icon

Záhadní muži. Přispějte názorem

kyri
29. led 2008

ahoj baby,
tohle téma, ač by se mohlo z názvu zdát, není o tom, že bych potkala záhadnýho chlapa, okouzlujícího neznámého a neviděného, nepoznaného, ale o tom, jak jsem včera skládala prádlo 😀

... a bylo mi záhadou, jak to, že v prádle mého drahého je za cca 10 dní mnoho párů použitých, a poté vypraných, ponožek (cca 12), ale jenom dvoje slipy 😅
😀 😀 😀

tak jsem si říkala - kam se poděly ty ostatní ?? 😅 😅
(ani se mi moc nechce uvažovat, že by existovala ještě nějaká další možnost 😉)

tak mě napadlo založit tohle téma, a psát sem záhady a taje, které nás potkávají v soužití s našimi drahými partnery, a nad nimiž naše ženské vědění a smýšlení jen nevěřícně a užasle kroutí hlavou 😀 😉 😉

tak pište,
jsem děsně zvědavá, jaký další záhady dokáží muži vyrobit 😉 😀

andrejkasanto
5. únor 2008

super tema ,moj je cistotny az prehnane....ked sa sprchuje mu to trva 20 minut a to kazdy den.A ked umyva riady tak kazdy tanier 5 minut ho drhne zo vsetkych stran 😀 😀 😀 a hrnce sa mi ligocu ako nove 😀

kili
5. únor 2008

MM zas odmieta dať do skrine niečo, čo už mal na sebe, že je to kontaminované vonkajšou špinou a nebude to dávať medzi čisté veci 😠 takže sú potom kopi nahádzané na seba, čo už mal na sebe ale nie je to ešte na pranie 🙄
ale to možno niekto robíte podobne a budem tu za humusáčku 😅

scarlette
5. únor 2008

no ten moj zakonity sa najlepsie odreaguje pri PC hre, kedze je to onlinovka tak samozrejme musim pochopit, ze mi popri hrani nemoze odpovedat na otazky, a ja si potom pripadam ako blbec co sa bavi sam so sebou a ked mam uz aj ja toho dost tak rozmyslam ci som sa ho vlastne spytala co som chcel alebo nie, ale kedze ma nepocuva tak to samozrejme zopakujem a mozno sa dozviem odpoved

etuska
5. únor 2008

Moj zase vopcha do skrine aj to,co malo byt v kosi na spinave pradlo 🙂

bramburka
6. únor 2008

my taky hromadíme prádlo do nekonečně vysokejch komínů a když se zeptám, co chce vyprat, tak nic...4 svetry na hromadě, v ložnicii 1,76 m* 5 m, kam se sotva vejde postel .... 😠

kili
6. únor 2008

bramburka, my máme podobnú izbu (1,95*4,2), tam sa to nemá kam hádzať, takže to bolo vždy v obývačke 😠

zuzanocka
6. únor 2008

scarlette,
hm... poznam... ked cakam par minut na odpoved a zistim, ze on ma zjavne odignoroval a nastve ma to, mi povie: nevidis, ze hram? (nieco robim?...) - nemozem robit viac veci naraz... 😅 😅 😅

"nasa" specialitka je davat prazdne flase od mineralky pod postel - teda - strit, resp. zakopnut ich tam a potom raz za cas povytahovat (strcit starsie dieta pod postel, nech ich podocahuje 😠 ) - raz ich tam bolo okolo 20... 😝

bibinka
6. únor 2008

MM neustále necháva vrchnáčik na minerálke len položený,nezakrútený a tým pádom keď chcem vziať fľašu a naliať si minču,tak ju vždy rozlejem alebo mi vypadne z ruky. 😠 Alebo necháva vysipieť bublinky zo sýtenej minerálky-trasie fľašou a potom otvorí uzáver a.... hádajte,kde vystrekne tá minerálka??? No,ak nie na mňa, tak to namieri na stenu! 😠 😠 😠 A potom sa čuduje, že prečo musí raz za dva roky maľovať kuchyňu 😀 😀

ella1
6. únor 2008

kili-aj môj! lebo že on si nedá na čisté veci tie,čo mal už oblečené.tak to hádže na stoličky a potom už nemáme kde sedieť pri obede 😝
včera som mu to rozprávala,že aká téma tu je,tak sa smial.
a ešte kedysi mal zlozvyk vešať uteráky cez dvere. 😝 som si minule všimla,že na niektorých starých fotkách to vidno 😅
bibinka-ja som tak minule rozsypala soľ.tiež dobre nezavrel,ja som to chytila za vrchnák a....... 😠

yonanevi
6. únor 2008

ten utierak poznam tak som ho rano nasla na dverach aj ja 😀 😀

monkula
6. únor 2008

A ten môj zase vešia veci na Chiarkin kočík, zase rovno oproti dverám 😀 😀 😀
takže keď otvorím dvere, a dáka zvedavá suseda nakukne, tak vidí...
Na kočíku zavesené veci, na stolčeku prepotené veci z posilovne a topánky rozhádzané po celej predsieni, to je zase špecialitka našej malej a jarkov kabát s čiapkou medzi tým...
Bordelári ako vyšity, aspoň budú mať fuchtle o čom klebetiť...

