icon

Vypadávání vlasů - co pomáhá?

nikolka2017
5. čer 2018

Ahoj holky strašně mi padaj vlasy nemáte něco po čem by se to uklidnilo je to fakt strašný díky moc

eiram7
5. čer 2018

Ahojky, ja s tím bojuju se segrou cely život, zdedily jsme problem po mamce. Hrozne spokojena jsem byla s vitaminy Curapill. Pak spampony Milva proti padání vlasů a mam taky hrozne rada z Yves Rocher ten jejich proti padání - přijde mi, ze to vždy hodně zmírní.
A ja vím, ze mi padají vlasy z hormonálních výkyvů, takže mi přišlo, ze teď pomohl i gynex nebo jsem brala sarapis mensis, taky vyborne. 🙂 snad ti nějaká rada pomůže! 🙂

priefi
5. čer 2018

@nikolka2017 pokud jsi po porodu a kojis, budes muset vydrzet, bude hur, pak Ti narostou nove ve velkem. Pokud nekojis, pomuze Ti zinek a Bkomplex

nikolka2017
autor
5. čer 2018

@priefi kojím právě tak děkuji za radu

kaneshiro
5. čer 2018

@nikolka2017 mně začaly padat 2 měsíce po porodu, ze dne na den padání přestalo v 6 měsících malého, vydrž.

misko5
5. čer 2018

ahojky, ted jsem doporučila kamarádce šampon a masku od Tiande Master Herb, kojí,,je po porodu 5 měsíců, a začali ji z toho růst nové vlásky, ted mi říkala, že má podrůstky..

lachtanice86
5. čer 2018

@misko5 tiande mi nezabralo, používala jsem cca 5mesicu a nic. Teď mi padají vlasy těhotenstvím. K porodu půjdu asi plesata. Nic nepomáhá a všichni říkají že je to hormony

priefi
5. čer 2018

@lachtanice86 mi pri kojeno doslova letely... manzel povysaval a nadaval, ze by z toho byla paruka a ze to neni normalni. Prestala jsem pak kojit a byla jsem za par mesicu se ostrihat a kadernice mi rikala, ze mi roste plno novych vlasu. Ted jsem znovu tehu, tak jsem zvedava, zda mi neco na hlave zustane 😉

sebkova
6. čer 2018

Ahoj, já používám curapil, šampon plantur 39+tonikum, cosi padá, ale není ti žádná tragédie. Snad se to nezhorší. Teď máme tři měsíce

kac_kac
6. čer 2018

Je úplně normální že vlasy po porodu padají, je to hormonální nerovnováhou, s kojením to nemá nic moc společného, časem zase padat přestanou a dorostou další. Většinou vlasopad začíná kolem 3 měsíce po porodu a končí do 9. měsíce.
No jo, teď se mi to machruje, ale až mi to taky začne tak budu zase nervozní jak sáňky v létě. Ale zatím vždycky padat přestali, a postupně dorostly. Testováno třikrát. Připravuju se na čtvrtý vlasopad.