Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@brambora28 ještě jednou moc gratuluji 😊 a líbí se mi jak to beresm v klidu 😊 já těhotenství potvrzený nemám, ale výtok mám taky a mám neskutečně rozdělaný záda a dekolt 😭 já si tak přeju, abych byla 🤰🏻 🙏🏻
@brambora28 taky jsem mela na zacatku, pry je to normalni a ted uz to preslo. Ohledne jebaku mi ani nemluv, mam plet jak pred 15 lety, nejen na obliceji, ale i droboucky pupinky v dekoltu a na ramenou zezadu...peklo 🙂 Uz po koukam svatebnich satech a s timhle si rozhodne nemuzu dovolit velkej vystrih nebo holy zada! 😀
@bibianne Urcite to bude v pohode 🙂 Jeste aby byly dobry vysledky screeningu a pak uz si jen budem uzivat rostouci pupiky 🙂
Jinak vcera jsme resili s muzem neco ohledne vany v novy koupelne a zacali jsme se bavit o tom, jak tam budem koupat mimino, holky, ja mela uplne na krajicku, jak me ta predstava dojala 🙂 Ty hormony litaj jak blazen 🙂
@demikett děkuji moc! Moc ti přeju, ať to dobře dopadne. No ten pozitivní přístup k životu mě naučil manžel, já byla strašnej negativista 😀
@jade85 jojo, já mám nos a bradu zatím jenom.. je mi jasny, ze jak se uvidíme s mamkou, bude zjišťovat co to se mnou je 😀
A s hormonama mi ani nemluv.. se mnou mávala i MS, Vlasta vždycky říkal kdy už odjede ta zla paní, že chce zpátky svoji Terezku.. a dneska už to asi začalo.. od rána mi není dobře, budila jsem se o půl 6, o půl 8.. a dopoledne jsme šli s pejskama a máme na botníku už týden pánvičku co jsem chtěla vyhodit a Vlasta že ju da strejdovi, pak jeho boty co dostal na Vánoce a neuklidil si je.. no a ja začala že proč to tu furt musí být že si to může uklidit - nemám ráda když si několik dní není schopnej něco uklidit.. a on že Ježíši vždyť je to jedno, se to dá vedle do pokoje.. a já se úplně nasrala, začala se vyslikat že nikam nejdu a začala jsem brečet.. on to začal uklízet a mě to najednou bylo strašně líto, a hrozně jsem chtěla s nemá jit ale zároveň jsem měla tu hrdost že jsem řekla že nejdu.. tak on došel a začal mě oblíkat, tak jsem zacala úplně brečet a omlouvat se.. Tyjo bylo to úplně šílený 😀
Já budu hrozná, jsem strašná plačka a cíťa 😀
@brambora28 ta tvoje story ze dneška mě fakt rozesmála 😂😂😂 já jsem taková při ms a nenávidim sama sebe za to, jaka v tu dobu jsem, ale prostě mi to nejde ovlivnit a vytočí mě naprostá maličkost a myslím si, že celej svět je proti mě 😄 a pravidelně to mám tak týden před MS a přítel to na mě vždycky pozná a to co mě dokáže nejvíc vytočit je, když mi řekne "Nojo, ty máš zase PMS" 😂 a v tu chvíli mám chuť ho zavraždit, protože má vlastně pravdu, ale nechci to přiznat 😂😂😂 ach ty hormony 😄😄😄😄
Tak blby, pry nejhorší výsledek co mohl byt. Stouplo to o 100 za dva dny, ve ctvrtek 470, dneska 570, což je na prosperující těhotenství málo, ale ani se to nesnižuje, takze to ze me neodeslo. Ale to na tom vaječníku rekl, ze je to urcite cysta, ze tohle mimodelozni neni...takze ted me pustil na propustku do pondeli. V pondeli znova tyhle testy a budeme čekat, kde se to objeví. Nemam nikde žádnou tekutinu ani zvětšený vejcovody, takze si mysli, ze by to mimodelozni byt nemělo, ale vyloučit to nejde. Mysli si, ze mi zůstaly zbytky v te děloze, ale nechce mi dnes delat kyretaz, protoze je tam jeste šance, ze by to mohlo byt živý...i kdyz mala.
