Uhání mne jedna ženština kvůli sexu. Co včil?
Takže na jiné sociální síti jsem dneska cca v 12 hod poznal jednu maminku. Debata byla plodná, na témata živá, například na otázku co máš ráda co tě baví odpověď mě baví všechno. Hm skvělý výběr. Nicméně debata pokračovala nějakým tím pozváním na kafe, jsme preci gentleman že ano, a s její strany se to zacalo směřovat k sexu. Nevim možná jsem se špatně vyjádřil, nevím, kafe není sex. Nicméně muzská zvědavost převládla a jsem svobodný, zvedl jsem pomyslnou rukavici. Chyba. Od dvanácti do vcil už vím o jejím sexualním životě všechno aniž bychom se vúbec viděli. Začíná mne to děsit. Telefon mám plný srdiček a nabidek k sexu ihned, prosím nechcete ji někdo? Já bych se chtěl zeptat jak ji co nejslušněji odpálkovat. Jako jsem sám, sex už jsem neměl 3 nebo 4 roky ale nejsem zoufalec a ne za kazdou cenu. Mám nějakou hrdost. Prosím holky poradte jak se ji zbavit aby nepoznala že jsem ji odpálkoval a nebylo to hrubé?
A ,,nechcete ji nekdo?" me rozsekalo na maderu 😀 😀
řekni jen: promiň, ztratil jsem zájem. a nemusíš ani zdůvodňovat. a zablokuj si ji všude, kde jen lze. asi je to nějaká velká zoufalka nebo i úchylná ženská.
@izz76 ty jsi ta zenstina? 😀 😀
Co se tu clovek nedozvi,což? Nevim zda tady je ta spolecnost kompatibilni k prosbam toho pana 😇
Ja verim, ze se jeste hexky pobavime, nez pujdem spat. 😀
Byt tebou, ihned bych to ukoncilai hrube, proste hned. Zazila jsem si neco podobneho s tim ze me si na fb nasel nejaky blazen a zacal otravovat. Pak telefon vyzvanel id rana do noci, neprijemne sms. Ja blbec mela tehdy telefonni cislo na fb, nedala jsem mu ho, proste otravoval. Stal se z toho stalking takze bavha na to a zadne zdvorilustky, nebo te to rozdepta.
Vidíš vidíš, to máš z toho, že chodíš na ženské weby... ale hele přečti si ten citát Wericha, co máš na zdi,a zarid se dle toho 😉.
Odpalkuj ji a neres to.
Diky bohu to vypadá ze si nasla jinou obe5 z Prerova, takze ja mam pokuj. Jako nikdy se mi nic takoveho nestalo ale bylo to desivé

Po precteni uvodniho idstavce se mi vybavilo:Jakou mas rada hudbu?
-Jako vy, princi. 😀 (Cesta do Ameriky). K meritu veci: Jestli je to nejaka psychopatka, tak i kdybys byl galantni ve svem odmitnuti vic jak Olda Novy, stejne te narkne z toho, ze jsi hajzl. Takze ja byt tebou, tsk ji to napisu uptinne, hlavne se moc nerozkecavej a hlavne!neobhajuj se! Good luck.