Vysavač, jaký doma používáte?

lucka_zaoralova
20. pro 2015

Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat jaký doma používáte vysavač a jak jste s ním (ne)spokojené? My měli bezsáčkový od Electrolux, ten hned po záruce "odešel", ale podotýkám, že byl suprovej, pak nám kamarádka doporučila od Sencoru, to je teda hrůůůza a teď zvažujeme koupi nového, ale nevíme si rady, tak mně napadlo zeptat se tady na Koníkovi 🙂.
Asi bysme radši bezsáčkový a s vysokým sacím výkonem, v bytě máme všude lino jen holky v pokojíku koberec. Co doporučíte?
Lucka

pejskyne
20. pro 2015

Mám ten nejjednodušší typ od Miele (sáčkový teda a je fakt, že se ty sáčky dost blbě shánějí) a nedám na něj dopustit, lepší jsem nikdy neměla

anehap
20. pro 2015

My mame bezsackovy Dyson Allergy, uzasny! Mame uz druhy a jiny bych nechtela, je denne v provozu a super😉

luciamala1979
20. pro 2015

phylips, bezsáčkový, s hepa filtrom a rotačným kartáčom, je to bomba

lucka_zaoralova
autor
21. pro 2015

@anehap A jaky typ presne mate? Taky uz sem ho prohlizela a nevypada vubec spatne 😉

lenajelena
21. pro 2015

My máme také Dyson Parket a spokojenost veliká. Odpadl problém se sháněním sáčků. Vybral ho manžel, i když není z nejlevnějších, nedám na něj dopustit.Kamarádka alergička má ten výše zmíněný Allergy a též jej chválí.

veraga
21. pro 2015

Vysavačů už jsem vyzkoušela MOC. Jelikož máme dva velké psy a z toho jednoho extra chlupatého, na vysavač mám nejvyšší nároky. Zatím splnil jen Vorwerk. Ostatní mnou vyzkoušené proti němu označuji za chrchlátka. Sama jsem kdysi pokládala za snobárnu pořídit si vysavač za tak nekřesťanské prachy, ale dostala jsem ho k manželovi jako bonus - pořídil si jej on před naším seznámením. Má ho už 10 let, u nás jede 2x denně, nechováme se k němu moc slušně a furt drží jak helvétská víra. Dneska se dá koupit i zánovní nebo repasovaný za docela pěkné peníze.
Kvůli čoklatům jsem pořídila i "vysavovytírač" AquaTrio od Philipsu. Vynikající věc na všechny tvrdé podlahy. V půl litru vody vytřu za 10 minut celý barák a to fakt poctivě.

anehap
21. pro 2015

@lucka_zaoralova poprvé jsme ho kupovali cca před 15-ti lety(tehdy stál cca 30tis. 😝 ), tento typ - samozřejmě dnes je mají vymakanější a cena je úplně jinde, je to ten "základní" typ:
https://www.datart.cz/Vysavac-bezsackovy-DYSON-...
Teď máme asi 4. rok tento:
http://www.zbozi.cz/vyrobek/dyson-dc37-allergy/
Pokud máte doma alergika, astmatika, je lepší, jinak stačí ten základní......
Jsem fakt maximálně spokojená, pratelný filtr - doživotní, kyblík vysypu, žádný sáček - navíc dobře vysává....
U toho prvního jsme měli v té základní výbavě turbokartáč, ten je super, pročeše a vykartáčuje koberec, u toho Allergy už jsme si ho museli přikoupit - ale pokud máte koberec v jedné místnosti, možná byste ho nevyužili - přikoupit jde vždycky 😉
Dá se tam přikupovat další příslušenství, navíc má záruku 5 let - fakt můžu doporučit, jsme spokojení 😉

hanka47
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
magdalenax
21. únor 2019

Hyla