Vestavná myčka + dvířka

terulef
20. bře 2017

Ahoj vsichni mam otazku.Nevim kam ji zaradit ani jestli mi na ni tady nekdo odpovi ,ale zkusim to.Koupily jsme si vestavnou mycku Whirlpool s tim ze na ni koupime kryt na dvere stejne jako je kuchynska linka proste drevene coz je jasne pochopitelne.Jenze ted ten problem.Kuchyn je cela z ikea starsi a dneska mi oznamily ze tuhle kuchyn uz nemaji nedelaji ani doprodej tudiz jako co mam ted delat???hlavne se mi zda ze sem nekak blbe pasuje no proste vam pridam fotku a snad to pochopite a poradite.Zasunuta atd je tam spravne jen si nedokazu predstavit jak bude vypadat kdyz tam teda sezeneme nejakou tu desku.Jak zakryju ten spodek atd..nerozumim tomu ☺☺☺ nemyslete si ze jsem blazen jen temhle vecem moc nerozumim 😁😁😉😉

sunnurse
20. bře 2017

My si našli firmu, která obrábí dřevo a nechali si udělat obložení myčky na míru. Stačí vědět jaký dekor máte zbytek kuchyně a zadat jim ho podle vzorníku.

terulef
autor
20. bře 2017

To me take napadlo jen jsem chtela najit levnejsi verzi 😉😉firmy,truhlare atd jsme si uschovaly na konec ☺☺

ml0
20. bře 2017

Přijde mi že ji nemáte dost zasunutou, aby ta deska byla v jedné linii se skříňkami. Do spodu se dává taková plastová lišta v dekoru dřeva, která se uchytí na nožičky. Mezi deskou a lištou musí být mezera, aby se dali otevírat dvířka. Můžete si to udělat sami, ale není to zas tak triviální. Desky se dají sehnat, když budete mít štěstí, tak i v hobby marketu, kde to většinou i řežou na míru, ale hrany vám stejně neolepí. Shrnuto, pokud se musíš ptát tady, tak to sami nezvládnete. Za předpokladu že to chcete mít hezký.

kacireksro
20. bře 2017

mi kupovali v obi nebo hornbach a tam i hranuji(oblepuji rohy)m2 se pohybuje cca kolem 300kc zalezi na dekoru

kacireksro
20. bře 2017

*my 🙂

sirka1
20. bře 2017

Ta myčka se musí zasunout víc, tohle je málo. A jestli jsou dvířka jenom hladký, bez dekoru, tak to uříznou všude, kde s tím dělají - OBI, Baumax, Hornbach ... A ty hrany se dají oblepit doma, prodávají to taky v těchle hobby marketech, normálně se to zažehlí žehličkou. A dolů patří sokl, tak jak je u tý skříňky vlevo. Akorát se musí víc vyříznout, aby šly otvírat dvířka myčky. Pokud je manžel jen trochu šikovný, tak to vzládne.