Umění si přát ❤️
Přeji krásný jarní den.
Už jste slyšeli přej si a vesmír ti splní? ❤️
Je to krásná myšlenka jen si musíme dát pozor co si přejeme. Určitě to ale neznamená stát se fanatikem 😄.
Pak další hezká myšlenka. Děti si vybírají rodiče 👍😉
Miminko přijde až bude chtít 😚.
Co vy na to?
Hlavně myslet pozitivně a my co se snažíme o příchod miminka, naučit se uvolnit a netlačit ❤️. Psychika je mocná čarodějka. Hlavně nesmíme tím otrávit partnery, věčným šup mám plodné dny, pláč nad testy. Vztek na MS.
Pojďme zkusit si to užít, vždyť čekáme na člena rodiny ❤️
Budu ráda když sem napíšete taky své myšlenky. Třeba to i někomu pomůže.
Jev tu hodně vystresovanych maminek a snažilek 🤩
Poslední myšlenka matkám
I ta nejdokonalejší matka občas na své děti křičí aa nemá na ně náladu. I matka je člověk s emocemi 😚.
Tak šup šup ať si taky přečtu něco pozitivního ❤️
@juliemichal 4. Sekcí? 😱 Jakože jste byla 4.na císaři a teď jste po 5.těhotná? Mě strašili,že už i 3.těhu je šílenství a já bych si přála více dětí než jen 2 teda. 🙂
@supermatka já říkám, že moje malá se prostě rozhodla narodit, tak je tady a nic by ji nezastavilo. Otěhotněla jsem při nehodě s ochranou, den na to mi začala ovulace, která se víc jak 2 týdny zpozdila, běžela jsem tedy pro prášek po a nějaká mladá slečna v lékárně mi prodala nějakou novinku na trhu, která je sice prášek po, ovšem oddalující ovulaci, což mě už v tu chvíli bylo k ničemu (zjistila jsem to až po delší době) a ještě jsme se 2 dny na to rozešli s partnerem, takže malá byla z našeho posledního sexu. Několik náhod na jednou a je tady. Já tou dobou zrovna dokončovala bakaláře při práci na HPP, bydlela jsem ve studentském bytě, takže stresu kupa, ale vyšlo to zrovna všechno tak, že mi končila smlouva v práci, tak mě manažerka poslala na neschopenku díky těhotenství ať mám aspoň nějaký příjem a s bříškem jsem dodělala školu a šla na mateřskou. Uměla to i načasovat beruška moje 💕
@cherie24 ano prvorozený se narodil přirozenou cestou,a pak tři kluci sekci a teď bude čtvrtá,jen mám zákaz sexu a vany,můžu se jen koupat,jinak se nic neděje a to půl roku po třetí sekci
@cherie24 prostě si tě vybrala a chtěla k tobě hned asi jí bylo jedno ze budeš sama ❤️
@juliemichal budete krásná velká rodina ❤️
@juliemichal možnost tam opravdu je ❤️
@priefi pořád je v síle přání, modlitby a přání je v podstatě to samé. Já právě nevěřím v konkrétního boha, ale mám víru že něco existuje. A ať je to co je to vesmír je obrovský a existuje to tam. Jinak energie je podle mého i duše.
Tohle má asi každá mamka, i svagrova si to slibuje 😂. Jenže když ty děti ne a ne přestat rozčilovat 😂. U našich dětí je to asi stejné jako u mě s tou snahou. Matěj který momentálně zlobí nejvíce (dnes má 8.narozeniny) mi na otázku Matysku proč jsi zas ošklivý? Mi řekne když já se opravdu snažím nezlobí ale mě to nějak nejde ale nechci zlobit ❤️. Prostě jsme lidé a emoce k nám patří. Děti nás učí trpělivosti a pochopení jako my je učíme. Je pravda že čím déle jsem matkou tím více chápu děti.
Pokud mám uvést příklad zlobeni našich dětí tak to poslední se v vedlo ve čtvrtek 😂
Kluci šli na vrbicky tam si staví bunkr a hrají si což se mi fakt líbí aspoň nejsou nonstop na těch jejich hrách.
No ale pak mi Míša (11let) poslal video tam si opékáji buřty a říká mi, mami koupil jsem buřty a Mára (kamarád) vzal zapalovač, je tu ohniště tak jsme si chtěli udělat táborák, mami snad se nezlobis, promiň my si chceme taky užít 😮.
