Z Ostravy do Olomouce - I.M.K.G.P.F.M.K.
Z OV do OL
Lajci a tebe at ani nenapadne hledat tramvaj,aby jsme potom nestrávily sraz hledáním tebe a tvá neteřinky 😀
Radši se přidej k nám tvrdým Z 😀
Peti a ty mi budeš muset povyprávět o tom Mojžíšovém cvičení.Taky bych ráda sehnala někde tady nějakého fyzioterapeuta,který by to se mnou a manžou pořádně probral.Asi se zeptám svojí obvodačky,až půjdu na předoperační vyšetření........
Evko, já jsem tu cvičitelku našla na netu, už nevím přesně na jaké stránce, ale do vyhledávače jsem zadala heslo Mojžíšová a vyjelo mi to jakousi stránku, kde byl seznam akreditovaných cvičitelů téměř ve všech městech. Tak to zkus taky tak.
Lil a Evi, punčíky si dejte ... 🙂 mám před vánoci moc ráda, když chodíme večer na náměstí, to je pěkně nazdobené a k tomu mňam mňam punčík.
Lajci, tak to budeme dvojité Y 😀 Ještě mi prosím ještě jednou napiš, v kolik jede ten vlak, odkud jedeš ( myslím z Hranic, ale nevím, jestli si to dobře pamatuju 😉 ). Zavolám, jak budu před Hranicema, v kterém jsem vagónu.
A pro všechny - poznáme se přece dle kvítka v hubě, tedy pardon, v pusince 😀
Evi, neboj, Lajci do tramvaje nepustím 🙂
Už se na vás všecky mocinky těším, zatím pápá
evka: taky jsem koukala na tu mojžíšovou a pokud jsi z Ostravy, tak jsem našla na netu, že to snad cvičí na Fifejdách, ve Vítkovicích a v Porubě. Koukni na http://www.volny.cz/novacka/mojzis/seznam.htm
Asmeeno, ahoj. Jsi z OV? A nechceš přijít na srazík v 14.00 hod. na nádraží ve Svinově?
AHOJKY HOLKY!!!
Tady se pořád mluví o punči,taky bych si dala. 😝 No nedá se nic dělat. 😅
Už jen dva dny a poznáme se,toto ale sletělo.Kolik nás vlastně bude?
No na Svinovském nádraží je spousta východů,já myslím že nejlepší bude se sejít u hlavního východu,je před tím takový vodotrisk,takové jezírka i když teď nefunkční,ale to poznáte.Hned u toho jsou autobusové zastávky. Budem se shlukovat u Lajci a její růžovoučké neteřinky. 😉
Tos Koczurko vymyslela dobře, že se budeme shlukovat u Lajci, aspoň nemusím hledat 🙂 Teda pokud se s Lajci a neteřinkou najdeme ve vlaku 😀
No já z toho strach nemám že nikoho nepoznám,prostě kdo bude divně kukat tak to je jasné. 😀 😀
Koczurko,tys to vystihla s tím koukáním 😀
Věřím,že by sis taky dala svařák,nebo punč,ale pěkně odoláváš.Mimčo,co máš v bříšku za to stojí.No a věřím tomu,že přiíští Vánoce budeme slintat my ostatní snažilky a ty si už jako mamina s dětátkem doma budeš popíjet svařáček,nebo punč.No a my se budeme krásně kulatit 🙂
No teda doufám,že to tak bude.Dneska přinesla kámoška do práce knihu o znameních a já jsem se tem dozvěděla,jakož to rak,že rok 2009 bude pro mně neutrální 😖 a rok 2010 bude pro mně velice štastbý a plný zmněn 🙂 Platí to pro všechny raky,takže Lili co na to říkáš?Není na tom nic špatného,ale já přece doufám,že nebudu muset čekat až do roku 2010.Kdybych alespon´ věděla,že to čekání bude stát za to a že to vyjde.....ale víte sami jak to je...........Jo jinak já na horoskopy stejně nevěřím,i když je ráda čtu a je pravda,že se mi dost plní...... 😉
Asmeeno díky za odkaz na str.Už tam jdu kouknout 🙂
Jo,jo tak to bude Evko,já už budu moc si dát svařáček a Vy se budete kulatit a abstinovat. 😵
Na horoskopy věřím jen když se mi líbí co mi zrovna zvěstí,jinak tomu nevěřím. 😀 😉
Zrovna takovou nějakou knížku s horoskopy ještě musím koupit mamce,ta si vždycky čte horoskopy.Jednou jsme měly na celý rok den po dni a to se jí hrozně líbilo,snad to někde seženu.
