icon

Tento cyklus nám to musí vyjít

luciasek1987
3. led 2016

ČAUKY, snažilky.. máme tu leden 2016 a doufám, že nám to tento měsíc vyjde... 🙂 kdo je tu s tím samým názorem?

kolmenka
11. led 2016

@kropice udělej test 14 dní od pohl. styku

kropice
11. led 2016

Myslím, že kolem 18. tak nějak, no nevím, co budu dělat týden to fakt nevydržím, budu muset na interupci, co si o tom myslíte? my už dvě děti máme a další nechceme, byl jste někdo na miniinterupci někdy? jak to probíhá a mám se toho bát? dokdy se musím rozhodnout a jak dlouho se čeká?

kolmenka
11. led 2016

@kropice já bych na interubci nešla.Podle mě když uživíte 2 děti uživíte i 3

kropice
11. led 2016

kolmenka: to jsem udělala, nic, co myslíš ty? těch testů jsem si udělala tento týden asi deset, jak ráno tak odpoledne, dnes je to přesně 15 dní od pohl. styku, vím to úplně přesně, je možné, že už by se ukázalo?

luciasek1987
autor
11. led 2016

@kropice hlavně klid...! řekla jsem, že těhotenství možné je, ale vždyť to ještě nevíš... fakt zkus být v klidu 🙂 řeš, až to přijde...

kropice
11. led 2016

My už další opravdu nechceme, s manželem jsme se již dohodli, kdyby náhodou 😔

martanka007
11. led 2016

@kropice Já si myslím, že pravděpodobnost otěhotnění příliš vysoká není, i když vyloučit není nikdy možno nic... Možná bych se poptala gynekoložky na lepší možnosti antikoncepce, aby k této situaci nemohlo příště přijít. Přeji, ať těhotná nejsi, já bych taky na interupci nešla. I když interupci neschvaluji (výjimkou snad může být jistota těžce postiženého miminka), zde je to poměrně pěkně rozepsané, co, kdy a za jakou cenu.
http://interupce.info/miniinterupce-jak-probiha...

kropice
11. led 2016

to už bohužel nejde být v klidu, dnes jsem byla u obvodní lékařky a ta mi dala antibiotika na močové cesty, jestli jsem prý byla na gyndě, to jsem ještě nebyla, čekám na ty testy, opravdu si připadám jak cvok, ale to jsem já

kolmenka
11. led 2016

@kropice podle mě na 80% by byl alespoň duch. Zkus za 2-3 dny ještě jeden citlivost 10 ale podle mě pokud máš teď sněhobilotak si můžeš vydechnout protože podle mě těhotná nejsi. Jestli chceš mít 100% hned dojdi si na krev jako samoplátce.

kropice
11. led 2016

martanka007: to jsem si taky kdysi říkala, že bych to neudělala, až teď. Mám dvě krásné holčičky, 8 a 4, za ně jsem moc ráda.

ayperi
11. led 2016

@ekoutna ono vzdycky ty vlastni zkusenosti druhych povzbudi. Dekuji 🙂))

ayperi
11. led 2016

@luciasek1987 nonu nekoho muze byt videt ten duch uz 10 DPO, ale u nekoho klidne az v den MS ... Takze klido to byt brzy muze. Jistotu mas az par dni po ocekavane MS ...

luciasek1987
autor
11. led 2016

@ayperi jojo a nekdomu se ukaze az 14 dni po ms 🙂

ayperi
11. led 2016

@martanka007 je spousta duvodu, proc jde zena na interupci. Urcite je dobre mit moznost volby a rozhodne bych nekoho nezavrhovala kvuli tomu ... Ono je uzivit dite a uzivit dite. Ja bych treba nechtela, aby nase dite zivorilo. Chci mu dat vse, co bude potreba. Vzdelani, zazemi, krouzky, jazyky, dovolene, tabory, auto atd ... Nechci aby me dite melo malo jen kvuli tomu, ze jsem si dala pozor treba. Kazdy mame jiny pristup k zivotu, takze bych nezavrhovala pristup ostatnoch ...

kropice
11. led 2016

holky a kolik je bazální teplota v pochvě v těhotenství, měří někdo?

hermanek1985
11. led 2016

@kolmenka me to taky dnes neutika🙂

kolmenka
11. led 2016

@kropice měla by se držet nad 37 ale nevím jestli je to úplně správně jen jsem to někde četla.

@hermanek1985 No já už jsem utahaná jen že tu musím být. A to musím být v práci ještě zítra 12 tku.Navíc mě za celý den děsně bolí v podbřišku jak sedím v kalhotách.Už se těším až přijdu domů a sleču se.

kropice
11. led 2016

no já jsem nikdy neměřila, tak se ptám a kolik má být, když bych nebyla, prosím i o víc názorů, měříte někdo? a kdy se měří, ráno a může to být i odpoledne?

kolmenka
11. led 2016

@kropice musí to být ráno ještě než vstaneš z postele.hodnoty během cyklu skáčou já to měla v rozmezí 37.3-36,1 ale vím že kamarádka říkala že měla i 35,6 měří se to v pochvě

kropice
11. led 2016

kolmenka @ já jsem si měřila teď a digitálním teploměrem a 37,4, ale fakt jsem nikdy neměřila, ani v předešlých dvou těhotenstvích.

kolmenka
11. led 2016

@kropice důležité je měřit okamžitě po probuzení.

kropice
11. led 2016

a ovlivňuje to i antikoncepce? teď beru pravidelně a vůbec nemám zkušenosti

kolmenka
11. led 2016

@kropice Tak to opravdu nevím. Já už jsem 9 let.bez antikonce.A měřila jsem loni asi půl roku

kropice
11. led 2016

aha, no omlouvám se, prostě v tom nemám žádné zkušenosti a nevíš jaká by měla být, když bych nebyla? 🙂 asi tak přibližně, vím, že je to u každého jiné

kolmenka
11. led 2016

@kropice když jsi měla vy být víc jak 37 takže když nejsi měla by kolísat mezi 36-37 maximálně a nemusíš se za nic omlouvat

kropice
11. led 2016

a jakým teploměrem si to mám měřit, co je přesnější, digitální nebo klasický rtuťový? a odečítá se u nějakého něco nebo naopak?

kolmenka
11. led 2016

@kropice je to jedno kterým budeš měřit ale vždy tím stejným. Platí to číslo co uvidíš na displeji nebo stupnici

kropice
11. led 2016

a když nevím jakou mám normálně? 🙂

ayperi
11. led 2016

@kropice kazdy ji ma jinak. Vetsinou nad 37, ale nekdo se nad 37 nedostanr ani kdybx se postavil na hlavu. Na posuzovani BT potrebujes grafi z nekolika mesocu, aby jsi vedela, jak to mas ty ...

ayperi
11. led 2016

@kropice a meri se to rano pricemz co hodina, tim ti teplota stoupne o cca 0,1 stupne. Ale fakt kdyz jsi se nikdy nemerila, tak se na to vykasli, protoze ti to absolutne nic nerekne. Nehlede na to, ze od ovulace se ta teplota drzi vyssi porad az do MS. Kdyz klesne, dostanes MS (den po nebo ten samy den) a kdyz zustane, muze tonznamenat tehu. Ale tohle uz davno odhali v tuhle dobu i bezne testy ...

Strana