icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

saritam
25. pro 2016

@monib66 určitě dám vědět 😉

medulinek
25. pro 2016

@brambora28 nejsi blazen,jsi tehuleeeee 😂 gratuluju 😍 a mas carku presne 5 let po mne s malou, takze to urcite bude dobry 😘

jade85
25. pro 2016

@brambora28 vau, krásný dáreček, gratuluju a držím všechny palce, ať se to zdárně vyvíjí 🙂 dušík a příznaky jsou jasný 🙂

jade85
25. pro 2016

Holky moje, přeju vám všem a vašim blízkým v bříšku i mimo bříško krásné svátky. 🙂😘 Já mám štědrý večer tak trochu v mlze, protože před večeří jsme oficiálně oznámili přítelově rodině, že čekáme miminko. Oznamovala jsem to já a hned potom si vzal slovo přítel, kleknul na koleno a požádal mě o ruku 🙂 Takže jsem zasnoubená, šťastná, klidná a spokojená jako nikdy! 🙂

bibianne
25. pro 2016

@jade85 to je nadhera!!!moc gratuluji!!!! 😘

bibianne
25. pro 2016

@brambora28 panebozeeeee je taaam!!! To je prekrasny darek k jeziskovi😍 manzel se jenom boji a nechce se r

bibianne
25. pro 2016

...radovat predem,jako muj pritel,ale pockej par dni a uvidis tu dalnici 🙂 moc moc gratuluji❤

markethy235
25. pro 2016

@jade85 to je krasa, moc gratuluji a pritel je sikovny, ze vybral tak pekny a originalni prstynek ☺

jade85
25. pro 2016

@bibianne
@markethy235 děkuji, dámy 🙂 z prstýnku jsem nadšená, je opravdu jedinečný 🙂 vůbec jsem si neuměla svůj zásnubní představit, nenosím vůbec zlaté šperky a podobně, tenhle je na zakázku vyrobený z damaškové nerezové oceli a je to přesně ono 🙂

monib66
25. pro 2016

@jade85 moc gratuluji 😉 krásný prstýnek 🙂

bibianne
25. pro 2016

Taky jsem dostala prstynek,je muj vysneny,ale pry az to bude zasnubni,tak to rozhodne poznam ☹😀

bibianne
25. pro 2016
bibianne
25. pro 2016

@jade85 a kdy bude svatba???😇😍

bibianne
25. pro 2016

@brambora28 a jak se citis,Terezko? 🙂 uz jsi ospalka nebo boli brisko? 🙂

jade85
25. pro 2016

@bibianne krasnej 🙂 jooo, svatba bude, az si ji zorganizujeme, urcite driv, nez se narodi mimi, to je pro me to nejdulezitejsi 🙂 Idealne abych jeste nemela moc bricho, ale zas aby bylo uz aspon trochu hezky a teplo. Nemame ani jeden moc predstavu, respektive, ja jsem si svatbu samozrejme v minulosti xkrat predstavovala, ale ted ty detaily pro me nejsou nejak moc dulezite, tak jsem zvedava, co z toho bude 🙂

brambora28
25. pro 2016

@jade85 moc gratuluji, my byli zasnoubení 3 roky, ale svatba pro me byla nejkrásnějším dnem života!

@bibianne no unavena nejsem, ale boli me trosku podbrisek.. nebo na bolí, ale cítím ho a jakoby mi v nem bubla.. tak jsem rada, ze si konecne lehnu.. dneska jsme u nás meli cela rodina Vánoce, tak jsem si dala trosku vaječnaků aby to nebylo nápadný.. Každopádně nemam už doma žádný test, tak budu testovat az pozítří.. tak jsem zvědavá, snad bude čárka sílit 🙂 Jo a prstýnek je nádherný, ja dostala od manžela náušnice 🙂

jade85
25. pro 2016

@brambora28 dekuju moc 🙂 tesim se na ten den moc, at uz to pojmeme jakkoliv 🙂

bibianne
25. pro 2016

@brambora28 no ja jsem od zacatku strasne nafoukla,jak bublifuk,...ale je videt,ze se v brisku neco deje vid 🙂 to je super. Ja si dneska zadny kafe ani vinko nedala,tak se na me priteluv tatinek koukal jakoze jsem divna 🙂

