icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

mimiveru
9. dub 2018

@biedronca Já taky nemerila a ani nevím, jak se počítá DC, tak mě naťukni? 😂

biedronca
9. dub 2018

@mimiveru 1 den cyklu (DC) je první den menzesu.
1 den po ovu (DPO) je proste první den po ovulaci 🙂

mimiveru
9. dub 2018

@biedronca Tak mám 28DC 🙂

ufounek
9. dub 2018

@biedronca to bylo asi na me,vid😋 dnes 24 dc a je to takove divoke..

ufounek
9. dub 2018

@biedronca tady jsou moje ovu testy..

biedronca
10. dub 2018

@ufounek Takže někdy 5. - 6 .4 byl pozitivní? Škoda, fotka je rozmazana totiž....
Ja měla pozitivní 7.4, takže jsme na tom cca stejně 🙂 Asi zítra nasadím ten DUPHASTON, to uz po ovulaci bý musí zaručene prece :D ale ja ji na sobe nepoznam,ani o trošku takže to je težko no..

ufounek
10. dub 2018

@biedronca mam slabej fotak a navic uz bylo sero, nejsilnejsi carka byla toho 6.4. teplota roste, takze ovu pak musela probehnout.duphaston uz mam skoro dobranej, tak se uvidi, ale tento cyklus jsem mela desne hekticky a navic jsme se uz ted poslednich par dni nesnazili, pac chlap ma nejakou chripajznu a do toho mu tekla cervena z nosu, to bych ho uz asi uplne odrovnala.

biedronca
10. dub 2018

@ufounek Hele to máte jeste dobrý, my se snažili jne 2x :D v den pozitivního testu a den po tom.. ted se už s chlapem míjíme, ma odpolednní a já ranní ..

ufounek
10. dub 2018

@biedronca tak to jste vystihli ovu dobre, u nas musime doufat, ze aspon jedna vydrzela od stredy 😎

biedronca
10. dub 2018

@ufounek No a začala jsem od vcera cvičit cviky dle Mojžíšové, chodím na rehabku,tam mě to fyzioterapeutky naučili prvních 5 cviků, a pak se kazdy den musí cvičit doma. No uvidíme.. 🙂 Tento měsíc, jsem měla ten zanět a antibiotika, do toho sexík jen 2x v době ovu (ale už né PO ovu). 4.4 to byl presně rok snažení......

ufounek
10. dub 2018

@biedronca my uz se snazime od lonskeho ledna, ale mela jsem rozhazene hormony, takze tohle byla za tu dobu asi moje 2.ovu a to jeste jen diky clostilu..cviky mojzisove pry pomahaji, taky jsem asi mesic zkousela cvicit podle netu, ale nevydrzela jsem u toho.. je to jak na houpacce, vzdycky nadeje, pak zas zklamani, bezmoc.. snazim se na to nemyslet, ale stejne to nejde...

biedronca
10. dub 2018

@ufounek Máme to hodně podobně! Střídají se nalady - do ovu - vzdy mam naději, snažíme se, a věřím,že to výjde. Před MS zase nalada,že se na to už vykašleme, rezignuji a necham vše "plynout volně". Počkej, ty za rok a čtvrt jsi měla jen 2x ovulaci?

ufounek
10. dub 2018

@biedronca jj, to je pravda.., bohuzel, po vysazeni antikoncepce se mi nerozbehl cyklus, mela jsem vysoky hormon prolaktin, takze mi ho s prestavkama srazeli, v lednu jsem se teprv dostala na normalni hodnoty. Bez vyvolavacky nebo jinych leku s progesteronem jsem nemela ani ms... Takze jsem sice na lecich, ale aspon uz trochu funguju... 😉

janca118
10. dub 2018

@biedronca presne takhle jsme to taky ted meli. Predtim pulrok poctivého snažení, ted nebyl cas, tak jsme zvladli jen v den pozitivního ovu testu a den po. No a za 14 dálnice a jsem ted 8tt 👍🤗

biedronca
10. dub 2018

@janca118 supeeer !!!

