Vánoce a návštěva u rodičů. Jaký na to máte názor?
Chtěla bych znát názor zdejších uživatelek na následující situaci.
S podzimem jsme s manželem omezili kontakty kvůli koroně. V práci důsledně nosíme roušky a kancelář máme oba pro sebe. S manželovými rodiči jsme se od září viděli pouze venku, v rouškách. S mými rodiči jsem se od září viděla 3x na hodinu a opět v roušce. A teď zásadní dilema - Vánoce. Chtěla bych jet k rodičům na 2 dny a muž je proti. On chce zrušit i sváteční oběd u jeho rodičů a chce být celé svátky zavřený doma. A nevím, zda si tedy tu návštěvu u našich prosadit nebo ne. Kromě rodičů bychom se viděli i s mojí sestrou a její rodinou, což muž vnímá jako obrovské riziko (děcka chodí do školy, švagr jezdí po stavbách). Já si prostě nedokážu představit, že ani na Vánoce nebudu u rodičů, ale zase nechci vnášet zbytečný tlak mezi mě a manžela.
@dura175 no, takže se ukázalo, že manžel (ač trochu extremista), není zas až takový magor, za kterého ho tu všichni mají, že? ;)
@izz76 no, to se moc není čím chlubit...
S rodinou se vidame celou dobu. Zato svagri (vek 34+36) jsou od brezna zalezli jak krtci. Ja mam z covidu respekt, ale neprestanu kvuli nemu zit. To si rovnou muzu rezervovat misto na kerchove

@dura175 tak tomu se říká karma.