icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

evikkk13
17. bře 2018

@jade85 Ježííííš, já to nějak úplně prošvihla! Moc gratuluju a přeju hodně zdraví vám oběma!! 😍

evikkk13
17. bře 2018

@kreveta1 @svetty Tak co děvčata, už jste se odvážily? 🙂

evikkk13
17. bře 2018

Holky, dlouho jsem tu nebyla, ale ani nemám nic nového - zobu medrol a anopyrin a poslední věc, kterou jsem s doktorem řešila byla luteální fáze cca 9 dnů, tak budu teď po ovulaci nasazovat utrogestan a uvidím, zda se podaří prodloužit. Hrozně se divil, že ovulaci mívám až kolem 20 DC a zřejmě teda příští cyklus se k němu objednám na nějaký kontrolní UTZ, protože z UTZ ji potvrzenou nemám. Teď jsem měla týden totální virózu a myslím, že mi to rozhodí cyklus, jsem někde těsně před ovu, tak uvidíme 🙂 Už chci jarooooooo

lachtanice86
17. bře 2018

Ahoj holky. Tak snad sem už taky patřím. Cykly mám 26 dnu. Dnes sem 24 den cyklu. Dělala jsem ovu testy a měřila teplotu. Podle teploty to vypadalo nadějně, tak jsem zkusila tt.

monib66
17. bře 2018

@jade85 Moc gratuluji ♡ Užívejte si každou chvilinku 🙂 My za 2m oslavíme už 1rok 😍

katmir
17. bře 2018

Ahoj holky,ja uz jsem v 16.tt,strasne rychle to leti. Za 14 dni se uz dozvime co cekame. Screening v poradku,jen riziko preeklampsie,tak zobu Anopyrin a vecerni inzulin mam uz 30 jednotek,ale jinak vse o.k.
Uz mam pupek jak v 6.mes 😁

lzii
19. bře 2018

Prosím prosím poraďte byla už?

jade85
19. bře 2018

@evikkk13
@monib66 děkujeme, holky. Dneska je nám 19 dní, šestinedělí je mazec, ale celkem zvladame 🙂

lentilkah
20. bře 2018

@jade85 Je, moc gratuluju k prdolkovi

sticker
jade85
20. bře 2018

@lentilkah děkuju 🙂

svetty
31. bře 2018

@evikkk13 no mrcha dorazila o dva tydny pozdeji ..... :( tak dalsi pokus 🙂

mirindad
autor
5. dub 2018

Ahooojte holky moje. Vidím tu nějaké miminko i ultrazvuky, jsem ráda, že se daří :-* doufám, že se i ostatní máte dobře, jste zdraví, spokojení. Můj Adámek oslaví 11 měsíců. Ano, neuvěřitelně to letí, až se mi chce plakat 😀 Už sedí, lozí, stojí, vzteká se, že mu ještě nejde chodit 😀 ale už to bude co nevidět. Má 2 zoubky, říká mámá, deda, baba.. Umí paci paci, pápá, jak se máš, jak jsi veliký.. indánka... no je moc šikovný ♥ Momentálně nás trápí další zoubky, takže nespím už několikátý den 😀