biedronca
10. dub 2018

@ufounek jeeejda, a teda je to aspon celé reseno u tvojí gyn jo? Jeeejda, ! Ja jsem tedy ráda,že svou ovulaci mam, kazdy měsíc pozitivní ovu testy... no ikdyz treba jsem celý rok v domnění že ovu je,protože UZ ji potrvzenou vlastně nemam.

minanek
Autor odpověď smazal
minanek
10. dub 2018

@mimiveru já tam pořád ducha a mám asi 34 DC pokud jsem se nesekla

ufounek
10. dub 2018

@biedronca jj, resime to od lonskeho brezna.. tak pokud jsi mela ms, tak by nemusel byt problem s ovu. K Mudr chodime, tak snad vedi co delaji... Leky Ti taky dala.. muze ti tim chtit prodluzovat LF, aby melo vajicko cas se uhnizdit...

nellynnnka
13. dub 2018

Zdravím vsetky snazilky aj maminky uz 2 roky sa snazime o babo v january sme o nase vytuzene babo prisli a teraz sa snazime zase som 12DPO
A chcela by som vediet vas nazor na tento test ci tam
Nieco vidite je to one step test ake s nim
Mate skusenosti ?? Robi po limite take mini dusiky alebo sive ciarky ?? Dakujem za vas nazor a drzim vam palce

ufounek
21. dub 2018

@biedronca jak jsi na tom? Ja dnes 2 DC.. ale tento cyklus jsem tomu moc sanci nedavala..

biedronca
22. dub 2018

@ufounek Ahoooj, ale zrovna mi končí MS, jsem td 6 DC. Na 30.4 jsme objednaní na spermiogram a dle výsledků (coz budou za 7 - 10 dní) se rozhodneme co dal,ale vstupní konzultací vtom CARU kde budeme na spermiogramu, na tu půjdem - at mi udelají aspon ty uplne zakladní vysetrení (horm. profil + folikulometrie). Ja tento mesic malou nadeji mela, tak nejak jsem trochu verila, ze by to treba i mohlo vyjít......

evikkk13
24. dub 2018

@brambora28 Omlouvám se, že až tak pozdě, ale snad si ještě přečteš "rozloučení". Mrzí mě, co se stalo, ale takový už je život. A jak je vidět na Tvém přístupu, všechno zlé je k něčemu dobré a všechno v životě Tě má někam posunout. Moc držím palce a pokud se někdy rozhodneš rozjet tu kavárnu, ozvi se 🙂

ufounek
25. dub 2018

@biedronca jj, clovek je vzdycky v nadeji a napjaty, jak to dopadne...tak aspon budete vedet na cem jste, tak budu drzet pesti 😉

evikkk13
18. kvě 2018

Holky, 15DPO 😊

jade85
20. kvě 2018

@evikkk13 no teda! Krásný dálnice! Gratuluju a moc držím palce, ať vše zdárně pokračuje!

evikkk13
20. kvě 2018

@jade85 Dekuju moc! Jsem napnuta jako ksandy 🙏🙃

katmir
20. kvě 2018

@evikkk13 to je krása. Držím palečky.
Já už jsem 25.tt a už se nám to pomalu krátí.

krive
20. kvě 2018

@evikkk13 já takto 17.5 ale už v pondělí 14.5 nedorazila MS, ale zatím to nikde neříkám neb jsme na začátku března o jedno těhotenství přišli..

evikkk13
20. kvě 2018

@krive Jasne. Ja prisla uz o 2 tehotenstvi, takze to take nikde nerikam, jen tady 😉 Dneska jsem jednorazove, ale dost silne zakrvacela, k doktorovi jdu ve stredu na dalsi kontrolu, tak to s nim proberu. Stejne je to ted vsechno 50/50

Strana