Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
Holky, mne je silene, tak zase mame po snazeni behem ovu 😭 zacina mi zitra a jsem rada, ze lezim, horecku jak blazen, uz ji srazim. V listopadu 2015 jsem mela osklivou anginu, hnali me do nemocnice vzit mandle, ale po 3 atb se to zacalo uklidnovat. Tak mam strach 😖
Holky začala jsem krvácet. Hodně. Nemáme u nás gynekologickou pohotovost. Mám jet na normální?
Ahoj holky mam dotaz tedy pokud s tím máte některá zkušenosti ... Byla jsem 2x na injekci depo provera .... S gynekologem jsem byla domluvená že už na injekci nepůjdu z důvodů že by jsme chtěli miminko ... Injekce mi končila 2.12 ptala jsem se gynekologa za jak dlouho je možné otěhotnět řekl mi že hned ... Ale na internetu jsem četla že to někdy trvá 3 měsíce až půl roku ... Piju i kontryhelový čaj ... Pomůže mi ten čaj nějak k otěhotnění ..
@kristyna2709 : zalezi jak ho pijes. Pomaha k rustu sliznice, mel by se pit jen od prvniho dne ms do ovulace, pak ne.
@brambora28 oblekla bych se a jela, oni te uz neco poradi. Hlavne at je to dobre.
@dyslovka ale ja to prave jeste nedostala
Myslíte, že je možné mít ovulaci hned po MS? Mívala jsem vždycky plodný hlen v půlce cyklu (cykly 24-26 dnů) a tentokrát se objevil 6 a 7 DC a pak už ne a od 14 DC je mi špatně od žaludku. Jsem 7,5 týdne po revizi kvůli ZT, takže cyklus můžu mít klidně rozhozený, i když první MS došla na čas.
@brambora28 to rozhodně! Dej pak vědět :/ Snad bude všechno ok
@brambora28 odkud jsi? Jak rika markerhy...oblekni se a jed kamkoli do nemocnice,oni ti pomuzou nebo poslou spravne..drz se,doufam,ze to bude v pořádku ☹
@brambora28 rozhodne jela kamkoliv, kde te vezmou, a dal uvidis co a jak. Drzim moc moc pesti!!!
Jsem u nás na gynde v nemocnici, je tu i pohotovost.
@brambora28 myslime na tebe,drz se! 🍀
@brambora28 hrozne drzim palce,dej pak vedet,jak jsi dopadla,snad je to jen nejaky blby hematom
Moc moc moc drzim palce! @brambora28
Přeji krásný večer všem těhulkám i snažilkám 🙂 Jsem tu nová a ráda bych se přidala mezi vás 🙂 S přítelem se již rok a ně snažíme o mimi, ale bohužel se zatím stále nepovedlo. Poslední MS jsem měla 13-16.12.2016 a další očekávám teď mezi 11-13 lednem. Od silvestra mám jakoby těhu příznaky, v noci z prvního na druhý den jsem třikrát pěkně zvracela a měla jsem průjem. Myslela jsem, že jsem chytla nějakou virozu, ale kdyby ano, měla bych i teploty, což jsem neměla. Měla jsem tělesnou teplotu od 36,8 do 37,5. Podle jedné známé to mohlo být díky zahnizďování vajíčka, ale to se mi zdá jako blbost, aby to bylo dva tři dny po ovulaci.. Co si myslíte vy a jaké jsou vaše zkušenosti?
@markethy235 řadí to teď naprosto všude!
@brambora28 strašně držím palecky, at to nic neni ✊ a posílám povzbuzení ❤️
@brambora28 Ale neeee 😨 Je dobře, že jsi v nemocnici, určitě někdo i za gyndu slouží! Drž se!!!
Holky potratila jsem.. prostě patřím do té jedné třetiny, kdy to těhotenství prostě nedopadne. Dnes ještě tam byl vacek, teď už ne. Doktor mladej ale moc milej a peclivej, říkal, že to je možné.. že třeba praskla céva a vzala s sebou plod.. chápu, ze to tak mělo být, ale je mi hrozně ☹
Ale moc děkuji všem za podporu. Ted se cítím tak akorát na to lehnout si pod deku a dát si litr vína nebo slivovice.. zatím ležím v posteli a brečím, je mi furt hrozná zima.. ale asi si půjdu dát to víno...
@brambora28 jeeeezis ☹ moc me to mrzi!!!! ☹
Drz se!!!
@brambora28 myslim si, ze je to reakce tela na to vsechno... a nedivim se, ze jsi na tu flašku zralá.
Je mi to moc líto ☹

Jojo,testy byly stejné značky,tak to vůbec nechápu... Každopádně jsme snad na dobré cestě 🙂 Díky holky!