brambora28
6. dub 2018

Hezký den holky. Už je to trošku déle, a proto jsem se rozhodla sdělit Vám můj příběh, vysvětlit, proč sem už nechodím, a tím se taky s Vámi rozloučit.
Kdo mě zná, tak ví, že jsme měli s manželem nádherný a láskyplný vztah. Jak to ale bývá, to, čeho jsme se nejvíc obávali, se stalo skutečností. IVF nás bohužel rozdělilo. Tímto procesem jsme začali procházet loni v květnu z důvodu jeho postižení a jako prevence vyloučení tohoto postižení u miminka. Bylo to nároční, ale nemyslím si, že nějak extrémně - prostě jsme procházel vším, co k tomuto procesu chodí. Já jsem bohužel žila především tím dítětem, tím snem a dělala jsem pro to vše, obětovala pro to mnoho, nedívala se doprava, doleva.. No a manžel bohužel nedokázal říct dost, něco je špatně, končíme odsunujeme.. A tak to skončilo tak, že našel útěchu v náručí jiné (22 letá kolegyně z práce, kterou naštěstí neznám, bydlí u rodičů a jezdí do práce na kole, je úplně jiná než já - samozřejmě). Když jsem si na konci prosince všimla, že se chová jinak, zeptala jsem se ho na to, zapřel ale tvrdil, že náš vztah neklape. Já si v tu chvíli uvědomila, že je něco špatně a otočila - začala na sobě makat, věnovat se sobě, přestala jsem žít jen tím dítětem.. Ale bohužel bylo pozdě, on mi dával jen falešnou naději něco zachránit, od prosince byl totiž s ní a já to v lednu zjistila... Zhroutil se mi ve vteřině celý svět, ztratila jsem úplně vše a upřímně jsem si poprvé v životě sáhla na úplné dno. I přes to všechno jsem chtěla náš vztah zachránit, protože jsem si neuměla představit život bez něj.. On už ale nechtěl, zkusili jsme potom i poradnu, kam šel ale s tím, že se chce rozvádět. Pár dní na to si sbalil několik věcí a odstěhoval se k segře a už se nevrátil. A já si řekla, že se postavím na nohy a budu žít. A tak žiju víc než kdy jindy (bohužel bez něj). Začala jsem chodit na terapie, kineziologii, číst Čtyři dohody, zajímat se o osobnostní rozvoj, o sebe ale o lidi celkově, o astrologii a zjistila jak moc je ve hvězdách pravdy, pochopila jsem sebe ale i manžela, odpustila mu, začala jsem dělat různé výzvy, naučila se přijímat své emoce a sama sebe, hodně dělám jogu, zhubla jsem 12 kg za 3 měsíce a jedu dál. Opravdu se mi změnil celý život. Na domečku chci zůstat, teď už řešíme jak ho vyplatím a jak to bude. Pejsci jsou u mě, on je vidí v průměru jednou týdně, protože vše tak nějak odstřihl - mě, pejsky, rodinu, přátelé - uvědomuje si svoji chybu a sám sebe hodně zklamal. S tou hvězdou se teda stýká, ale já už to neřeším, je mi ho vlastně líto. Teď ve středu jsem oslavila 28. narozeniny a nic už nebude takové, jako předtím, ale může to být, jako nikdy! Moje mantra, kterou si opakují od doby, co mi ji jedna žena předala, každičký den! 🙏 Letošní rok je pro mě poměrně podstatný životní mezník nejen proto, že 28 je mé nejoblíbenější číslo, ale především proto, že se mi tento rok otočil život vzhůru nohama. Stalo se tolik neskutečných a velmi bolestivých událostí, o kterých věřím, že si jednoho dne uvědomím jejich význam v mém životě. 😔
Minulý rok pro mě byl plný naděje, která se nikdy neuskutečnila a začátkem roku 2018 kompletně vyhasla. Opustil mě člověk, který mi byl po 7 let nejblíže. Rozhodl se dobrovolně a já jeho rozhodnutí respektuji. Děkuji mu za vše, co mi v životě dal, nelituji jediné minuty strávené s ním, bylo to přenádherných 7 let. Děkuji mu také za to, jakou bolest mi způsobil, protože mě to posílilo, otevřelo nové cesty a přimělo milovat sebe samu. ❤️ Bohužel mě krátce na to opustil další člověk, tentokrát nedobrovolně. Zemřel můj milovaný dědeček. Náhle, nečekaně, rychle. Byl to úžasný člověk, který bude v mém srdci navždy. Někdo ale zkouší, kolik toho vydržím, protože mám i druhého dědečka v nemocnici po operaci zlomeného krčku a bohužel jsem tam měla i maminku - ta už je ale doma 😘
Je to pro mě vše neskutečně těžké. Člověk musí najednou bojovat "sám", ve všem, se vším, se všemi. Je "sám" na vše - radosti i starosti, smích i pláč. Má tolik práce a tak málo času. Ale člověk není nikdy sám. A já se jen utvrdila v tom, jak úžasnou a milující mám rodinu! Jak skvělé, upřímné a ochotné mám přátelé. Jak moc pro mě znamenají moji dva pejsci, moje lásky, moje vše, kteří mě každý den vítají plní lásky, radosti a štěstí, jsou mi tou největší oporou, potřebují mě a já je! Poznala jsem mnoho nových a úžasných lidí a možností.
Abych ale nebyla jen negativní, ráda bych zopakovala mé novoroční předsevzetí, kterým je VÍRA! Věřím, že vše se děje z nějakého důvodu. Věřím, že mě všechny tyto zkoušky posílí. Věřím, že bude dobře! Věřím, že najdu sama sebe a splním si všechny své sny! 😊
Vás prosím važte každé minuty Vašeho života. Je to něco tak hrozně cenného a zároveň křehkého, že si to často neuvědomujeme. Važte si lidí kolem sebe, buďte tu pro ně, ale především tu buďte pro sebe. Milujte se, buďte vždy na prvním místě! Užívejte si každý okamžik naplno a buďte šťastní tady a teď s tím, co máte. Ne zítra, ne až si koupíte nové auto nebo najdete novou práci. Jestli něco chcete udělat, udělejte to, jestli chcete něco říct, řekněte to! 🙂
Vím, že jsem pro mnoho z Vás "inspirací" a moc si toho vážím. Ale já taky hledám inspiraci všude kolem sebe, pracuji na sobě a se sebou. Já se nevzdám a budu bojovat za to, abych byla opět šťastná. Já věřím, že šťastná budu.
Vám všem přeji, abyste byli moc šťastné, aby se vám plnili vaše přání a sny 🙂 Ať jste vy, vaše miminka i vaši blízcí zdraví! Já se s Vámi tímto loučím, protože to pro mě tady není úplně jednoduché. Věřím, že jednou mi do života vstoupí muž, se kterým toto absolvovat nebudu muset.
Jo a co se týče našich zmražených embryí, ze 12 máme 4 zdravá, která jsou zaplacená do konce roku. Vlastně to už ale nic neznamená, bohužel. Ale to je život, jednou nahoře, jednou dole. Vše zlé je pro něco dobré a mě už teď toto peklo neskutečně posílilo.
Děkuj vám dámy a loučím se, mějte se nádherně!