ella1
6. únor 2008

baby,no neviem,či nekecáte.
ja sa vždy hanbím, ked k nám náhodou niekto príde,že aký bordel,ale zaujímavé,že ked prídem ja k niekomu,tak nikde nevidím veci na stoličkách,kočíkoch a pod....... 😀

monkula
6. únor 2008

ja mikam nechodím, ale aj tak mi záhadné, aký majú poriadok americké ženy vo filmoch, načesané, v kostýmoch od Chanella a dve malé deti... 😀 😀 😀

ella1
6. únor 2008

nepozeraj toľko zúfalé manželky 😀
tak u nás som len upravená.inak je bordel a nič navarené. 😀

monkula
6. únor 2008

ja ani upravená, bordel, Chiara zarýpaná od banánu,hračky všade...
Ale aj tak sa na mňa mládenec roznášajúci letáky a zvoniaci výlučne k nám zamilovane usmieva... 😀 😀 😀

yonanevi
6. únor 2008

nahodou vcera som dostala od kominara pochvali je respekt to mate ale doma cisto 😀 😀
ale ja beham s vysavacom pol dna 😉

monkula
6. únor 2008

aj aj, len to nie je vidno... 😀 😀

ella1
6. únor 2008

mon- no vidíš.tak ja nie som prirodzene pekná,tak ja musím.inak by ten mládenec ušiel 😀

monkula
6. únor 2008

no, ja nie so mpekná, ale zaujímavá... 😀 😀 😀

yonanevi
6. únor 2008

obe ste pekne, a mate krasne deticky 😉

monkula
6. únor 2008

ďakujem, yoananevi...
Aj za detičky...

yonanevi
6. únor 2008

😉

ella1
6. únor 2008

yon-aj ty budeš mať 😉

monkula
6. únor 2008

veru, a krásne, po maminke..
A kde vonku si?

yonanevi
6. únor 2008

monula IP 😉

kikita.nikita
7. únor 2008

ponožkožrout a takové věci u nás taky máme, ale na to jsem si zvykla 😠 Co mě ale drásá nervy...udělám puding, třeba i s piškotama a můj milý si navrch naleje pořádnou vrstvu šťávy!! Fůj. Nechápu a prý se mu do toho nemám plést. A do zmrzliny si dá marmeládu. Já to nenávidím, je mi z toho zle a on je schopnej si sednou přede mě a mlaskat jak je to výborný. A to ví, že nesnáším tyhle věci, odmala jsem nemohla vidět maminku, jak spořádala kopec povidel, ale aspoň se někam uklidila. Jo a k těm ponožkám, ty zabalený multipaky jsou hnus a náš pes je rád vytahuje z koše a nosí je po bytě. Je to taky chlap 😝 😀

bubba
7. únor 2008

ki.ni. tak take vseliake chutky ma aj tenm moj.niekedy rozmyslam,ci nahodou nie je tehotny... 😀

pohadka
8. únor 2008

TAK TOTO JE BÁJEČNÉ TÉMA.
Sedím u toho a čtu směju se tu jak o blázen. Přítel se mě furt ptá co se dějě.

Příjde mi,že ti chlapi si jsou hodně podobní 🙂 😉
Tak z čeho já rostu když se drahý svléká a nechá věci na koši na prádlo říkám mu: je tak těžké to víko zvednout a ty věci tam hodit?! 😠 nebo to poslední sousto při jídle na to mi odpoví- už jsem plnej, 😠
😠 😠
Naštěstí trencle a ponožky nechává jen v koupelně, ale taky ponožky na ruby, zamotaný, hozený na koši.
No je toho mnoho.

Jen mě napadlo, co by ti naši miláčkové psali o nás. 😀

laaala
8. únor 2008

Víte co jsem začala dělat s ponožkama naruby ? Normálně je vyperu a sbalím mu je do klubíčka taky naruby .... máte vidět ráno - když se oblíká a pospíchá ..... 😀 😀

takco
8. únor 2008

pohadka vsak sme tu pisali ze vsetci muzi su pribuzny
😀

Strana