icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

llenka_li
30. pro 2016

@carries a znovu snažit po revizi jste se začali kdy? Je na to koukam hodne názoru...

medulinek
30. pro 2016

@llenka_li jenze pred tim jsme se snazili dalsi rok, nez se prislo na to,ze to prirozene nepujde,takze pauza byla vzdycky akorat ta po revizich,protoze pred dalsimi IUI se musela nasadit lecba, o psychice to u nas nebylo,otehotnela jsem z 6ti pokusu IUI 4x,ale 3x potratila

carries
30. pro 2016

@llenka_li nám první dr řekla nejdřív po dvou ms. Potom jsem byla na kontrole po první ms a řekla, že se můžem začít snažit. Povedlo se hned ten cyklus 🙂

llenka_li
30. pro 2016

@carries znám dost lidi, co takhle otěhotneli po 1.MS a vsichni OK a navíc se rika, ze je velká pravděpodobnost takhle brzy po potratu znovu otěhotnět. Takze moc gratuluji..🙂 A mela jsi velký strach, kdyz uz jsi mela jedno nevydařené tehu za sebou?

llenka_li
30. pro 2016

@medulinek tak to me moc mrzi..😔 a jak jste na tom ted? Kdy bude dalsi pokus?

carries
30. pro 2016

@llenka_li abych řekla pravdu strach mám pořád. Předchozí těhu mi bylo uměle ukončeno z důvodu vrozených vývojových vad (polycystické ledviny) ve 22tt. Bohužel je 25% pravděpodobnost, že se vada může opakovat. Jsme za měsíc objednání na speciální ultrazvuk jenom na ty ledvinky. Ale věříme, že oba prcci jsou v pořádku 🙂

medulinek
30. pro 2016

@llenka_li ted jsem v 19tt 🙂

medulinek
30. pro 2016

vlastne dneska uz ve 20tt 😀

evikkk13
30. pro 2016

@llenka_li No, myslim, ze i u mimodelozniho muze hcg prave delat cokoliv. Kdyz hcg roste spravne a na UTZ nic neni v deloze, je to znak mimodelozniho. Mne naopak hcg rostlo velmi pomalu, az zacalo klesat a ani to mimodelozni nevyloucilo. To jen znamenalo, ze embryo neprosperuje, ale nerekne to nic o tom, KDE neprosperuje. Sanozrejme, muze se mu nedarit v deloze, ale pokud se uhnizdi treba ve vejcovodu, vetsinou tam nema moc dobre podminky a proto se mu nedari. Pokud Ti dobre hcg poroste, asi se bude cekat, az se vysplha nekam nad 1 000, zda bude videt v deloze. To moje se tam ani nedostalo, max. 870. Uz vis dnesni vysledek? Jinak revize je v celkove narkoze, cca 15 min, nic me pak nebolelo a jeste ten den jsem prestala krvacet, par dnu spinila. Je to spis hra o psychiku. Ja byla pak tyden doma a chtela jsem byt zalezla a nevystrcit nos. Nakonec jsem se vylecila protisokem a vyrazila na tridni sraz po 9 letech od maturity. Nikdo nevedel, ze jsem byla v nemocnici, takze byla jina temata k reci a byla zabava 🙂 Hned pak jsem vyrazila do prace a zacala mit jine starosti.

evikkk13
30. pro 2016

@medulinek Kdyz jsem cetla Tvuj pribeh od zacatku, mela jsem kolikrat zatajeny dech, jak to s Tebou dopadne a pak jsem si uvedomila, ze ted vlastne jsi tehotna a ze to datumove musi byt ono a ze jste to zvladli! Byl to super pocit 🙂 Matlo me jen, ze nemas pod profilem videt info, ze cekas a kdy. Ale chapu asi, proc to tam nemas...citis se uz psychicky lepe, kdyz mate kulatiny? 🙂 20tt

llenka_li
30. pro 2016

@medulinek jeee...❤️ aha, tak to je skvěle, to mi nejak uniklo 🙈😄

llenka_li
30. pro 2016

@carries teda, tak to je hrozne, kdyz uz ma člověk bříško a miminko cítí, neda se to s tímhle na zacatku vubec srovnat..ale ted uz bude dobre a jeste budou dvě...☺️☺️ to je dvojnásobná gratulace ❤️

llenka_li
30. pro 2016

@evikkk13 takove vysoké uz jsi to hcg mela a stejne nic...mne dneska krev nebrali, ze to nema smysl, az zitra. Takze dneska se nic nedozvíme...a krvacela jsi celou dobu, co jsi byla v nemocnici nebo jen doma a bolest břicha byla? Ja břicho ted cítím, nebolí, ale mam v nem takový tlak, ale v celém, ne jen na jedne straně a nevim, jestli uz to nemam vsugerovany..Chtela bych zitra domu a ne tu byt pres Silvestra. Tak snad...ale připravují me, od vecera nesmím jist, pít..

evikkk13
30. pro 2016

@llenka_li Celou dobu, ale bylo to takove ve vlnach. Nebylo to na vlozku, jen intimku. Jak jsem lezela, stacilo se vzdy otrit na wc. Vetsinou snetle hneda, sem tam jasne cervena a pak uz prave takove ty temne hnede kousky, asi odchazela sliznice. A bricho me nebolelo vubec. Jj, taky mi brali obden a pokazdy jsem byla nalacno. Za tech 9 dnu celkem 4x jsem byla pripravena na sal 😀 Holky se tady divily, proc me tam drzi. Asi jsou u nas poctivky. I muj lekar me hnal jeste vcera na dalsi krev, protoze asi 10 dnu od revize jsem mela hcg 17 a on chce jeste radsi videt tu 0.