jade85
6. dub 2018

@brambora28 jsi skvělá statečná ženská, napsala jsi to moc krásně, je vidět, že to máš v hlavě srovnaný a není třeba tě utěšovat 🙂 snad jen jedna věc - já svého manžela a Sebastiánkova tátu poznala právě když mi bylo 28. Hodně štěstí :*

biedronca
6. dub 2018

@evikkk13 Mám to přesně taky tak. cyklus cca 28-30 dní, ale ovu až 18-20 DC. Ted mi nasadila nově DUPHASTON, uvidíme... ja jeste po ovulaci a do MS tmavě hnědě spinila dost. OVulaci UZ taky nemam potrvzenou, jen dělám testy, ty vycházejí. Snažíme se ROK..

mimiveru
6. dub 2018

Holky?????

simi1510
6. dub 2018

@brambora28 fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhaaaaaaaaaaaaa... Držím ti moc moc palce, ať se ti daří, ať si spokojená a klobouk dolů před tím vším, co si vydržela a přenesla se přes to. Držím ti moc moc palce, ať se ti ten sen mít miminko jednoho dne splní a třeba si pak řekneš i, že to co zažiješ v tu chvíli bude milionkrát lepší a nenahraditelné 🙂

ufounek
6. dub 2018

@biedronca mužu se zeptat, od kolikateho DC ho bereš?

biedronca
7. dub 2018

@ufounek Jestli myslíš ten DUPHASTON, tak to je kámen urazu. Měla bych ho dle gyn začít 16 DC na 12 dní. Ale ja mam ovu dost pozdějí, až kolem 18 -20 DC a pry Duphaston brani ovulaci, Ja ho nasadím až PO. Uvidíme.... ale dost se mi o to prodlouží cyklus.

ufounek
7. dub 2018

@biedronca ja ho zobu uz od prosince prosince, mela jsem anoovulacni cykly kvuli vysokemu prolaktinu, tak mi jim doktor udrzoval cyklus, abych nemusela na vyvolavacky.. ted jedu druhy cyklus v kombinaci s clostilem a musim si merit bt. Ovu jsem mela minuly cyklus 19 dphast.beru 17 - 26 dc. Na kontrole na pozdejsi ovu nic nerikal a to jsem se ptala, jestli ho mam brat stejne.. akorat, ze ted jsem 22 dc a ovu nikde, byla jsem nachlszena a do toho ted velky stres v praci.. tak jsem na pochybach, jestli si tim neublizim, jestli jsem s nim nemela i nazdory doktorovi pockat. Nakonec jsem ho ted vzala az od 18 dc, ale pozdeji jsem nemela odvahu. Ovu test jsem mela vcera nejsilnejsi a asi 4. den me celkem dost boli levy vajecnik.. tak jsem napjata co z tohodle bude..

biedronca
7. dub 2018

@ufounek tak myslis ze ovlivnuje ovu?

biedronca
8. dub 2018

@ufounek Jeste me napadlo, mas foto testu?

minanek
8. dub 2018

@lachtanice86 ahoj můžu se zeptat když tam je ten duch máš ovulaci moc se v tom nevyznám

lachtanice86
8. dub 2018

@minanek ne. V okamžiku kdy je druhá čárka stejně výrazná nebo výraznější jako kontrolní tak se ovulace dostaví do cca 24 hodin. Ten duch na ovu testu je víceméně celý cyklus

minanek
8. dub 2018

@lachtanice86 Dobře děkuji ti moc

minanek
8. dub 2018

@lachtanice86 břicho mě bolí sem jak balón a zatím nic

ufounek
8. dub 2018

@biedronca prave, ze netusim, proto jsem rreagovala na tvou zpravu.nekde jsem cetla, ze kdyz je tesne pred ovu, tak uz ji progesteron nezablokuje. Snazim se verit doktorovi, ale i tak mi to stejne hloda a jsem na vazkach. Ovu test jsem se ti snazila vyfotit, ale misto fotky mam cerny snimek, nevim, jak se mi to takhle blbe povedlo, tak prikladam aspon graf bt, podle dnesniho vzestupu mohla byt ovu vcera, bol ustala..

ufounek
8. dub 2018

@biedronca *bolest. Ovu. Test jsem mela nejtmavsi 7.4., ale pozitivni nebyl, ale jeste jsem u sebe pozitivni ovu test nezaznamenala, i kdyz min.mesic ovu urcite byla. Ja se vzdycky nalohnim a pak si vzpomenu, ze bych si mohla udelat test...

mimiveru
9. dub 2018

@minanek Já jsem měla pozitivní test 9. den po posledním sexu, byla jsem nafouknutá a tlačily mě prsa v podprdě 😂

biedronca
9. dub 2018

@mimiveru Ahojky, ja vubec grafum a BT nerozumim, sama ji nemerím, pro mě to je spanelská veesnice, takže se v tom bohuzel neorientuji. Ta dnes jsi jaký DC?

Strana