi mi tam aspon na vikendove celodenky trochu pomoci 😃 ale tohle si netroufneme 😂😂😂
@markethy235 tak vidis...chce to trochu adrenalinu 😎😋 my vyrobili v italii.... No a bud na utesu nad morem, nebo v kamionu, nebo na skutru 😂😂😂
Bude vadit kdyz si udělá test zítra rano po 12cce je dneska na noc
holky tak hcg v krvi 75 a kdyz jsem se ptala jestli je to ok,tak to zacala okecavat a ze se vic uvidi na UZ,tak abych se radsi zase zacala pripravovat na blbý zprávy.

@markethy235 Jojo, testuji poprvé.. Samozřejmě bych to strašně ráda neřešila a nechala tomu volný průběh, ale už 2 měsíce po sobě se nám stalo, že právě v předpokládaným období ovulace jsme to vůbec nedělali, takže pravděpodobnost otěhotnění minimální, že.. a navíc jsem v práci, ve které jsem fakt strašně nešťastná.. už jsem s tím chtěla seknout několikrát, ale mám tu ideální podmínky na to jít na mateřskou - dobrý peníze, smlouva na dobu neurčitou... kdybych otěhotněla, tak půjdu na neschopenku a budu si doma vyrábět ve své dílničce 🙂 teď jsem si řekla, že pokud se do konce roku nepodaří, tak dávám výpověď.. tak uvidíme..
@mirindad Děkuji, a tobě gratuluji 🙂