icon

Tipy na vánoční dárek pro tchyni. Inspirace uvnitř!

dixi86
12. říj 2021

Dobrý den, máte nějaké tipy, co budete dávat? prosím na rozumné úrovni a pouze komentovat ty, které se svojí tchýní velký problém nemají...děkuji
Přemýšlela jsem o "dražší" kabelce, ale nevím, zda je to vhodné nebo není divné, vždy dostávala knížky(ty miluje), kosmetiku, parfém, něco na vaření(lepší hrnec,...), věci s vnoučatama. Teď je první Vánoce bez tchána(zemřel) a ráda bych jí dala něco jen pro ní a co ocení. Nepotrpí si na nic drahého, na sebe myslí až naposled. Je na vesnici, chodí max k lékaři, občas výlet s vnoučaty, dovolená u moře. Má ráda knihy, ale jako každá ženská i oblečení, kosmetiku(na tu chodí). S její dcerou chodí nakupovat často spolu, baví se více, svěřuje se, takže je to pro švagrovou jednodušší(nebo se domluví na větším dárku), ale ráda bych dala dárek, který bude využívat a potěší. Děkuji za tipy a přispívání k věci.

Strana
z2
elinka90
18. říj 2021

Manželovo mamka se před časem zmínila, že by chtěla sonický kartáček, takže teď jsem se jen ujistila, jestli by si ho stále přála a přeje. Takže já mám jasno. Sonický kartáček jsem dostala k minulým Vánocům a jsem z něho nadšená

dixi86
autor
18. říj 2021

@niki315 krásnej dárek, jenže tchyně nepeče :/ ideálně poukaz na kupovaný cukroví :(

dixi86
autor
18. říj 2021

@elinka90 tchýně svoje zuby nemá už dávno a obávám se, že by to nevzala nejlépe 🙂 ale sonický je jinak super. Úplně jiná čistota zubů

Strana
z2