icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

jade85
28. kvě 2018

@evikkk13 super zprávy! Moc držím palce. Ty první kontroly jsou vždycky strašný nervy. Ale po prvním screeningu už si to budeš jen a jen užívat. Tak teď jen vydržet těch 10 týdnů 🙂

petomonika1
28. kvě 2018

Dobry den ake tablety ste uzivali pred planovanim tehotenstvim?s pritelem se snazim uz pomalu rok a este se nezadarilo bila jsem uz 2 krat u dochtoru vsechno mam poradku vite mi prosim vas nieco poradit??dekuji moc ☺️☺️

evikkk13
30. kvě 2018

Tak mám za sebou další, již třetí kontrolu. Od MS 7+0, od ovulace 5+6 - na dnešní kontrole nejdříve potvrzen žloutkový váček, pak se ukázalo i embryjko 3mm a už mu tluče i srdíčko ❤❤❤ Odpovídá 6+0. Pro slzy jsem neviděla na cestu 🙂 Jsem šťastná! V srdíčko jsem ani nedoufala tak brzy, ale zřejmě mají v nemocnici nějaké nadupané přístroje. Chvíli doktor diskutoval o dvojčátkách, protože se objevil druhý váček, ale při jiném úhlu se váčky spojily a řekl, že je to jen jeden zahnutý 🙂 Zítra mám kontrolu na hematologii, tak zřejmě nafasuju další prďadla. Další utz za 2 týdny, tentokrát už tomu doktor dal chvíli prostor. Budou dlouhé 🙂 Ale jsem šťastná jak blecha! A o fotku jsem si poprvé řekla, ale bylo pozdě, prý mám příště hlásit dopředu a že toho bude určitě už vidět víc, tak si mám počkat :-P

jade85
30. kvě 2018

@evikkk13 no tak to je nádhera, vše je na dobré cestě, moc ti to přeju 🙂

evikkk13
13. čer 2018

Holky, mám poprvé v životě fotku z UTZ ❤ Zatím vše vypadá dobře, odpovídá 7+5 a teď vydržet dlooouhé 3 týdny.

vaneska1506
13. čer 2018

ahoj holky, můžu se přidat 🙂 tento měsíc se začínáme snažit o druhé 🙂

petomonika1
14. čer 2018

Dobry vecer s pritelem se snazime uz vyse roka o miminko co by jste nam doporucili aby se nam konecne povedlo??za kazdu odpoved Vam dekuji

markethy235
14. čer 2018

@evikkk13 to je parada 😊 do dalsi kontroly daleko, ale uz se muzes tesit.

markethy235
14. čer 2018

@petomonika1 ahoj, po roce bych to uz resila u sveho doktora. Udelat hormonalni profil a dalsi zakladni vysetreni 😉

petomonika1
14. čer 2018

@markethy235 dekuji za poradu .. staci kdyz pujdeme na genetiku aj s pritelem?

markethy235
14. čer 2018

@petomonika1 asi budes muset mit doporucenku. Ale ja to nejdrive rekla sve dr. a ta mi nejdrive udelala zakladni vysetreni a poslala pritele ba spermiogram, az pote nam dala doporucenku do CARu. Jinak neco beres? Treba na ovulaci atd?

petomonika1
14. čer 2018

@markethy235. Nie neberu nic na ovulaci 😩ano mi chteme jist najdrv obvodnej lekarke a uz jsem bila u gynekologa dva krat a mam vsechno dobry 🙂 na spermiogram a pak se uvidi

petomonika1
14. čer 2018

@petomonika1 na spermiogram pujdeme a pak se uvidi

priefi
15. čer 2018

@petomonika1 gynex?

petomonika1
15. čer 2018

@priefi neskousali jsme akurad jsem brala femibion pred planovanim a zacatim tehotenstvi

jade85
17. čer 2018

@evikkk13 paráda, vše pokračuje jak má. Myslím na vás!

monib66
20. čer 2018

@evikkk13 moc gratuluji ♡ A držím palečky, ať vše dobře dopadne 🙂

zizulka2008
3. črc 2018

Zdravím holky,poradíte někdo něco na podporu ovulace? 🙂🙏

lzii
3. črc 2018

@zizulka2008 za mě jediné nosifol forte , dražší přípravek ale z anovulacniho cyklu mám miminko v bříšku., jsem 12 tt. Takže mohu jen doporučit

snazimese
3. črc 2018

Ahoj holky 🙂 Tak po delší době jsem opět tady. Jak se vám vede, povedlo se už některé? Já právě (ne)očekávám MS pozítří, tak jsem zvědavá. Zatím to vypadá neurčitě, mám občas bolesti v podbřišku, spíš k pravé straně a dnes je mi divně, od rána mám nauzeu, ale jinak nic. S testováním chci ještě počkat...

vendelinka08
3. črc 2018

Holky, chtěla bych si koupot kyselinu listovou, můžete mi poradit jaká je ta nej? nebo je to jedno?

lachtanice86
3. črc 2018

@vendelinka08 já mám vitamíny z dm a ok. Cena dobrá

vendelinka08
3. črc 2018

@lachtanice86 myslíš, ty vitamin pro těhulky nebo před těhotenstvím? mají čistě jen kyselinu listovou?

lachtanice86
3. črc 2018

@vendelinka08 tyhle a jsou pro ty co plánují, těhotné i kojící. Je to soubor vitamínů a samozřejmě v tom i listovka

vendelinka08
3. črc 2018

@lachtanice86 super..tak ty mam doma...kdyz jsem vloni byla tehu..tak je vytahnu..

bibianne
6. črc 2018

Ahoj holky,zdravím vás též po delší době,občas sem nakouknu,co je nového a jak se daří...jak se máte? ☺☺☺
Je vás tu i spoustu,které neznám,tak se představím..jsem Kamila,je mi 31 a po jednom nezdaru se nám loni v létě se nám narodil krásný zdravý chlapeček. V současné dobe se začínáme snažit znovu,tak snad to vyjde. Přeji všem snazilkam,ať se co nejdrive objeví dvě //🍀🐱

jade85
7. črc 2018

@bibianne jeee, ahoj 🙂 tak to je bomba, že se znovu snažíte 🙂 taky mám po tom našem loňském nezdaru krásného chlapečka, narodil se 28.2.2018

simi1510
7. črc 2018

@bibianne Ahojkyyyyy... no nekecej,, už se zase snažíte, jo?

girl.misel
8. črc 2018

ovul test tak mi neco vrta hlavou. U 1 testu bylo nap ze by se melo testovat mezi 10h a 20h.a co kdyz by to bylo dele. Ja testovala vzdy cca kolem 15h a vzdy negativní vcera sem delala ve 20.30h a pozitivní. Muze to mit na to vliv ten cas

monib66
8. črc 2018

@bibianne jé, ahoj 🙂 My taky plánujeme druhátko, ale MS zatím nikde. Snad brzy dorazí a můžeme naplno začít se snažením. A jak roste malinký?
Náš chlapeček (14m) už krásně chodí a běhá, jen povídat se mu zatím nechce 😀

Strana