Vlasové pásky. Zkušenosti?

mamio
9. lis 2019

Ahoj, máte některá zkušenosti, at uz od sebe nebo z okoli, jak drží ty vlasový pásky na prodlouženi vlasů? Prý jsou nejsetrnejsi.... Nevytrhava to vlasy, ty boky tech pásku? Přece jen s tím člověk manipuluje že... Díky za poznatky 😀

mariegroth
12. lis 2019

Ano, Ja mam tape ins. Jak ti budou drzet vlasy zalezi prave na kvalite tech pasek. Mne ty pasky drzi a fakt se nehnou. Vlasy to nevytrhava. Akorat pocitej, ze budes mit nejakou ztratu vlasu pri sundani.
Tohle sice nebyla tvoje otazka, ale jelikoz ty vlasy sama mam, tak snad par rad...
Opravdu bud rozhodnuta si ty vlasy prodlouzit. Ta investice neni mala. Nevim, jak se pohybuji ceny v Cesku, Ja bydlim v USA. Kazdopadne vlasy me staly cca $250 (za dvacet sandwiches/ 40 kusu). Pak instalace kazdych pet tydnu $150. Pokud rada nosis vlasy do nejakych vycesanych culiku, proste vlasy nahore, tak tape ins nejsou zrovna nejlepsi, jelikoz je docela problem pasky zakryt, pokud jich mas hodne.

mamio
autor
23. lis 2019

@mariegroth super, díky za odpověď 🙂 no ja uz měla tape, ale vydrželi me jen asi 3 dny nez jsem zjistila, ze je to totální umelotina, tak jsem je sundala... Kámoška me to udělala i sundala, takže pohoda... Měla jsem pěkný vlasy a dlouhý, jen jsem chytla rapla- chtěla jsem změnu... Z blond na černou, a potom zase samozřejmě zpátky na blond... Vlasy me samozřejmě upadali, a z 40 cm mám oskubany kuře 😐takže jsem sehnala pravý vlasy nanopásky, a ta cena co uvádís, ze je u vás tak je i u nás stejna... No chtěla jsem slyšet názor někoho kdo to měl dyl jak ja 3 dny, neboť je to dost peněz tak at zas neudělám kravinu 🤐jak si to umyvas a jak je máš dlouho uz?

mariegroth
24. lis 2019

@mamio To co popisujes se ti fakt u kvalitnich vlasu nestane. Jen pro predstavu, tak Ja pouzivam https://www.jzstyles.com/tape-ins. Tento set mam zhruba od cervna a pokud se o ne clovek stara, tak vydrzi alespon jeden rok. Umyvam je uplne normalne jako prave vlasy 🙂.

darija06
17. zář 2020

Z vlastní zkušenosti opravdu ty vlasové pásky nejšetrnější jsou. Měla jsem vlasy prodlužené pomocí keratinových spojů, a to jak vypadaly moje vlasy po sundání tady té hrůzy, tak to byla opravdu tragédie :(. Dloouho jsem hledala nějakou šetrnější variantu, protože mám vlasy hodně řídké a bez těch vlasů jsem byla jak oškubané kuře, a to doslova, jak jsem ty vlasy měla poničené. Nakonec jsem se nechala přemluvit na vlasové pásky od hairtalk a jsem ráda, že jsem do toho šla. Při přidělávání pásku se nepoužívá žádná žehlička nic, co by vlasy poničilo a přidělávají se "za studena".

blondynka400
17. zář 2020

@darija06 a jak to v praxi skutečně funguje? Píšeš, že máš hodně řídké vlasy, není to vidět, ty přidané? A celkově netrpí ty vlasy už pak úplně? Já o tom několikrát uvažovala, ale vždy jsem nějak couvla. Já nemám ani tak problém s hustotou, ale mám je extrémně tenké a jemné, takže je to vlastně totálně o ničem. Mám je relativně dlouhé pod ramena, ale.....

mariegroth
17. zář 2020

@blondynka400 Take mam jemne vlasy. Pokud ti je nainstaluje nekdo, kdo je na to vyskoleny, tak te nebudou tahat ani vykukovat. Dulezite je posunout kazdych cca 5 tydnu. A neprijde mi, ze mi ty vlasy trpi.

blondynka400
18. zář 2020

@mariegroth já nemám problém zaplatit, když to bude ok. Ty jsi odkud, můžeš doporučit? A pak ohledně dalšího "použití", myjes si nějak speciálně vlasy, nebo je spíš něco co tomu vyloženě vadí,co nemůžeš dělat?

mariegroth
18. zář 2020

@blondynka400 Bydlim v USA, takze bohuzel nemohou nikoho z CR doporucit. Sampon by mel byt bez sulfatu. Jinak je to fakt jak tvoje vlasy 🙂

blondynka400
18. zář 2020

@mariegroth tak tam kvůli tomu nepojedu 😀. Ale i tak děkuji

alenasvoboda11
22. zář 2023

Také bych chtěla sdílet svou zkušenost ohledně vlasových pásků. Nosím je již přes deset let a jsem velmi spokojená. Mám velmi jemné blonďaté vlasy a je to jediná metoda, která by mi je nevytrhala a neudělala lysiny jako jsem to viděla u nějakých kamarádek po keratinu. Takže metodu mohu jen doporučit.
Co se týče pásků, tak hrozně záleží na kvalitě vlasů, já dlouho používala jedny, jejichž kvalita se hrozně zhoršila a tak jsem zoufale zkoušela jiné firmy, ale nikdy jsem nebyla moc spokojená. Hodně se lámaly a zkracovaly. Před půl rokem mi ale byly doporučeny pásky My Tapes a nemůžu si je vynachválit. Už je mám asi 5 posunů a pořád jsou krásné, hebké a nelámou se. Cena taky super. Tady kdyžtak odkaz: https://mytapes.cz/
Budu ráda za doporučení jaký se vám nejlépe osvědčil šampon na vlasové pásky?
Předem děkuji