Ve 40 druhé dítě
Jste tu nektera co to zazila dcera bude mit v rijnu 5 let...manzel zatouzil po 2 pozdeji,ja ksem vzdy chtela 2. Jste tu nekdo v podobne situaci co se tYka veku dekuji
Ja jsem porodila loni zdravou dceru ve svych 42 letech a je to teda peknej rostak.Jeji dva sourozenci jsou o generaci starsi.Veku bych se nebala..))))
@markytanka11 Přesně tak,jak píše @radmala,věku bych se nebála.Já za pár dní porodím svoji 4dcerku ve věku 43let🙂
Já porodila první dceru týden před 40.narozeninami, po 2 neúspěšných ivf se zadařilo přirozeně, za 9 měsíců jsem opět přirozeně otěhotněla, mám druhou dceru. Obě jsou zdravé, těhotenství bez problémů, porody taky. Věku bych se nebála
Moc děkuji vsem děvčata, mame jet za tyden do Chorvatska, dr mi to nedoporucuje. Cesta 8 hodin autem v noci. Mam zaludek na vode tak beru homeopatika. U prvni dcery jsem zvracela ...nyni se drzim. Nyni se nam to podarilo hned. Snad miminko vydrzi. Klidne budu schovsna pred sluncem delam to kvuli dceri. A manzel nechtel zmenit termin. Moc vam dekuji jsem rada ze se mohu nekomu sverit.
Jinak jste moc sikovne ze to tak hezky zvladate. Jahodnice smekam.
máme pětiletého syna, nyní čekáme druhé, které bych měla porodit těsně před 40. narozeninami.
@markytanka11 Kamarádka měla první dítě ve 36,druhé ve 40letech,je šťastná a zvládá vše v pohodě 🙂 Já se stala po druhé maminkou po x letech ve 38 a můžu říct,že nic lepšího mě potkat nemohlo 🙂
Mamka měla ségru v 40 letech, dneska je jí 50let a zmáhá jí to, nemá už takovou trpělivost.
Druhý syn se mi narodil v 39, starší bráška je o 19 let starší, a je to nejlepší období mého života. Člověk má v hlavě srovnáno, jsme tak nějak zajištění, moc si to užíváme. Neboj se toho, věk je jenom číslo, jak se cítíš, takové to bude. Hodně štěstí.
@andreaandrejka moje mama mela nejmladsi sestru taky pozde a nas sestry mela 2roky od sebe. Ta nejmladší jelikoz je o 11let od nas je rozmazlena oproti me a sestre a dala mamce nejvic zabrat. Ale ne kvůli veku ale kvuli te rozmazlenosti vis. Ono take hodne na tomto zalezi...Ja jsem hodne trpelivi clovek , a moje o 11let mladsi sestra ma take syna 6 let ma a mohu ti rici ze do dnes je nesamostatna porad na nej krici. Toto neni jen o veku je to o povaze. ..muj nazor
@markytanka11 Tak urcite. Nicmene moje mama dneska prizna,ze je to hlavne vekem..ale kazda to ma jinak,to je jasne.
Starsi zeny jsou unavenejsi to urcite...

Na dceru jsme predtim cekali 3.5 roku. Jeden potrat . Mame izoimunizaci.