Výpis ze zdravotní dokumentace

wendeta
16. dub 2018

Dobry den, mam dotaz tykajici se vypisu zdrav. Dokumentace. Pred rokem jsem byla se synem u psychiatra kvuli hyperaktivite. Dr napsala medikaci i mne abych se dle jejich slov hodila do klidu a nasla opet psychickou rovnovahu. Leky jsem uzivala pouze par mesicu, ale i tak jsem to svemu obvodnimu lekari nahlasila. Ted potrebuji vypis z karty. Na vstupni prohlidku. Ma otazka zni, musi obvodni lekar uvest, ze jsem jsem brala medikaci i kdyz uz vic jak pul roku neuzivam?

bamak
16. dub 2018

@wendeta Mel by napsat aktualni medikaci, diagnozy i z minulosti...ale pokud jsi Mela jen tezke obdobi psat to nebude. Jen mu to predem rekni, urcite to pochopi.

jana2381
16. dub 2018

@wendeta znamemu napsal lekar i anonymni protialkoholni leceni pred 15-ti lety. A to si nechal delat vypis pred mesicem. Argumentem, ze to bylo anonymni neobstal, pry tam musi byt vse. Doted lituje, ze se tomu lekari zminil. Ale mozna zalezi na lekari. Zeptej se a uvidis.

swetlusska
17. dub 2018

Na vstupní prohlídku do práce se dává komplet dokumentace jo? Možná jen na některá povolání? Já tenkrát "závodního lékaře" odmítla, takže se museli smířit s normálním obvoďákem. Píše se (dřív se psalo) zdravotní stav dobrý a hotovo. Tak hodně štěstí.

dupys87
17. dub 2018

Praktik musi do vypisu pro zavodaka dat vse co vi o zdravotnim stavu, psychicke obtize by si nemel troufnout zamlcovat. Zavodak zhodnoti, zda s danymi informacemi je clovek zousobily delat danou praci. Ja bych tam v pripade tazatelky napsala neco jako: " dle sdeleni pacientky v obdobi vysoke psych.zateze od-do uzivala lek XY predepsany detskym psychiatrem". Pripadne do diagnoz neco jako- reakce na stres- medikace XY, od-do, predepsal ten a ten. Protoze praktik nema zadny papir od psychiatra, kde by byla presna diagnoza.