icon

Tento cyklus nám to musí vyjít

luciasek1987
3. led 2016

ČAUKY, snažilky.. máme tu leden 2016 a doufám, že nám to tento měsíc vyjde... 🙂 kdo je tu s tím samým názorem?

kolmenka
10. led 2016

@ayperi To by mohlo být to správné znamení. 😉

ayperi
10. led 2016

@kolmenka no snad ano a neni to jem vsugerovane. Doufam. Mam hodne citlivy telo a kazda psyvhicka zmena se i na nem projevi. ale i by to mohlo byt ono. Aoe zatim se nechci tesit tolik, abych pak nebyla zklamana ... A vecer me tlaci bricho no. A co ty? 🙂

kolmenka
10. led 2016

@ayperi Mě tedy dneska od rána bolí podbříšek jako před a při ms. Teď jsem si musela vzít jensy a hodinu sedět a trpěla jsem jak zvíře. Ale asi to ještě bude tím pregnylem.

petkasoki
10. led 2016

Holky tak mě už ani podbřišek nebolí, nic mi není, jen se nemůžu narovnat jak mě bolí záda.. asi jsem si tam něco skřípla.. ale stejně pořád doufám že ta MS nepřijde 😀 😀

kolmenka
10. led 2016

@petkasoki A kdá jí NEčekáš?

petkasoki
10. led 2016

@kolmenka až 18.1. +- 1 den.. 🙂 kdy ty? Držím ti palce 😉

luciasek1987
autor
10. led 2016

@petkasoki mně také asi nic není :D nevím, na nic raději nemyslím.. já "neočekávám" 14.1.

kolmenka
10. led 2016

@petkasoki Já to mám složité. Oficiálně měla být dneska ale teprve 6.1 jsem měla po clostiku ovulaci a dr. mi píchnul pregnyl a teď beru utrogestan 18 dní pak mám udělat test. Vychází to dělat test cca 24.1 ale myslím si že mužů kdykoliv mezi 20.1 - 24.1 testovat když bude test negativní vysadim ten utrogestan a měla by přijít ms

kolmenka
10. led 2016

@luciasek1987 Jé tak to už máš zachvilku! 😉

lucina90
10. led 2016

@luciasek1987 už se nám to krátí 🙂 nedělala sis test, že ne 😀

hermanek1985
10. led 2016

ahoj holky,nebyla jsem tu dlouho,jelikož jsme měli s mým hádku. .tjn. teď máme takovou konverzaci,ze jiskra už zhasla..jsem v německu a mám přijet v úterý, ale moc se mi nechce..njn. chlapi a jejich ego..je teď chladný po zprávách. ..takže s planovanim dítěte to z me strany asi pozastavim☹..ale přeji Vám všem ať Vám to vyjde..je zřejmé, ze si nějaký ten rok asi počkám a možná i s novým partnerem

luciasek1987
autor
10. led 2016

@lucina90 ehm :D dělala... :D a ty?!!

luciasek1987
autor
10. led 2016

@hermanek1985 ahoj... to je mi líto... ale třeba je to jen nějaká "přeháňka"... vztah na dálku je těžká věc..

lucina90
10. led 2016

@luciasek1987 hej 😀 já ne 🙂 a co test?

lucina90
10. led 2016

@hermanek1985 to mě mrzí ☹ třeba vám to nesvědčí, že jste od sebe. Vrátit se nemůžeš?

ayperi
10. led 2016

@hermanek1985 to je mi lito :(. Drzim palce, at se to co nejdrive vyresi a tobe se casem podari rodinka 🙂)

hermanek1985
10. led 2016

@luciasek1987 v německu jsem jen tři dny v týdnu. .takže to není na dálku. .no jakmile ja mám pochybnosti,tak to je spatne

hermanek1985
10. led 2016

holky..přiznal mi ,ze mi lhal v různých věcech, když jsem mu dala důkazy..a ka mu již neverim

lucina90
10. led 2016

@hermanek1985 lhaní není dobrý ☹ přítel mi taky zalhal a už tehdy jsem věděla, že lže...pak se to provalilo. Od té doby se to změnilo, on si uvědomil co dál chce, srovnal si priority a je to lepší. Teď co je vAnglii a já tady se náš vztah znovu "probudil" a těšíme se na sebe 🙂

ayperi
11. led 2016

Tak se mi chtelo strasne curat uz ted. Test negativni. Ale jeste je brzy no. Jsem 10 nebo 11 DPO ...

kolmenka
11. led 2016

Dobré ráno. Jakou jste měly ,noc? Já děsnou. :-/ celou noc mi bylo hrozné horko, ale manžel říkal že v bytě je ok. Teď už jsem v práci a horko mi je stále.,

ayperi
11. led 2016

@kolmenka ja mela po Clostiku hrozne navaly horka a trvalo to az nekolik dni po ... Muze to byt z toho i ... Nebo to vyslo 🙂)

kolmenka
11. led 2016

@ayperi Tak ještě jedna taková noc a já umřu na vyčerpání. 😎 jako takhle se nepotím ani když jsem nemocná. To neznám většinou je mi spíš zima.

kolmenka
11. led 2016

@ayperi Jinak Clostik jsem brala už 3 cyklus a návaly jsem neměla až teď možná trochu poslední cyklus ale určitě né tak moc jako v tu noc. Myslela jsem že se upeču.

ayperi
11. led 2016

@kolmenka presne. Taky jsem strasne zimouhriva. Ale par dni po clostiku to prslo. Ja nemela az tak strasne navaly, ale mela jsem je skoro kazdy den .... A ted mam zase jakovy trosku prujem. Ale ne uplny. Spis ze jdu nekolikrat denne na zachod ale prujem to vylozene neni. Ale nezvykly to je ...

kolmenka
11. led 2016

@ayperi Ale já poslední Clostik měla 24.12 od té doby ne. Hele průjem je jeden z možných příznaků.

lucina90
11. led 2016

Já v pohodě, zdálo se mi, že mám 2 děti-2 kluky 😀

kolmenka
11. led 2016

@lucina90 Jé takže to budou dvojčata. 😀

ayperi
11. led 2016

@kolmenka ahaa tak to z toho uz nebude. Ja to z toho mela 🙂)

kolmenka
11. led 2016

@ayperi No jsem z toho celá rozčarovaná. Dny vůbec neutíkají a já už bych tak moc chtěla testovat.Ale ještě budu mít pregnyl v těle minimálně 5-7 dní. Ach jo.

Strana