Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@liliveru Možné je všechno, ale tupé bodavé bolesti v podbřišku nemusí znamenat těhu 😉 Zkoušela jsi těhotenský test?
Tak jsem navstivila gynekologickou ambulanci s krecovitou bolesti v levym boku zase a zjistili mi cystu na levem vajecnicku 34mm...a taky mi rekli,ze moje tehu je 4+3, pritom bych mela byt 5+4??? Holky je to mozny? Protoze ms byla 3.11.,ovu 17-18.11. a 18.11.jsme se tulili naposled a pak tyden nic...a uz 29.11. Jsem mela ducha na testu...je neco spatne??? ☹
@brambora28 jeee,vy jste na tech fotkach takovi sympousi 😉 moc vam to spolu slusi🐝
@bibianne cysty bych se nebala, ja s tou svoji zila nekolik let a ani jsem o ni nevedela, nechala jsem si ji vyndat jen pro klid duse, kdyz prerostla 5 cm 🙂 Ale cysty dost casto samy zmizi, aniz by sis toho vsimla a musela to nejak resit 🙂 S temi tydny tehotenstvi jsem to nikdy moc nechapala, jak se to pocita a jestli je smerodatny vypocet z ms nebo podle utz. Podle me dulezite je, aby se to spravne vyvijelo, tj. aby za dva tydny odpovidalo 6+3 atd...Nic vic ti k tomu nerekli? Ja presne tohle chci probrat s doktorem, az tam pozitri pujdu, minule mi vubec nerekl, na jaky tyden to podle utz vypada.
@jade85 no,dozvim se v patek,jestli roste nebo neroste...achjo,ja se proste nemuzu v klidu radovat :-\ dr.mi rekla,ze ze mne nedokaze oduvodnit nebo rict,proc to je o tyden min nez ma,pry to vypada uplne normalne v pohode na 4+3...a ted babo rad...tu cystu jsem jeste na konci rijna na kontrole nemela, tak hadam,ze tohle je duvod mych krecovitych bolesti pres 14dni na leve strane...oni na to nedavaji vubec nic? Dr pry-v poho,jestli vas to neobtezuje,tak to nereste..🙄 😂
@bibianne tak v pátek uvidíš,musíš to nějak vydržet a budeme doufat,že to bude dobrý jo 🙂 já si pamatuju s dcerou,ze jsem se tak lekla,ze jsem si vypocetla podle ms tt a pak doktorka na UZ a bylo to o víc jak týden mín,ale pravdou je,že já nevedela,kdy byla ovu,tenkrát jsme s manžou brali atb a nemeli se snažit,tak jsem to nesledovala 🙂 A ta cysta - oni s tím opravdu nic nedelají,pokud vyloženě nebolí,muze se vstrebat nebo prasknout. Oni ji muzou snad jen odoperovat a to by se jim ted urcite nechtelo
@bibianne hele tyden sem, tyden tam, zase se neda vsechno nacpat do tabulek. Hlavne ze je to podle doktora v poradku. A uvidis, jak se to bude vyvijet. Ja byla pred dvema tydny 7tt podle ms, to uz spousta holek vidi srdicko a u me nic, jen vacek. Taky se mi to moc nelibi ale verim, ze to bude ok 🙂 Mne na cystu nic nedali, protoze me to nijak nebolelo, jen se cekalo a kontrolovalo se to cca kazdy pul rok. A meli jsme s doktorem dohodu, ze kdyz pujde pres 5 cm, tak pujdu na laparoskopii, na kterou se mi nechtelo, samozrejme, ale nakonec to bylo v poho. Ale to vubec nemusi byt tvuj pripad, mas ji nejspis teprve chvilicku, je velka sance, ze sama zmizi.
jinak cysta na vajecniku je vetsinou nepraskly,prerostly folikul
Holky,dekuji moc za povzbuzeni a podporu,jsem rada,ze vas tady mam ❤ 🌹
Dneska jsme sli s pravdou ven pred dcerou,sli jsme poslouchat a bylo nam hloupy to pred no tajit. Pry je smutna,ze se nemuze miminko vyrodit hned 😂
@bibianne vůbec nevěš hlavu, že je menší - on to dožeme. Hlavní je, abz se dobře vyvíjelo 🙂 jinak cystu jsem měla taky, dr. to tenkrát nějak neřešila, jen mi nechala píchnout agolutin.
Tak dneska jsme byli na screeningu. Nakonec mi vzali jenom krev. Jedem prcek byl menší, měl 4,44 cm (11+2) a screening je potřeba aspoň 4,5 cm. Tak nás na UZ objednali na 23.12 🙂 druhý měl 4,77 cm (11+4). Podle ms jsem 12+3. Prcci leželi nad sebou jak na patrové postely a mám je nacpané v levém boku - jsem si furt říkala, že mě tam pobolívá 😀
😀 kulisci trenuji na opravdove patrove postylky v pokojicku,to je krasny..ale ze to teda uteklo o takovy kousicek..23.12.je za chvilicku a muzete si ten screening dat rovnou pod stromeček 🙂
@bibianne hele ani nic moc,prinesla mu mandarinku a pak mi popidovala,jak mam v brisku hrajici koupelnu a ze se pousti srdickovym tlacitkem,jo a holka se bude jmenova kyticka pampeliska zluta 😃 a pak angelsoundem ojela manzelovi chlupy na brise a pulku plysaku a dosla k tomu, ze drak ceka patercata. Tak mam radost,doufam,ze nemame spolecny termin 😅
😂😂😂 jeste ze vam to ta holka vsechno rekla a doladila detaily..😀 ty ji nemit,tak ani nevis jmeno vasi Pampelisky a o drakovi bys to zjistila pomalu az na porodnim sale...mate kliku😂😂
@bibianne a
@brambora28 jo holky,fantazie ji fakt nechybí,jen teda nechápu,když se ta koupelna pouští srdíčkovým tlačítkem,kdo ho vyměnil,protože ta co tam měla ona se prý pouštěla hvězdičkovým tlačítkem 😀DD No jsem zvědavá,kde to všude vykecá 🙂
ahoj holky, tak jsem prezila zubare 🙂 vim, ze je to asi pro vetsinu lidi prkotina, ale pro me to bylo prvni vrtani zubu v zivote, takze velka uleva, ze to mam za sebou a ted uz se muzu jen tesit na zitrejsi ultrazvuk 🙂

@liliveru určitě je já otěhotněla 2 měsíce po vysazení ha ;)