Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
Dobry den ake tablety ste uzivali pred planovanim tehotenstvim?s pritelem se snazim uz pomalu rok a este se nezadarilo bila jsem uz 2 krat u dochtoru vsechno mam poradku vite mi prosim vas nieco poradit??dekuji moc ☺️☺️
Tak mám za sebou další, již třetí kontrolu. Od MS 7+0, od ovulace 5+6 - na dnešní kontrole nejdříve potvrzen žloutkový váček, pak se ukázalo i embryjko 3mm a už mu tluče i srdíčko ❤❤❤ Odpovídá 6+0. Pro slzy jsem neviděla na cestu 🙂 Jsem šťastná! V srdíčko jsem ani nedoufala tak brzy, ale zřejmě mají v nemocnici nějaké nadupané přístroje. Chvíli doktor diskutoval o dvojčátkách, protože se objevil druhý váček, ale při jiném úhlu se váčky spojily a řekl, že je to jen jeden zahnutý 🙂 Zítra mám kontrolu na hematologii, tak zřejmě nafasuju další prďadla. Další utz za 2 týdny, tentokrát už tomu doktor dal chvíli prostor. Budou dlouhé 🙂 Ale jsem šťastná jak blecha! A o fotku jsem si poprvé řekla, ale bylo pozdě, prý mám příště hlásit dopředu a že toho bude určitě už vidět víc, tak si mám počkat :-P
Holky, mám poprvé v životě fotku z UTZ ❤ Zatím vše vypadá dobře, odpovídá 7+5 a teď vydržet dlooouhé 3 týdny.
ahoj holky, můžu se přidat 🙂 tento měsíc se začínáme snažit o druhé 🙂
Dobry vecer s pritelem se snazime uz vyse roka o miminko co by jste nam doporucili aby se nam konecne povedlo??za kazdu odpoved Vam dekuji
@evikkk13 to je parada 😊 do dalsi kontroly daleko, ale uz se muzes tesit.
@petomonika1 ahoj, po roce bych to uz resila u sveho doktora. Udelat hormonalni profil a dalsi zakladni vysetreni 😉
@markethy235 dekuji za poradu .. staci kdyz pujdeme na genetiku aj s pritelem?
@petomonika1 asi budes muset mit doporucenku. Ale ja to nejdrive rekla sve dr. a ta mi nejdrive udelala zakladni vysetreni a poslala pritele ba spermiogram, az pote nam dala doporucenku do CARu. Jinak neco beres? Treba na ovulaci atd?
@markethy235. Nie neberu nic na ovulaci 😩ano mi chteme jist najdrv obvodnej lekarke a uz jsem bila u gynekologa dva krat a mam vsechno dobry 🙂 na spermiogram a pak se uvidi
@petomonika1 na spermiogram pujdeme a pak se uvidi
@petomonika1 gynex?
@priefi neskousali jsme akurad jsem brala femibion pred planovanim a zacatim tehotenstvi
Zdravím holky,poradíte někdo něco na podporu ovulace? 🙂🙏
@zizulka2008 za mě jediné nosifol forte , dražší přípravek ale z anovulacniho cyklu mám miminko v bříšku., jsem 12 tt. Takže mohu jen doporučit
Ahoj holky 🙂 Tak po delší době jsem opět tady. Jak se vám vede, povedlo se už některé? Já právě (ne)očekávám MS pozítří, tak jsem zvědavá. Zatím to vypadá neurčitě, mám občas bolesti v podbřišku, spíš k pravé straně a dnes je mi divně, od rána mám nauzeu, ale jinak nic. S testováním chci ještě počkat...
Holky, chtěla bych si koupot kyselinu listovou, můžete mi poradit jaká je ta nej? nebo je to jedno?
@vendelinka08 já mám vitamíny z dm a ok. Cena dobrá
@lachtanice86 myslíš, ty vitamin pro těhulky nebo před těhotenstvím? mají čistě jen kyselinu listovou?
@vendelinka08 tyhle a jsou pro ty co plánují, těhotné i kojící. Je to soubor vitamínů a samozřejmě v tom i listovka
@lachtanice86 super..tak ty mam doma...kdyz jsem vloni byla tehu..tak je vytahnu..
Ahoj holky,zdravím vás též po delší době,občas sem nakouknu,co je nového a jak se daří...jak se máte? ☺☺☺
Je vás tu i spoustu,které neznám,tak se představím..jsem Kamila,je mi 31 a po jednom nezdaru se nám loni v létě se nám narodil krásný zdravý chlapeček. V současné dobe se začínáme snažit znovu,tak snad to vyjde. Přeji všem snazilkam,ať se co nejdrive objeví dvě //🍀🐱
ovul test tak mi neco vrta hlavou. U 1 testu bylo nap ze by se melo testovat mezi 10h a 20h.a co kdyz by to bylo dele. Ja testovala vzdy cca kolem 15h a vzdy negativní vcera sem delala ve 20.30h a pozitivní. Muze to mit na to vliv ten cas

@evikkk13 super zprávy! Moc držím palce. Ty první kontroly jsou vždycky strašný nervy. Ale po prvním screeningu už si to budeš jen a jen užívat. Tak teď jen vydržet těch 10 týdnů 🙂