icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

medulinek
5. říj 2016

A tady nase zlaticko, ma 8,5mm,bohuzel se ji neukazalo na kolik odpovida,pristi ctvrtek kontrola,ten bude nejkrizovejsi rikala,zatim jsme ze 7 do 8tt neprelezli,tak se musim modlit.

mirindad
autor
5. říj 2016

@medulinek no vidis to, prdolka malicka ♥ ted pekne klidovy rezim a do čtvrtka vydrzet ! 🙂 uvidiš, že to dobře dopadne, jinak to ani dopadnout nemůže :-*

medulinek
5. říj 2016

@mirindad dojedu domu a zaujmu polohu netopyra - nohy hore

europa00
5. říj 2016

@medulinek a co to tedy znmena...mimi uz ma srdičko?? nebo jak to mas?

lenulinka10
5. říj 2016

@mirindad @medulinek parada holky 😍 ja jdu zitra poprve na potvrzeni a ultrazvuk k dr. Tesim se,ale zaroven mam i strach. Snad vse dopadne v poradku 🙂 myslete na me prosim jdu tam 11.50 🍀👶💕

markethy235
5. říj 2016

@medulinek @mirandad je holky, krasne fotecky 😍 jsem moc rada, ze vam to dopadlo dobre 😘

markethy235
5. říj 2016

@lenulinka10 neboj, bude to dobre, drzim palce 😉 dej potom hned vedet 😘

lenulinka10
5. říj 2016

@markethy235 dekuji mooc😍 take verim,ze bude vse v poradku,ale i tak mam strach.😊 jojo hned dam vedet,jak jsem dopadla 😘

tornadolu
5. říj 2016

Ja iz bych taky chtěla Mimi 😉

lenulinka10
5. říj 2016

@tornadolu neboj,brzy se dockas 😘

bajuliss
5. říj 2016

@lenulinka10 jee 😍 moc drzim paleckyyyy 😍😍🍀 a neboj, stresovat budes az do konce tehu...a jeste dalsich aspon 30 let po nem 😀 ja si vzdy rikala ze od 💜 nebudu, pak od NT screeningu nebudu, pak ze tak od 15tt nebudu, pak ze od prvnich kopanecku nebudu....no a jsem 20tt a stresuju porad stejne 😀 ted stresuju, kdyz dlouho necitim kopnuti, pak stresuju ze se mi zda ze je jich az moc... 😂 hruza se mnou 😀

lenulinka10
5. říj 2016

@bajuliss no tak to same budu mit i ja 😂 ty jsi byla v kolikatem tydnu poprve u dr.? Snad uz tam bude neco videt.. Podle kalkulacky na netu budu 5+6. Ale mozna ze budu vic,protoze tehu test mi vysel uz 5dni pred ocekavanou ms. No jsem zvedava 😉 snad tam nebudou 2 mimisci 😀

brambora28
5. říj 2016

@mirindad @medulinek
Holky moc gratuluji a pevně věřím, že vše se bude vyvíjet tím nejlepším směrem :-* Těším se na další fotky 😉

medulinek
5. říj 2016

@europa00 mimi uz srdicko melo minuly tyden ale zatim jsem ho nikdy nezvladla donest pres 7/8tt,vzdy umrelo

medulinek
5. říj 2016

@lenulinka10 kolik tt zitra budes? Budu drzet palce

medulinek
5. říj 2016

@bajuliss a coz pak pred TP jsou to poslicci nebo ne,rodim nebo ne...... 😂

medulinek
5. říj 2016

@lenulinka10 aha uz to vidim, v 5+6 jsem taky mela srdicko a test s dusikem 11dpo

tornadolu
5. říj 2016

@medulinek ju gratuluji

mirindad
autor
5. říj 2016

Děkuju moc holky ♥ všem, které na srdíčko teprve čekají nebo čekají na 2 čárky...přeji hodne moc štěstíčka ♥ je neuvěřitelně, kolik lásky cítím a to jsem teprve na začátku ♥

lenulinka10
5. říj 2016

@medulinek jee to by bylo super kdyby uz bylo 💕 ja pozitivni mela uz 5 dni pred ocekavanou ms. Tak jsem zvedava 😉 dekuji 😘

europa00
5. říj 2016

@medulinek aha no neboj se...hlavne musíš myslet pozitivně...zatím se nic neděje mimi je v pořádku...srdičko ted tlouklo ne?? ..kontolu máš kdy?..hlavně si dej dokupy psychiku, protože tělo e fakt propojené

bajuliss
5. říj 2016

@lenulinka10 jooo..s tim pocitej 😀
@medulinek nooo..nejak tak to bude 😀
@mirindad vidis...ja ti to rikalaaaa 😂 taky to tak maam 😂😍💋

medulinek
5. říj 2016

@europa00 jojo,snazim se,dneska me teda boli podbrisek,rejdila ve me ctvrt hodiny,tak jsem si udelal magnezko a odpocivam. Kontrolu mam ve ctvrtek za tyden,kdyz tam bude jeste srdicko,tak snad to uplne nejhorsi bude za nama a bude zase lip.

mirindad
autor
5. říj 2016

@bajuliss nojo, budes proste mamina, která má vždycky pravdu 😀 😀 😀 ♥

bajuliss
5. říj 2016

@mirindad jojo 😍 jeeej uz mam pulku tehu za sebou 😍 toto letii

mirindad
autor
5. říj 2016

@bajuliss hrozne to letííííí !!!! vzdyt si pamatuju jak jsi mi napsala uplně na začátku a tos začínala 12 týden.. ne.e??? teprve jsi čekala první velky utz a už máš půlku za sebou ♥

bajuliss
5. říj 2016

@mirindad 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

mirindad
autor
5. říj 2016

@bajuliss 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 to je něco ! už tě budu znát 2 měsíce ! 😀 😀 ani zapit to nemožem 😀 😀

bajuliss
5. říj 2016

@mirindad ja si na tebe dnes v restauraci preci pritukla kofolou !! 😂😂

mirindad
autor
5. říj 2016

@bajuliss super, ted jsem na ni dostalaa chut a v obchodech zavrene!!!! 😠 😀 zajtra ti prituknu ja 😀

Strana