Jo a stím koukáním jsem to vystihla proto,že už jsem jeden takový srazík zažila a poznala jsem holky právě podle koukání a rozhlížení se. 😀 😀
Koczurko já jsem tu knížečku s horoskopy na každý den taky mněla.A manža taky.Je to asi pět let zpátky a byla to fakt sranda 🙂
Už se těším na sobotu,na vás,ale taky na tu pizzu 😀
Holky a kdo bude na srazu?Já rozhodně,Lajci s neteřinkou,Lili,Petista,Monali,Koczurka a co Sonick?Dlouho tu nebyla.Sonickuuuuuuuuu................
Holky přidá se ještě někdo???
ahojik
peti nam to jede z hranic 13.25,a tobě myslim z olmiku kolem 12.40?ted si nejsem jista,ale našla sem to na netu.jo před vchod trefim,ještě že s nami bude petka 😀 budu se ji držet jak kliště 😀 to vi te kdyby něco ,mam to i z obhajobou 😉 nic jdu hajat ještě zitra do prace,a pak přišti tyden a pak jdem až 7.1.2009 😎 to bude veget
petisko: jsem z Ostravy, a sleduju, že tady chystáte nějaký srazík, kdy ho máte? A kam to vlastně vyrážíte - koukám, že se všichni těší na svařáček a punčík. Já si dala dneska svařák a docela bodnul.
hezkou skoro noc 😀 už mam konečně volno 🙂 sem se nemohla dočkat.zitra jedu do polska,musim dokoupit ty darky 😝
takže peti v sobotu ve vlaku 😉 snad se pozname,aspon trochu 😀 nic jdu haji je tu jaksi mrtvo tak dobrou 😵
Ahoj holky!!!
Tak jsem zase po dlouhé době tady.Já se fakt asi nepolepším, ale opravdu vůbec nestihám. Do toho máme problémy s naším pejskem, jsem z toho taková vynervovaná.Včera ho operovali, ale ještě čekáme na výsledky, které příjdou až příští týden.
Ani jsem Vás tu pořádně nedočítala, musím se vrátit o pár stránek dál a pořádně si to pročíst, ať vím, co je u které nového.
ahojky holky
konečně pátek-huráááá 😀 Gabi,to je mi líto s tím pejskem-snad bude vše v pořádku.Já vím jaké to je-bát se o ty zubaté stvoření.Už se na vás všechny těším 🙂 Doufám,že vás-nás 😀 dorazí co nejvíc 🙂
ahojik všem
tak už zitra 🙂 ja dorazim teda určo,a co koczurka???to vite musim si ji ohmatat 😀
AHOJ HOLKY!!!
Gabi,to je fajn že jses zas ukázala. 😉 Snad je pejsek v pořádku,držím pěsti.
Lili,v to taky doufám že příjdou všechny holky co řekly že příjdou.
Lajci,jen ať dorazíš Ty. 😀 😉
Tak zítra přesně ve 14h jsem na nádru.Kdyby něco tak mám číslo na Lajci.
neboj ja dorazim,jen nevim jestli i s kajou 😒 ale ja tam budu určo 😉 už se těšim 😵
peti nezapomen mi drzet misto 😀
ahojky už se taky moc těším
já taky dorazím, takže ve dvě na nádru. Nepodařilo se mi sem dát fotku, takže budu nenápadně očumovat, a
hledat nějakou známou tvář, a pak se teda na někoho z vás vrhnu. 😀
Lajci, když nebudeš mít neteřinku sebou, budeš aspo'n ty mít růžovou bundu a růžové boty? 😉
Koczurko, a budeš venku u bazénku a nebo spíše vevniř v hale? To asi až podle počasí, co?

Lili,tak to já tam budu o něco později,tak když se zaseknete s kámoškama u punče,tak se tam třeba uvidíme.Akorát já se určitě zaseknu u stánku se svařákem,nebo medovinou. 😀 Pokud bude řídit manža,tak třeba u obou 😀 No každopádně se uvidíme v sobotu,jestly tam teda všechny trefíme 🙂 S tím tvrdým Z by to u mně odpovídalo 🙂