@demikett
@brambora28
jojo, taky to znam 🙂 a ted mi to teda neprijde tak desny, jako ty PMS hormony, ted jsem spis takova rozneznela, z MS jsem byla zuriva 🙂
Tak holky, ja jasam, uz je to jasna menstruace 😝 33.den od revize jsem 1DC a jsem stastna, ze se s tim telo popasovalo.
Vsem preji krasny novy rok 2017, at se vam splni vsechna vase prani a at jste zdrave a stastne!!! ❤
@llenka_li moc drzim palce, at jsi v poradku, nejlepe at je to zive prosperujici tehotenstvi a nebo at to odejde prirozene. Verim, ze to dobre dopadne 😉
@demikett cha chaaa, ten si ani nemusim delat a vysledek stejny 😮 😂
@brambora28 uplne se v tom.vidim, ja jsem ted posledni 3 mesice tak precitlivela, ze brecim snad u vseho 😂 zdobila jsem stromek u nasich a u toho slzela, prostirala svatecni stul a opet, slo se ke stromecku a co myslis 😂😂 nechci to videt az budu tehotna 😂
Holky, preji vam stastny vstup do noveho roku, hodne zdravicka, miminka at vam delaji samou radost nejen v brisku, ale i v postylce ☺ a my snazilky, at se nam v tomto roce vsem zadari 😘
Holky, v roce 2017 zdravá miminka pro všechny! K tomu hodně lásky a štěstí! 😘😍
Já zase jako největší opožděnec vám všem holky přeju hlavně zdraví, ale tak štěstí při plnění svých snů a aby miminka co máte v bříšku byla zdravá, ta co jsou už na světě samozřejmě taky a k tomu i kapičku hodná a ať ta,která nejsou ještě ani v bříšku, si vás brzo najdou 💋
@bibianne bibi na druhou kontrolu jsem sla presvedcena,ze miminko zase umrelo,uplne ze dne na den mi odesly priznaky a hlavne zmeknul a ztratil se mi cipek a to udelal pokazdy,kdyz jsem o mimco prisla,jako tobe teplota. Nacic me dorazila doktorka,ktera nemohla srdicko najit. Ale bylo tam a bilo jak zvon,zkus byt v klidu ano.
@bibianne jak jsi dopadla?
@brambora28 tak jsme si rekli,ze jeste pockame a ve finale jsem jeste zakrvacela,tak jsme jeli hned. Deji se mi na cipku pry nejake zmeny,byl mekksi nez je obvykleobvykle, ale krvaceni bylo z cysty. Dala mi dalsi prasky zpevneni cev a hlavne je,ze srdicko bije!!!!!! Pry mam rict sve dr,at chodím ted do konce prvniho trim casteji na kontroly...🙏
@bibianne Tak to dobře dopadlo! Držím pěsti ať je i nadále vše ok!
Tak holky, zitra v pul 8 zase nástup, tak tu budu pecena varena. Dneska jsem toho musela dost udelat, rodina nema uz co na sebe, protoze jsem po dovolené nastoupila do nemocnice, takze praní, veseni prádla, trochu poklidit, vcera větší posezení u tchyně a pred chvili jsem opět začala špinit. Slabounce, hnede, ale je to tu, takze si naděje uz nedelam a hlavne to mit uz za sebou.
Jinak mam mnoho tehu příznaků, je stejne zajímavé, ze pravděpodobně az treba 3 dny po potratu mi nastoupili tehu příznaky. Zvětšují se mi prsa, chvili se mi chce hrozne brecet, pak jsem najednou hrozne pozitivni a strašně citlivá na vůně...prijdu si jako blazen 🙂))

@jade85 modlim se,aby bylo vse v por a tobe drzim taky moc pesti,musime to nejak zvladnout ten prvni trim 🙂 😉