Žehlička na vlasy, máte zkušenost?

alik26
3. lis 2015

Máte, prosím Vás, některá zkušenosti a jaké s žehličkou na vlasy Valera, Bosch, Remington? Vybírám novou a nemůžu se rozhodnout, kterou, cena od 1200 - do 2000 Kč. Díky za tipy, názory, zkušenosti.

veraga
3. lis 2015

Mám Remingtonku (wet2straight - S8102). Tenhle konkrétní model už se neprodává. Mám ji už 7 let, používám ji cca obden. Už toho chuděra zažila, tahám ji všude a nechovám se k ní zrovna šetrně. A drží jak helvétská víra. Kdybych si měla kupovat novou, jdu zase do Remingtonu.
Kromě značky ale určitě záleží, jak moc ji budeš používat, jaký máš typ vlasů a podobně. 🙂

luj_89
3. lis 2015

S těmito ne, ale mám od Vidal Sassoon koupenou od kadeřnice (dá se sehnat i přes net). Cenově to bylo myslim kolem 1 500 Kč a je naprosto super! Často v kadeřnictví vídám ,,horší" než jakou mám doma 😀.

keeshka
3. lis 2015

Mám taky zmíněnou Remingtonku wet2straight už několik let a stále funguje bez problému. Už bych si ráda koupila novou, ale ona ne a ne se rozbít nebo nějak zničit 🙂. V tomhle cenovém rozpětí bych šla znova do Remington 🙂

alik26
autor
4. lis 2015

@veraga Díky, používám každý den, někdy obden, mám Etu, asi 9 let, 3x opravovanou, nakonec vyměněnu za úplně novou, ale už pomalu dodělává a jen čekám, kdy už ji ráno nezapnu a to bych asi nevylezla ven 😀 . Sestra má Valeru, asi dva roky, je naprosto úžasná, ihned nahřátá, vlasy vyžehlené raz dva, a stačí 1x - max. 2x přejet - ale tenhle typ se už nedělá, když jsem u ní, svoji si ani neberu a jen si užívám tu její 😎. Já se s tou svojí crckám dlouho, vlasy musím přejíždět několikrát a pomalu a dlouho 😒 . Přítel mi vybral Remington (ale zatím ji nekoupil), ale s tou nemám žádné zkušenosti, dokonce některé Remingtony mají pohyblivé destičky a nevím, jestli je to výhoda nebo nevýhoda. Dále mě zaujala Bosch, ale nevím, jaké žehličky od této značky jsou - někdo chválí, někdo haní, tak jsem na vážkách.

marton
4. lis 2015

@alik26 také mám Remington několik let a super 🙂 .

marketuska
4. lis 2015

remington a super 🙂

pety91
4. lis 2015

Remington - za mě bezva- spolehlivá.

veraga
4. lis 2015

@alik26 Pokud ji používáš takhle často, na kvalitě nešetři. Co ušetříš na ceně, poznáš na vlasech. Pomalé a opakované přejíždění ničí vlasy nejvíce. Kdybych si měla kupovat novou, požadovala bych od ní:

- rychlé nahřátí (do 30s)
- opravdu kvalitní destičky, po kterých vlasy dobře kloužou
- automatické vypnutí po určité době (já ji občas zapomenu vypnout a díky téhle funkci jsem ještě nevyhořela 😅 )
- rozložení destiček od zbytku těla žehličky (některé žehličky vlasy skřípnou mezi destičky a tělo, to není fajn)
- pokud máš opravdu tvrdé/kudrnaté vlasy, tak i možnost vysokých teplot

Naopak bych se vyhla funkcím, jako jsou vonící destičky, žehlení mokrých vlasů (tuhle funkci jsem využila jen jednou a je mi k ničemu) a další různé marketingové tahy.

alik26
autor
4. lis 2015

@veraga Tvrdé, kudrnaté nemám, ale vlní se mi a každý vlas mám jinde, navíc sestříhané, tak to pak vypadá, jak kdybych se neučesala, pokud nevyžehlím, tak hrůza, hlavě ofina, kterou nosím na bok sešikma, tu když nevyžehlím... 😨
Žehlení mokrých vlasů jsem nikdy nedělala a dělat nebudu.
Co ty pohyblivé destičky, je to dobré nebo naopak ne? Na té svoji je nemám, někdo si je chválí, nevím, co od toho čekat.

evulkaa35
4. lis 2015
Uživatel evulkaa35 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od evulkaa35.

Určitě bych si koupila Remington 🙂 mám ji už 5 let a pořád drží .. jinak z vlastní zkušenosti bych si koupila nějakou tenkou, abys mohla dělat i vlny 🙂

veraga
4. lis 2015

@alik26 S pohyblivými destičkami zkušenost nemám, nikdy jsem to na hlavě neměla 🙂.

@evulkaa35 Ty žehličkou vlny děláš? Mě nikdy neudělala pěkné vlny 😒. Na vlnění musím používat kulmu.

alik26
autor
5. lis 2015

Vidím, že Remington vede ( přítel tedy vybíral dobře 😉 ), tak díky moc všem za názory, rady,..... jdu na ně kouknout a vybrat, k narozkám jsem to nestihla, ale Vánoce se blížííí 😵 .
Díííky 🙂

evulkaa35
9. lis 2015
Uživatel evulkaa35 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od evulkaa35.

@veraga Ano 🙂 vlním si vlasy jenom žehličkou .. naučila jsem se to už dávno a vypadá to moc dobře 🙂

sarkavacul
1. bře 2024

Ahoj holky, někdo zkušenost s touto žehličkou? https://www.maminka.cz/diskuze/co-na-krasne-vla.... Viděla jsem ji na fb, líbí se mi. Díky za reakce.