Tenisový loket, co se s tím dá dělat?
Ahoj,zle priznaku mam tenisovy loket.Co se s tim da delat?Nejaka lecba bez lekare?Trva to cca mesic.
Nech si ho zatejpovat
Určitě loket-ruku nezatezovat a namazat chladivym gelem a pak nalepit detoxilacni naplast.
Zjistit u odborníka proč k tomu doslo-steteotypy a pak řešit..
Určitě!
@drakenn připojím se, ortoped loket 2x opichl, vic prý nemůže, že to může i uškodit a dle něj "to dovede potrápit" - to je asi vše, co mi udělal, řekl, žádné vyšetření (dělá se něco? Rentgen asi ne, ultrazvuk?). Jo a dal epykondilarni pásku, trochu uleví, ale tak o čtvrtinu. Že to bude k psoriopaticke artropathii léčené na revmatologii. Revmatolog zas, že výsledky krve mám dobré, že to u něj problém není. Mám pocit, že to hází jeden na druhého, bolí to jak čert, i když ruka jen visí vlastní vahou, okolo lokte je i jakysi flek, propadlina, jako atrofovane..
Tak ortoped to může opichnout a určitě pošle na rehabilitace. Tak se člověk hodně dozví, co dělat či nedělat.. Jak doma cvicit
2-3 dny s ním vůbec nehýbat.
@zutinka mám zkušenost, to byla bolest jako prase ☹ pomohla až série rázových vln u ortopeda. Celkem za 2500,- , jedno sezení 500,- ale naštěstí to pomohlo. Nosila jsem i tu epikondylární pásku, ale ta jen uleví a neléčí příčinu....a potom ještě prý tejpy, ale ty už jsem nezkoušela, mně pomohly ty vlny....

Aulin gel (či Flektor, Volraren..), nic netahat, koupit epykondilární pásku ve zdr.potřebách.