llenka_li
30. pro 2016

@evikkk13 je dobre, ze nic nepodcenili. A nehnali te hned na nějaký zákrok. Rikala jsem si, kdyby hcg rostlo a nebylo nic vidět, aby mi ho taky nedělali předčasně. No je to nekonečně čekání...🙂

evikkk13
30. pro 2016

@llenka_li Tak pokud poroste dobre, nemeli by. Navic k tomu potrebuji tvuj pisemny souhlas 🙂

llenka_li
30. pro 2016

@evikkk13 ono to hcg roste pry i u mimodelozniho...

evikkk13
30. pro 2016

@llenka_li To ano, to uz jsem psala. Ale pokud poroste dobre, tak nad 1 000 by melo byt videt uz na UTZ. Takze pokud poroste dobre a nebudes mit nejakou akutni bolest, budou nejspis lekari cekat, az bude neco videt, aby mohli rici, zda je delozni nebo mimo. Myslela jsem to tak, ze kdyz poroste dobre, bude se asi cekat. Pokud neporoste dobre, zrejme pujdes na zakrok.

llenka_li
30. pro 2016

A po revizi jste sli domu ten den nebo az dalsi?

evikkk13
30. pro 2016

@llenka_li Vsechny holky, ktere jsem tam potkala a byly na revizi, sly az druhy den rano.

llenka_li
30. pro 2016

Myslim, za at by to bylo cokoli, počká to do pondeli...chtela bych jit zitra domu za kazdou cenu. Takze i na revers. Na revizi se spěchat nemusí, max to mimodelozni, ale pokud to nebude mit nějaký velký pohyb od včerejška, tak snad ani to, kdyz bych byla v klidu. A kdyby hcg povyrostlo, tak by stejne jeste museli čekat...Co myslíte?

llenka_li
30. pro 2016

Jestli to bude spatne, chci byt na Silvestra se svou rodinou a ne tady brecet za oknem.

markethy235
30. pro 2016

@gry jeste chybim ja, docetla jsem vse az ted 😉 ja jsem Marketa, nikdy jsem HA nebrala - chranili jsme se vzdycky jinak, snazime se od kvetna a zatim vzdy MS dosla prakticky v terminu, tak ani duch na testu nikdy nebyl. Na podzim jsme zacali s rekonstrukci na RD, tak aspon na to tolik nemyslime. Ted doufam, ze se brzy zadari i nam, zustala jsem tu z tech prvnich snazilek skupiny asi uz sama.

demikett
30. pro 2016

@gry já se taky přidávám
Jsem Dita, je mi 20. V srpnu jsem vysadila po skoro 5 letech HA a od září jsme tomu nechali volný průběh. Když se zadaří, tak se zadaří. Zatím vždy MS dorazila, ale tento měsíc mám 14 dnů spoždění. Testy jsou negativní, takže v pondělí jdu k doktorce. Posledního listopadu jsme se přestěhovali do domu, který jsme koupili a teď pokud se neukáže u paní doktorky, že jsem těhotná, snažení na rok přerušíme, protože se mi vyskytla od září práce snů a bylo by vše mnohem jednodušší pokud prace opravdu vyjde. Když nevyjde, budeme mit aspon vic casu a financi na rekonstrukci domu. Precejenom je mi 20, takže když se nám 2-3 roky nazadaří, pořád neni pozdě ☺ ale uvidíme, jak si s námi osud pohraje

medulinek
30. pro 2016

@evikkk13 chapes to správně,je to porad strach a respekt vuci te malicke holcicce,která ve mně roste, Ted zacinam citit v brise prvni bublinky a hned je to lepsi pocit 🙂

evikkk13
30. pro 2016

@llenka_li To je asi na kazdem, ja osobne bych reverse nikdy nepodepsala. Na revizi se sice spechat nemusi, ale mimodelozni muze byt pekny prusvih. Kdyz praskne vejcovod, nezbyva moc casu, vali se ti krev do bricha. Mne rikala salova sestra z gyndy, ze uz tam videla holky, co dorazily za 5 min 12 a ze mam byt rada, ze me hlidaji. Jinak holky tady mely casto zkusenost, ze jen co dva dny dochazely na kontrolu a kdyby je bolelo bricho, hned prijit. Bohuzel, bricho te ani pri mimo vubec bolet nemusi. Osobne bych se na nejakyho Silvestra vyprdla, s rodinou muzes byt i tak, kterykoliv jiny den.

evikkk13
30. pro 2016

@medulinek To je parada! A uplne to chapu 🙂

llenka_li
30. pro 2016

@evikkk13 proberu to zitra s lékařem, ja doufám, ze to mimodelozni nebude..a zbytek urcite počká. Nabízeli mi revers uz i vcera...tak snad to klapne. Mam dvě deti, tak chci byt s nima 🙂

pipiala
30. pro 2016

Ahojky holky, nevím, kde se mám zeptat... Tak snad mi poradíte ;) poslední návštěva na gyn dopadla z krve dobře a doktorka mi řekla, že příští návštěvu uděláme vyšetření 2.trim. Teď záleží na mě, zda chci klasiku nebo za 800,- lepší vyšetření. ( chci to lepší) Ale myslela jsem, že mě pošle i na genetiku... Zaráží mě, že se mě ani nezeptala, zda chci genet. Mám se bát, že můžeme něco zanedbat? Děkuji

medulinek
30. pro 2016

@pipiala na genetiku se bezne neposila pokud k tomu neni nejaky predpoklad z anamnezy

Strana