Tento cyklus nám to musí vyjít
ČAUKY, snažilky.. máme tu leden 2016 a doufám, že nám to tento měsíc vyjde... 🙂 kdo je tu s tím samým názorem?
Holky tak mě už ani podbřišek nebolí, nic mi není, jen se nemůžu narovnat jak mě bolí záda.. asi jsem si tam něco skřípla.. ale stejně pořád doufám že ta MS nepřijde 😀 😀
@petkasoki mně také asi nic není :D nevím, na nic raději nemyslím.. já "neočekávám" 14.1.
@petkasoki Já to mám složité. Oficiálně měla být dneska ale teprve 6.1 jsem měla po clostiku ovulaci a dr. mi píchnul pregnyl a teď beru utrogestan 18 dní pak mám udělat test. Vychází to dělat test cca 24.1 ale myslím si že mužů kdykoliv mezi 20.1 - 24.1 testovat když bude test negativní vysadim ten utrogestan a měla by přijít ms
@luciasek1987 Jé tak to už máš zachvilku! 😉
@luciasek1987 už se nám to krátí 🙂 nedělala sis test, že ne 😀
ahoj holky,nebyla jsem tu dlouho,jelikož jsme měli s mým hádku. .tjn. teď máme takovou konverzaci,ze jiskra už zhasla..jsem v německu a mám přijet v úterý, ale moc se mi nechce..njn. chlapi a jejich ego..je teď chladný po zprávách. ..takže s planovanim dítěte to z me strany asi pozastavim☹..ale přeji Vám všem ať Vám to vyjde..je zřejmé, ze si nějaký ten rok asi počkám a možná i s novým partnerem
@lucina90 ehm :D dělala... :D a ty?!!
@hermanek1985 ahoj... to je mi líto... ale třeba je to jen nějaká "přeháňka"... vztah na dálku je těžká věc..
@luciasek1987 hej 😀 já ne 🙂 a co test?
@hermanek1985 to mě mrzí ☹ třeba vám to nesvědčí, že jste od sebe. Vrátit se nemůžeš?
@hermanek1985 to je mi lito :(. Drzim palce, at se to co nejdrive vyresi a tobe se casem podari rodinka 🙂)
@luciasek1987 v německu jsem jen tři dny v týdnu. .takže to není na dálku. .no jakmile ja mám pochybnosti,tak to je spatne
holky..přiznal mi ,ze mi lhal v různých věcech, když jsem mu dala důkazy..a ka mu již neverim
@hermanek1985 lhaní není dobrý ☹ přítel mi taky zalhal a už tehdy jsem věděla, že lže...pak se to provalilo. Od té doby se to změnilo, on si uvědomil co dál chce, srovnal si priority a je to lepší. Teď co je vAnglii a já tady se náš vztah znovu "probudil" a těšíme se na sebe 🙂
Tak se mi chtelo strasne curat uz ted. Test negativni. Ale jeste je brzy no. Jsem 10 nebo 11 DPO ...
Dobré ráno. Jakou jste měly ,noc? Já děsnou. :-/ celou noc mi bylo hrozné horko, ale manžel říkal že v bytě je ok. Teď už jsem v práci a horko mi je stále.,
@kolmenka presne. Taky jsem strasne zimouhriva. Ale par dni po clostiku to prslo. Ja nemela az tak strasne navaly, ale mela jsem je skoro kazdy den .... A ted mam zase jakovy trosku prujem. Ale ne uplny. Spis ze jdu nekolikrat denne na zachod ale prujem to vylozene neni. Ale nezvykly to je ...
Já v pohodě, zdálo se mi, že mám 2 děti-2 kluky 😀

@ayperi To by mohlo být to správné znamení. 😉