Z Ostravy do Olomouce - I.M.K.G.P.F.M.K.
Z OV do OL
Michul,já tomu moc teda nerozumím,vše super,vyšetření hodně a ty embriika jsou už ale oplodněna,nebo se pletu?Já myslela,že si dojedu pro ten dusík do Olomouce a z OV si přivezu hotové mimi,kde mi to zavedou,samozřejmě vyšetří mě a dají léky,které v OV nedávají.To jsi musela vše podstoupit před ket?Napiš,jsem napnutá jak kšandy 😀
Já vím Gabi,když jsem vydržela tak dlouho tak teď už to zmáknu!Ty to máš za chvilku!!! 😀
Ili to teda jo, málokdy se tu potkáme.Už ti je lépe?No a ještě tu chybí Michul, asi tu na nás čekala, dlouho jsme se tu neobjevovaly, tak to vzdala. ☹
Koczurko, to si piš, že to zmáknem!!! 🙂
Gabi,už se ti to krátí,co?Já to teď nemám nejlepší doma,tak se uvidí jak to vůbec bude dál.Byla by ale škoda těch 4 miminek co na mě čekají se vzdát.O tom je ale život.....
O tom ani neuvažuj to vzdávat....miminka na tebe čekají, až budou u tebe!!!!A copak doma, kdo zlobí dcerka?Jestli o tom nechceš psát, tak se nic neděje...do toho mi stejně nic není.
Tak jak píše Koczurka, určitě jsi bojovnice, tak jako my ostatní!!!!Musíme bojovat za to co chceme 😉
Ta Michule asi fakt na nás čekala a pak to vzdala.No však ona se objeví a nebude stíhat odpovídat na naše dotazy.Jo Michul a to drahému naordinovala léky volně prodejné nebo na recept?Že bych to taky drahému naordinovala,však uškodit mu to nemůže ne? 😀 😉
Gabi,dneska jsi všechny odehnala od PC?
No nevím jsme od sebe od úterka,nevím jak to budu řešit.Kdybych neměla ty zmrzlíky,tak vyřešené,ale jinak nevím co bude dál. ☹
Koczurko právě že ne!!!Synátor už mi stojí za zády a čeká až mu to tu uvolním.Tak budu končit.Za chvíli je stejně Ordinace, tak budu čučet na telku. 🙂
Děkuji,moc chci do té Olomouce a je mi jedno jestli budu sama s mimim nebo s ním,ale je to škoda zlikvidovat,na to bych neměla srdce.
Ili moc ti držím pěstičky, ať se to u vás doma co nejdřív urovná!!!
Tak holky zatím pá. Pak tu zkusím ještě nakouknout.Jestli se tu už nesejdeme tak dobrou noc. 🙂
Ili,to je jasné.Určitě to bude dobré...a miminka na Tebe netrpělivě budou čekat! 😉 Drž se holka naše!!!
Já ještě nejdu spát,ne,ne!
Počkám tu na Michul,musí mi zodpovědět moje otázky!!!
Jsem zvědavá... 😎 😀
No taky by mě zajímalo jak je to s těma zmrzlíkama jejíma.Co ty na to říkáš,Koczurko?
Je to super,udělají ji vyšetření ať se ujistí že je v pořádku¨,pak si převeze mimísky a jde se na to.A hlavně jde o ten přístup že!Kde je Mimco by mně taky zajímalo...
To určitě jo.Ještě jsem od nikoho neslyšela že by v OV někomu napsaly nějaké léky na zlepšení kvality střeliva...
Oni jdou rovnou do tahání peněz...není čas na blbosti.
ili - ano, nakonec nám vyšlo IUI a teď si užívám těhu nevolnosti 😝
je dobře, že jste všechny tak pozitivně naladěné, tak ať vám to klapne 😉
Ahojky,
zítra to bude měsíc ce jsem po revizi. Další IVF nás čeká nejdřív na podzim. Musíme si dát půl roku pauzu. V Ov by mě určitě vzali dřív, ale paní doktorka Oborná je poctivka a ví, že se tělo musí dát dohromady. Poslední týden v květnu mě čeká maturita, pak bude léto a hned podzim. Těším se, ale vím, že nás čeká plno vyšetření, hlavně mé krve.
V neděli jdu poprvé do práce, měla jsem až v úterý, ale potřebovali, abych vzala za někoho noční. Nějak mi to nevadí, alespoň se do toho zase dostanu. Ve středu mám maturitní písemku, tak jsem zvědavá na ta inteligentní témata a hlavně jak se s tím poperu. To bude sranda.
Jinak na maturitu jsem se ještě nezačelal učit, já jsem hrozný flegmoš, pořád mám čas.

Neboj to už uteče.Já jdu 10. dubna a už se taky nemůžu dočkat. 🙂 🙂