icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

jade85
14. pro 2016

@carries dekuju 🙂 jsem nadsena 🙂 jeste vic si oddechnu az po tom screeningu (jdem 24.1.), ale videt to embryjko a blikajici pidi srdicko, to byla takova nadhera 🙂 ❤

medulinek
14. pro 2016

@carries Tak to je luxus !!!

sticker
bibianne
14. pro 2016

@carries je to krásný!!! Pyžamožrout je moc dobrý nápad...já bych si tam přišila i prsty, šiješ na stroji, že?

bibianne
14. pro 2016

@jade85 mooooc gratujuji, to je skvělá zpráva❤🍀 musí to být obrovská úleva vidět miminko i se srdíčkem, doufám, že se taky brzy dočkám...v kolikátém tt bys měla být podle ms, když dle dr jsi 6+4? Já jsem totiž taky ten týden pozadu

brambora28
14. pro 2016

@carries Tyjo, to je krásný 🙂 Jsi šikovná 😉

carries
14. pro 2016

@medulinek
@brambora28
@bibianne
Děkuji holky 🙂
Jj na stroji. Ale jsem začátečník. Zip jsem šila poprvé 😀 Tak snad se další holčičí pyžamožroutky taky povedou 🙂 Hodím vám sem kdyžtak zase foto 🙂

jade85
14. pro 2016

@bibianne dekuji. no ja jsem dokonce 8+6 podle ms, takze vic jak dva tydny, ale rikala jsem dokotorovi, ze mi prvni test vysel pozitivni az 38 DC, tak rikal, ze mam asi delsi cyklus a ze za ty dva tydny se to vyvinulo, jak melo, takze vsechno v poradku 🙂

petuliee
14. pro 2016

@jade85 hlavne ze je vse jak má býttak gratuluji :-*

bibianne
14. pro 2016

@jade85 tak ještě, že tak, to je dobrá zpráva 🙂 mám z tebe radost 🙂 já měla právě pozitivní test už kolem 27DC :/ ...jako jen slaboučkou pidičárku,ale byla tam...proto se mi nelíbí, že jsem o týden posunutá..v pátek se dozvím víc...už by se mohlo začít dařit 🙂

monib66
14. pro 2016

@jade85 moc gratuluji 😉 už se těším na fotku utz 🙂

jade85
14. pro 2016

@petuliee
@bibianne
@monib66
Holky, dekuju. Bibi, ten tyden zas tolik neni, telo proste nejede podle tabulek, uvidis, ze v patek tam bude pokrok 🙂 Drzim palecky kazdopadne 🙂

jade85
14. pro 2016

Tak tady je prvni fotecka z utz. Snad se mu u me bude hezky bydlet a spravne rust a silit 🙂

medulinek
14. pro 2016

@jade85 to je krasny 😊 a jsou si jisti, ze je tam jen jeden?

jade85
14. pro 2016

@medulinek nestras 😀 jedna z tech bublinek, myslim, ze ta nejvic napravo, je pry zloutkovy vacek 🙂

medulinek
14. pro 2016

@jade85 nooo,jedna urcite ale furt vidim tri 😀

carries
14. pro 2016

@medulinek bych řekla, že to jsou hematomy...

jade85
14. pro 2016

@medulinek 😀 o dvojcatkach nikdo nic nerikal 🙂 ale tak ty jakoby dve vlevo to je takovy ten vykrojeny fazolkovity tvar, ne? 🙂

medulinek
14. pro 2016

@jade85 nevim,ja fazolku nemela,jen carku 😀 a hemaom.nepoznam

jade85
14. pro 2016

Holky, ja mluvim o trech bublinkach co jsou v ty nejvetsi cerny dutince? vidim nalevo fazolku a k ni priplaclou jednu bublinku 🙂 Co z toho by mel byt hematom? 🙂 Doktor nic takovyho nerikal 🙂

carries
14. pro 2016

@jade85 mě to přijde jako hematomy, ale nemusí to být. Já třeba měla hematomy i v prvním těhu a doktorka mi o tom ani neřekla, protože neohrožovaly plod. Jinak ty dvě černé čárky jedna nad embryem a druhá nalevo. Ale můžu se mýlit, nejsem doktor 🙂

jade85
14. pro 2016

@carries jooo. uz asi vidim, co myslis 🙂 tak snad to bude ok, doktor se na to tvaril naprosto spokojene 🙂

bibianne
14. pro 2016

@jade85 to je nadhera😍 moc hezky se na to kouka..nevis jake velikosti mas ted ten gestacni vacek?

medulinek
14. pro 2016

@jade85 jsme te zbytecne vyplasily vid,promin,urco je to v pohode

jade85
14. pro 2016

@medulinek to je v poho, nevyplasily 🙂 neni se za co omlouvat 🙂

@bibianne dekuji! Velikost nevim, podle me gestacni vacek je cely ten cerny flek, ve kterem je to embryo se zloutkovym vackem? Ale nevim ani, jak velky byl minule, na tom asi nezalezi, spis na tom, jestli v nem neco je/neni videt. U me vypadal pred temi dvema tydny uplne prazdny a ted je tam tohle nadeleni 🙂

bibianne
14. pro 2016

@jade85 jj,gestacni vacek je cela ta bublinka..oni podle ni odhaduji tyden těhotenství...
Ja to budu mit v patek nejspis tak jako ty pred temi 14dny...

jade85
14. pro 2016

@bibianne No kdyz si to vezmes, tak ja jsem byla pred 2 tydny vlastne 4+4, to ty budes v patek malinko vic, ne? Doktor pred tema dvema tydny vubec nic neodhadoval a neresil, snad ten vacek ani nemeril, proste rekl, ze to musime zkontrolovat pozdeji a hotovo. Taky jsem z toho byla trochu vypleskla, ale podle me nechtel ani desit, ani davat nejakou prehnanou jistotu. Takze hlavne v klidu a pozitivni mysleni, i kdyz jeste nebude nic videt poradne 🙂

carries
14. pro 2016

@jade85 stejnak je mazec, že takový prďolka už má srdíčko, je to krásné 🙂 ❤

jade85
14. pro 2016

@carries presne, velky jak boruvka a uz mu to boucha 🙂 zazrak totalni 🙂

medulinek
14. pro 2016

Presne holky,srdicko velijosti spendlikovy hlacicky a jak to frci

jade85
14. pro 2016

achjo, holky, problem....celej den si rikam, ze je mi nejak soufl, po obede jsem odchazela z prace na home office a ted koukam, ze mam teplotu 38,5! :( Co s tim? Staci paralen a spat a pripadne zejtra k praktikovi, pokud to nebude lepsi, nebo mam jet na pohotovost? Krome teploty mam jen trochu rymu, nic strasnyho? Prosedet celej vecer v nejaky pitomy cekarne me moc nelaka, v Praze to bejva vsude na dlouho. Nechci hystercit, ale bojim se o embryjko.

Strana