Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@lenulinka10 neboj, bude to dobre, drzim palce 😉 dej potom hned vedet 😘
@markethy235 dekuji mooc😍 take verim,ze bude vse v poradku,ale i tak mam strach.😊 jojo hned dam vedet,jak jsem dopadla 😘
Ja iz bych taky chtěla Mimi 😉
@tornadolu neboj,brzy se dockas 😘
@lenulinka10 jee 😍 moc drzim paleckyyyy 😍😍🍀 a neboj, stresovat budes az do konce tehu...a jeste dalsich aspon 30 let po nem 😀 ja si vzdy rikala ze od 💜 nebudu, pak od NT screeningu nebudu, pak ze tak od 15tt nebudu, pak ze od prvnich kopanecku nebudu....no a jsem 20tt a stresuju porad stejne 😀 ted stresuju, kdyz dlouho necitim kopnuti, pak stresuju ze se mi zda ze je jich az moc... 😂 hruza se mnou 😀
@bajuliss no tak to same budu mit i ja 😂 ty jsi byla v kolikatem tydnu poprve u dr.? Snad uz tam bude neco videt.. Podle kalkulacky na netu budu 5+6. Ale mozna ze budu vic,protoze tehu test mi vysel uz 5dni pred ocekavanou ms. No jsem zvedava 😉 snad tam nebudou 2 mimisci 😀
@lenulinka10 kolik tt zitra budes? Budu drzet palce
@lenulinka10 aha uz to vidim, v 5+6 jsem taky mela srdicko a test s dusikem 11dpo
Děkuju moc holky ♥ všem, které na srdíčko teprve čekají nebo čekají na 2 čárky...přeji hodne moc štěstíčka ♥ je neuvěřitelně, kolik lásky cítím a to jsem teprve na začátku ♥
@medulinek jee to by bylo super kdyby uz bylo 💕 ja pozitivni mela uz 5 dni pred ocekavanou ms. Tak jsem zvedava 😉 dekuji 😘
@lenulinka10 jooo..s tim pocitej 😀
@medulinek nooo..nejak tak to bude 😀
@mirindad vidis...ja ti to rikalaaaa 😂 taky to tak maam 😂😍💋

A tady nase zlaticko, ma 8,5mm,bohuzel se ji neukazalo na kolik odpovida,pristi ctvrtek kontrola,ten bude nejkrizovejsi rikala,zatim jsme ze 7 do 8tt neprelezli,tak se musim modlit.