Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@medulinek ja myslim, ze tve hodnoty nejsou az tak spatne, to vypada na opravdu velmi ranne tehotenstvi. Bud v klidu a zbytecne se nestresuj, to nepomuze ani tobe a ani miminku. Vim, rika se to lehce, dokonce te i chapu, stresovala bych take 😉😂😂
@bajuliss krasna fotecka 😉😘 ma tam leharo, to bude pohodar/ka 😃
@markethy235 nooo...ani bych nerekla...mimi si ze me dela srandu..minule se vzdy chytlo za hlavicku a loktikama schovalo vse - ale vypadalo to spis na kluka...dnes bud nozku pres nozku, nebo tam nacpanou rucicku- ale spis to vypadalo na holku 😀 ...no a tato fotka se podarila az na 4. Pokus.. Protoze mimi se odrazelo nozickama od "sten" a behalo jakoby dokola v protismeru hodinovych rucicek 😂😂 a celkem rychle!! I jsem se divila, co tam dela za kousky 😀 no a na prvni fotce jdou videt pulky a prstiky (zakryva si intimni mista), na druhe jde videt opet zadecek a paty... Na treti je zadickama nahoru a prohnute jak kocka...no a ctvrta je tady tato 😂😂 sama dr rikala, ze tak zive dite uz dlouuo nevidela, ze si s nim este uziju 😱😂😂😍😍
@bajuliss 😂 jak tam bude mit postupem casu mene mista, tak se jiste zklidni 😉
@markethy235 jo, to kazdopadne, ale nechci pak videt tu aktivitu, az se narodi...dr riikala, ze kdyz jsou deti v brise hodne cile i i hodne kopou(jeste to necitim), tak ze to budou " zive deti" ... 😱😍💜
@medulinek no ja byla hodne zive dite taky uz od mala v brisku prej taky, a od narozeni jsem vubec nespala, kdyz jsem mela 2 roiy a byla rmit s tetou kachny, tak me nemohla dostat domu, musela zavolat taxika 😂 a ve skolce jsem nespala ani jednou, vzdy me ucitelky souply "za zaves" abych nerusila ostatni deti 😂😂 no bylo toho dost 😀 jinak kdyz shrnu detstvi: 6x zlomenina, 1x podezdreni na pater, 1x vyhozene rameno, a nespocitam vyvrtny kotnik 😂😂 noooo...a pritel je na tom podobne 😀 ten mel 2 s chovani uz v prvni tride 😂 a jednou v 5 letech v noci nemohl usnout a mama uz spala, tak se sebral a sel se podivat, jestli spi tata ( podotykam, ze rodice byly rozvedeni a tata bydli cca 13 km daleko).... No ale dosel to, dokonce se na cestu nachystal i svacinu 😂😂 no, takze jestli nam to dite chce vratit... Tak to teda pekne dekuju 😱😂😍💜
Ahoj holky, jak se vede..? Nějaké novinky..? 🙂 Mě začíná pomalu docházet Gynex, ale dohodly jsme se s kámoškou, která se taky snaží, počkat do konce měsíce, kdy má přijít MS.. A pokud nepřijde, tak koupíme další várku 😉
@brambora28 ahooi 🙂 ja byla na kotrole v patek, a na dalsi se teprve budu objednavat..ale dnes jsem se objednala na velky utz ve 20tt, kde budou kontrolovat srdicko a organy, dalsi ruzne vady a premerovat hlavicku, brisko atd. 🙂 tam pujdu 12.10. 🙂
Jinak tobe a kamoscce preji hodne stesticka 🍀😋
@brambora28 ahoj j se dnes objednala znova na krev,jdu až ve středu a dvě hodiny jsem přemýšlela,jestli ten test ponořit nebo ne,nakonec jsem se rozodla,že když bude špatný,tak to bude špatná šarže,ale vyšel docela hezky,teda aspon je silnější i když to ještě není dálnice. A ted jen vydržet do středy a nezbláznit se,ale naštěstí mám zítra lítání po Praze,tak se zabavím.
hele uplně v pohodě, narazila jsem teď na nějakou paní, která testuje snad 2x denně už asi 10 dní, a je strašně vyplašená, že test nesílí.. a to je teda podle mě řádnej extrém..
Mne vcerejskem zacaly plodne dny 😀 takze jsme si to pojistili v sobotu, nezapomnela jsem svickovat 😂 a dneska, take posvickovano. Nakonec ma muj vyjimku ze zdr. duvodu taty a muze na sluzebku vyrazit az zitra rano, tim padem odpadla jedna nesmyslna noc a my se mohli jeste dnes snazit, asi vyridim dekovani jeho sefovi 😂
@medulinek jeee, ukaz fotecku 😃
@medulinek jeee ten prvni testik z leva je nejnovejsi ? 😍😍 no vypada ro hodne nadejne !! 😍 ja myslim , ze se povedlo 🙂
Jinak ty modriny nevim..ja kdysy taky pichala do briska ( darovala jsem vajicka) a modriny jsem nemela, ale v den odberu jsemse tam bavila i s dalsima holkama, co v ten den sli taky na odber, a nektery pry modrinky mely 🙂
@lenulinka10 na prvnim nic a druhem kdyz oddaluju priblizuju... Tak neco slabouckeho bych rekla, ze vidim.... Ale podle me je jeste brzo testovat..hodne 🍀🍀
@bajuliss ja vim,ze je brzo. Ale kdyz se na nej kouknu,tak nic nemusim hledat a je to videt hned. No jsem zvedava jak to dopadne...
@lenulinka10 na tom druhém trošku vidět je 😊
@lenulinka10 tak fotky skresluji...takze na zivo to jde videt urco vic 🙂
@lenulinka10 já slabého ducha vidím i na prvním testu, podle mě to vyšlo 🙂 Napiš,jak budeš mít potvrzené a přeji mnoho štěstíčka 😉
@lenulinka10 jeziiiiis 😍😍 krasna zpravicka po ranuu ✌😍 tak at je jen a jen silnejsi!! 💜
@bajuliss 😍 dekuji moc!!! Jste uplny zlata 💕 jsem rada,ze se o tu radost mohu s nekym podelit. Pritel to jedte nevi 😊 taky mi tady nekdo radil s holek at delam svíčku po sexu,delala jsem ji a vyslo to 😍 nwm jestli i kvuli tomu,ale vyslo 😉 snad se mrnousek udrzi,ms ma prijit v sobotu... 😏 tak doufam,ze uz nedorazi mrska.
@lenulinka10 jooo svickovanaa..to je moje metodaaa..nebo jako ne jen moje...ale taky dopomohla 😉 pritel bude urcite raad 😍
Jinak ja v tehu to vsechno jrozne prozivam s tema holkama...to je hrozneee...😍😂 to poznas 😍✌

@bajuliss - zvladam? když jsem rano videla ten test udelalo se mi zle,ze jsem mylslea,ze mam infarkt,to zjisteni,ze je to tu znova poctvrte,dve hodiny nekonecna,nez zacli ordinovat v CARu a pak dalsich 6 a pul cekani na vysledky,kdy uz jsemm se s mimcem rozloucila a rikala si,kdy asi dorazi menzes a ze aspon pak budu it narok na materskou a takovy ty keci okolo