Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@carries Tyjo, to je krásný 🙂 Jsi šikovná 😉
@medulinek
@brambora28
@bibianne
Děkuji holky 🙂
Jj na stroji. Ale jsem začátečník. Zip jsem šila poprvé 😀 Tak snad se další holčičí pyžamožroutky taky povedou 🙂 Hodím vám sem kdyžtak zase foto 🙂
Holky, ja mluvim o trech bublinkach co jsou v ty nejvetsi cerny dutince? vidim nalevo fazolku a k ni priplaclou jednu bublinku 🙂 Co z toho by mel byt hematom? 🙂 Doktor nic takovyho nerikal 🙂
@medulinek to je v poho, nevyplasily 🙂 neni se za co omlouvat 🙂
@bibianne dekuji! Velikost nevim, podle me gestacni vacek je cely ten cerny flek, ve kterem je to embryo se zloutkovym vackem? Ale nevim ani, jak velky byl minule, na tom asi nezalezi, spis na tom, jestli v nem neco je/neni videt. U me vypadal pred temi dvema tydny uplne prazdny a ted je tam tohle nadeleni 🙂
@bibianne No kdyz si to vezmes, tak ja jsem byla pred 2 tydny vlastne 4+4, to ty budes v patek malinko vic, ne? Doktor pred tema dvema tydny vubec nic neodhadoval a neresil, snad ten vacek ani nemeril, proste rekl, ze to musime zkontrolovat pozdeji a hotovo. Taky jsem z toho byla trochu vypleskla, ale podle me nechtel ani desit, ani davat nejakou prehnanou jistotu. Takze hlavne v klidu a pozitivni mysleni, i kdyz jeste nebude nic videt poradne 🙂
Presne holky,srdicko velijosti spendlikovy hlacicky a jak to frci
achjo, holky, problem....celej den si rikam, ze je mi nejak soufl, po obede jsem odchazela z prace na home office a ted koukam, ze mam teplotu 38,5! :( Co s tim? Staci paralen a spat a pripadne zejtra k praktikovi, pokud to nebude lepsi, nebo mam jet na pohotovost? Krome teploty mam jen trochu rymu, nic strasnyho? Prosedet celej vecer v nejaky pitomy cekarne me moc nelaka, v Praze to bejva vsude na dlouho. Nechci hystercit, ale bojim se o embryjko.

@carries dekuju 🙂 jsem nadsena 🙂 jeste vic si oddechnu az po tom screeningu (jdem 24.1.), ale videt to embryjko a blikajici pidi srdicko, to byla takova nadhera 🙂 ❤