Vánoční dárek pro roční holčičku, co má zároveň i narozeniny

alenkazachovic
14. lis 2018

Kdo má nakoupeno? Co máte pro koho? Neměli byste tipy pro roční holčičku, máme narozeniny vedle Vánoc, tak to řeším co, ať si s tím rozbalováním pěkně pohraje. Co máte nakoupené pro muže? Díky moc za tipy. Potřebuju narušit tu bublinu, co mi vzniká z instáče a fb.

radecka1
15. lis 2018

Nákupní košíček a třeba ovoce a zeleninu z IKEA. Může to vozit, nandávat a vyndávat, vozit plyšáky a určitě se to u holčičky využije i později.

alenkazachovic
autor
16. lis 2018

@radecka1 zapomněla jsem napsat, že mám ještě čtyřletého syna, tak toho už doma máme dost. Ale ten košíček je super nápad. Teď si snaží stoupnout, ale už ji vidím, jak nám tu chodbou vozí svého zajíčka.

eemilka
16. lis 2018

Před nedávnem jsem psala článek s tipy na dárky pro děti 1+. https://www.zdravehracky.cz/2018/10/tipy-na-ces... My z tipů z tohoto článku máme nově doma kostky Cubeek a je to super. Jsou zajímavé pro roční dceru a fascinovaná je jimi i ta pětiletá. Skládat z kostek různé obrazce baví i mě.

zuzkabrum
20. lis 2018

Našim dětem stejně největší radost udělala krabice od stavebnice a stavebnici objevili až kolem velikonoc. Takže za mě několik prázdných krabic. Dovnitř třeba jen pár bonbonu...

alenkazachovic
autor
21. lis 2018

@eemilka moc pěkný článek, díky za inspiraci

eemilka
21. lis 2018

@alenkazachovic Rádo se stalo 🙂 Přeji, ať si první narozeniny i Vánoce krásně užijete!

alenkazachovic
autor
24. lis 2018

@eemilka děkujeme a vám také přeji krásné Vánoce 🙂