Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@biedronca mam slabej fotak a navic uz bylo sero, nejsilnejsi carka byla toho 6.4. teplota roste, takze ovu pak musela probehnout.duphaston uz mam skoro dobranej, tak se uvidi, ale tento cyklus jsem mela desne hekticky a navic jsme se uz ted poslednich par dni nesnazili, pac chlap ma nejakou chripajznu a do toho mu tekla cervena z nosu, to bych ho uz asi uplne odrovnala.
@ufounek No a začala jsem od vcera cvičit cviky dle Mojžíšové, chodím na rehabku,tam mě to fyzioterapeutky naučili prvních 5 cviků, a pak se kazdy den musí cvičit doma. No uvidíme.. 🙂 Tento měsíc, jsem měla ten zanět a antibiotika, do toho sexík jen 2x v době ovu (ale už né PO ovu). 4.4 to byl presně rok snažení......
@biedronca my uz se snazime od lonskeho ledna, ale mela jsem rozhazene hormony, takze tohle byla za tu dobu asi moje 2.ovu a to jeste jen diky clostilu..cviky mojzisove pry pomahaji, taky jsem asi mesic zkousela cvicit podle netu, ale nevydrzela jsem u toho.. je to jak na houpacce, vzdycky nadeje, pak zas zklamani, bezmoc.. snazim se na to nemyslet, ale stejne to nejde...
@biedronca jj, to je pravda.., bohuzel, po vysazeni antikoncepce se mi nerozbehl cyklus, mela jsem vysoky hormon prolaktin, takze mi ho s prestavkama srazeli, v lednu jsem se teprv dostala na normalni hodnoty. Bez vyvolavacky nebo jinych leku s progesteronem jsem nemela ani ms... Takze jsem sice na lecich, ale aspon uz trochu funguju... 😉
Zdravím vsetky snazilky aj maminky uz 2 roky sa snazime o babo v january sme o nase vytuzene babo prisli a teraz sa snazime zase som 12DPO
A chcela by som vediet vas nazor na tento test ci tam
Nieco vidite je to one step test ake s nim
Mate skusenosti ?? Robi po limite take mini dusiky alebo sive ciarky ?? Dakujem za vas nazor a drzim vam palce
@ufounek Ahoooj, ale zrovna mi končí MS, jsem td 6 DC. Na 30.4 jsme objednaní na spermiogram a dle výsledků (coz budou za 7 - 10 dní) se rozhodneme co dal,ale vstupní konzultací vtom CARU kde budeme na spermiogramu, na tu půjdem - at mi udelají aspon ty uplne zakladní vysetrení (horm. profil + folikulometrie). Ja tento mesic malou nadeji mela, tak nejak jsem trochu verila, ze by to treba i mohlo vyjít......
@brambora28 Omlouvám se, že až tak pozdě, ale snad si ještě přečteš "rozloučení". Mrzí mě, co se stalo, ale takový už je život. A jak je vidět na Tvém přístupu, všechno zlé je k něčemu dobré a všechno v životě Tě má někam posunout. Moc držím palce a pokud se někdy rozhodneš rozjet tu kavárnu, ozvi se 🙂

@biedronca Já taky nemerila a ani nevím, jak se počítá DC, tak mě naťukni? 😂