Vynechaná menstruace (ne z důvodu těhotenství). Může to být větším pohybem?
Ahoj, mam dotaz. Letos v unoru jsem po 2 letech prestala brat antikoncepci, do kvetna ms chodila s pravidelnosti na den. Ted v cervnu nic. Tehotna nejsem. Zacala jsem v breznu se cvicenim a od konce dubna beham 3x tydne + cvicim doma, upravila jsem stravu. Trosku jsem zhubla, ale zadnej extrem. Pred 3 tydny jsem byla na preventivce na gynde a vse ok. Setkal se s tim nekdo? Mohlo by to byt tim pohybem? Ma nekdo nejakou zkusenost, pripadne co jineho? Diky
@karla2015 tak to joo 😊 tak snad zjistí co by to mohlo způsobovat. Já měla MS vždy jak hodinky i bez antikoncepce takže to bylo dost divný, že najednou 40 dní a nic a ještě k tomu, když jsme se zrovna začali snažit 🤦 ale ta úprava životozprávy by to taky mohla udělat, než si ani to tělo zvykne
Po antikoncepci může tělo ještě jet na zbylé hormony a pak se stane to, co tobě. Každopádně by měl lékař zjistit proč.
@karla2015 hele,já to takhle měla taky. Půl roku po vysazení si mrcha nepřišla dva měsíce a taky v tom byla štítka ...
@amazonkajanik ja se s ni lecim uz hrozne dlouho a porad mi tvrdi, ze je vse ok...tak uvidime na kontrole...
Ja po vysazení antiko nemela MS cely rok, proste vaječníky vubec nebyly schopny normalne samy fungovat.

Taky jsem vysadila dva měsíce přišla normálně (i přes cystu) najednou po dvou měsících nic ani náznak, tak jsem dostala hormony. MS přišla další měsíc opět nic, takže jsem šla znova to už se lékaři nelíbilo a hlavně jsme se snažili o mimčo tak mi nabral hormonální profil. A hle štítná žláza 🤷 opět jsem dostala hormony, euthyrox a to byla poslední MS od té doby jsem těhotná 😁 ale nechala bych si nabrat ten hormonální profil.