Tak jsem mu pak volala a ptám se.. Míšo a je tam s vámi někdo dospělý? Míša že ne že tam byl chvíli nějaký pan ten je pochválil a že tam jsou sami 😮.
Od manžela si kluci vysloužili 14.dni zaracha a zákaz pc her. Vysvětlili jsme jim ze když něco chtějí musí se nejdřív zeptat. Že nemohou sami dělat oheň a že je to zakázané. Jestli si vůbec uvědomuji následky kdyby se jim něco stalo.
Jsou to děti takže následky nedomysleli ale doufám že díky trestu si zapamatuji 🤔.
@supermatka děkuji moc 😍 to je fakt velká krásná rodina 😍😍
@juliemichal ❤️👨👩👦👦
@juliemichal Hmm tedy, to mě celkem potěšilo tohle slyšet. I když teda 5 děti, to klobouk dolů před vámi.
@supermatka asi fakt vybrala, tuhle teorií jsem už taky slyšela a celkem se mi to líbilo takový nápad, že si nás děti vybírají. Je to taková pěkná představa 🙂 Malá mi dala úplně jiný pohled na svět a věřím tomu, že bych byla takový ten typ, co by se do děti nehrnul. Takhle jsem aspoň nedostala na výběr 😄 a ještě s tím vesmírem, říká se, že vesmír nerozeznává rozdíl mezi chci a nechci a že negativní myšlenka je silnější než ta pozitivní, a proto když si člověk říká nechci, hlavně nechci, ale chci něco jiného, tak dostane to co nechce.
@cherie24 tak o tom chci nechci bych zauvazovala. Něco na tom bude 😄. Raději říkat jen to co chci 😄
@supermatka dobrý den, starší téma, ale není špatné. Jen mě pokaždé napadlo, proč to nefunguje u všech. Třeba i u těch, které se na miminko upnuly mnohem víc než já, ale měly ho rozhodně rychleji a navíc přirozenou cestou. Pak si říkám, že já přece neobrečím každou MS, plodné dny nejsou důvod ke stažení, máme naštěstí po celý cyklus stále chuť a umíme si to užít 🙂 přesto miminko nepřichází. Tak spíš bude jiný důvod. Ale třeba u něčeho jednoduššího mi ta přání i vycházela, takové jako "teď se mi tu uvolní místo na zaparkování" nebo "tuhle práci budu mít". Tam to zrovna vyšlo, i když v tom druhém případě právě pomohlo na to myslet a pořádně se na to připravovat
@martulka88 to mě hrozně mrzí :'( Takové věci by se opravdu neměly dít...doufám, že už si vás ta dušička našla nebo brzy najde ❤
@haskre znám to, je to i můj případ...snad jste se již dočkali ❤
já teda nejsem věřící, nicméně věřím, že něco víc než my existuje. Jestli je to bůh, vesmír, osud nebo nevím jak to kdo pojmenuje. Ale takové věty jakože miminko přijde v pravou chvíli... hmm, kdybych čekala, tak se nikdy nedočkám, mohla bych lítat po desítkách IVF, zničit si zdraví hormony a moooožná bych se dočkala. Přirozenou cestou mít děti nemůžu. Naštěstí jsou i jiné cesty, jak mít velkou rodinu. A co se týče vysílání nějakých přání - přání vysílám, protože si říkám - co kdyby 🙂 ale ono stejně většina věcí, co si člověk přeje, se jednou splní (pokud si nepřeje zrovna být miliardář, to se běžně nestává :D )... splní se proto, že prostě za tím cílem člověk jde

@supermatka nečetla jsem diskuzi, ale osobně si myslím, že miminko si opravdu nás vybere a hlavně si vybere čas, kdy přijde. Cesta k miminku nás má něco naučit a dokud to nebudeme umět, budeme muset počkat.
Co se týče vesmíru... Já mám na to trošku jiný, ale podobný pohled. Tím, že jsem věřící, tak osobně bych napsala, že v modlitbách je velká síla.
A k poslednímu bodu... Ehm... Když se ráno probudím, říkám si, že budu hodná, milá a chápající maminka.... Netrvá to dlouho a je ze mě hysterická semetrika 🙈🤷🏻♀️ pak si řeknu, že další den to určitě zvládnu, budu ukázkovou mámou... Ehm... Možná by si i děti mohly říci, že budou ukázkové a hodné a pak to klapne 😂