carries
25. pro 2016

@jade85 moc gratuluji k zasnoubení 🙂 prstýnek je opravdu originální 🙂

@brambora28 a taktéž gratuluji v krásnému douškovi na testu, věřím, že bude jen sílit 🙂 Mám radost ❤

bibianne
26. pro 2016

@monib66 tak co,tak co muz na darecek pod stromečkem???? 🙂

monib66
26. pro 2016

@bibianne byl nadšený,moc si kluka přál 🙂 a teď už se těší na velký utz,na který jdeme 2.1 😉

brambora28
26. pro 2016

Ahoj holky 🙂 tak jak užívate Vánoc? My byli dnes dopoledne u Vlastovyho tatky, a odpoledne u mojí mamky kam dojela i ségra s přítelem. Takže zase proč nepiju.. naštěstí jsem řídila.. ale přítel ségry asi tuší, pořád do mě ryje.. 😀 začala jsem totiž chodit ke gynekologovi kteryho mi domluvil, ten doktor je velká kapacita a je to jeho klient v bance.. takže jakmile k nemu půjdu, asi to bude hned vědět..

S tím souvisí otázka, na kdy se mám objednat k Dr.? (Dnes odpoledne opět duch na testu, udělám si zítra ráno, tak snad bude čárka výraznější..) a zase mě občas poboliva břicho a teď už jsem si lehla, jak celej den sedím, tak to není moc příjemný....

bibianne
26. pro 2016

@brambora28 mne taky prijde,ze to na me vsichni poznavaji...mam dole vyfoukly pupik,i když jsem byla normalne plocha,tak kdyz jsem mela obeple daty,tak to bylo asi videt...
Objednala bych se byt tebou az na 7tt, 6+neco abys mela rovnou i srdicko 🙂

demikett
26. pro 2016

@brambora28 ahoj, my dneska byli venku s mým psím prckem a kamarádčinym pesanem, tak jsme si to parádně užili. 😊 jinak návštěvy babiček, rodičů to jistí. Zítra jdu do práce 😑 ale to se přežije 😄

Jinak je super, že duch stále je a zítra určitě bude silnější. Já testuji zítra. Už mám 11 dní spoždění 😒 testovala jsem naposledy 6. den spoždění a test negativní, tak jsem zvědavá ☺

brambora28
26. pro 2016

@bibianne jj, stejně tam budu volat až po novém roce, tak uvidím, co mi řekne.. ale mám dilema, jestli chodit tady k tomu doktorovi, kterej je sice kapacita, ale je soukromej a je v Brně, kde sice pracuji, ale až nebudu, tak budu muset dojíždět nebo jestli jít k mojí doktorce kam jsem chodila...
Jako ono totiž všichni ví, že se snažíme a jenom cekaji, kdy oznámime že se zadařilo 😀

brambora28
26. pro 2016

@demikett to jsou milacci nádherní, pejsci jsou moje největší vášeň! Testik bude určitě zítra pozitivní, budu držet palce! 11 dní je už docela dost... 🙂

nenav
26. pro 2016

Prosím o radu,
V březnu mi končí smlouva, termín mám v červnu. Odpracovanu mám ale u tohodle zaměstnavatele bude mit pul roku prave v březnu. Vztahuje se na me ochranna lhuta ikdyz mi skonci smlouva,??
Poradte dekuji

demikett
26. pro 2016

@brambora28 taky pejsky miluju 💜 tohle dopoledne mě strašně nabilo energií. Stačí 2 hodiny s rošťákama a člověk na všechno zapomene 😊
No já si tím testem nejsem uplně jistá, ale před vánocemi mě 2 dny bolel podbříšek. Hlavně na pravé straně a to jsem četla, že těhotné mají. No, nechám se překvapit. Jinak pošupajdim po novém roku k doktorce 😊

gry
26. pro 2016

Holky,co myslite? Ovu testy, prvni je 22.12.,pak 24.12.,25.12. a posledni je dneska 26.12. dopolko a ted vecer. Jinak preji krasne svatky,doufam,ze uzivate.

bibianne
26. pro 2016

@brambora28 ja mam doktorku asi 40 km od Brna,ale nedokazu si představit chodit k jine dr,tak holt dojizdim....je pro me dulezity mit kvalitní peci a radej dojizdet dokud to jde...a az nebudu chodit do prace,tak si budu delat aspon vylety,beru to pozitivne 🙂

Strana