icon

Tenisový loket, co se s tím dá dělat?

zutinka
21. únor 2018

Ahoj,zle priznaku mam tenisovy loket.Co se s tim da delat?Nejaka lecba bez lekare?Trva to cca mesic.

lv
21. únor 2018

Aulin gel (či Flektor, Volraren..), nic netahat, koupit epykondilární pásku ve zdr.potřebách.

kajalka
21. únor 2018

Nech si ho zatejpovat

upari
21. únor 2018

Určitě loket-ruku nezatezovat a namazat chladivym gelem a pak nalepit detoxilacni naplast.

drakenn
22. únor 2018

Zjistit u odborníka proč k tomu doslo-steteotypy a pak řešit..

zutinka
autor
24. únor 2018

@drakenn treba dojít na ortopedii?

drakenn
24. únor 2018

Určitě!

lv
24. únor 2018

@drakenn připojím se, ortoped loket 2x opichl, vic prý nemůže, že to může i uškodit a dle něj "to dovede potrápit" - to je asi vše, co mi udělal, řekl, žádné vyšetření (dělá se něco? Rentgen asi ne, ultrazvuk?). Jo a dal epykondilarni pásku, trochu uleví, ale tak o čtvrtinu. Že to bude k psoriopaticke artropathii léčené na revmatologii. Revmatolog zas, že výsledky krve mám dobré, že to u něj problém není. Mám pocit, že to hází jeden na druhého, bolí to jak čert, i když ruka jen visí vlastní vahou, okolo lokte je i jakysi flek, propadlina, jako atrofovane..

drakenn
24. únor 2018

Tak ortoped to může opichnout a určitě pošle na rehabilitace. Tak se člověk hodně dozví, co dělat či nedělat.. Jak doma cvicit

hlasimse
24. únor 2018

2-3 dny s ním vůbec nehýbat.

koncita
24. únor 2018

@zutinka mám zkušenost, to byla bolest jako prase ☹ pomohla až série rázových vln u ortopeda. Celkem za 2500,- , jedno sezení 500,- ale naštěstí to pomohlo. Nosila jsem i tu epikondylární pásku, ale ta jen uleví a neléčí příčinu....a potom ještě prý tejpy, ale ty už jsem nezkoušela, mně pomohly ty vlny....