icon

Žehlička na vlasy, máte zkušenost?

alik26
3. lis 2015

Máte, prosím Vás, některá zkušenosti a jaké s žehličkou na vlasy Valera, Bosch, Remington? Vybírám novou a nemůžu se rozhodnout, kterou, cena od 1200 - do 2000 Kč. Díky za tipy, názory, zkušenosti.

veraga
•
3. lis 2015

Mám Remingtonku (wet2straight - S8102). Tenhle konkrétní model už se neprodává. Mám ji už 7 let, používám ji cca obden. Už toho chuděra zažila, tahám ji všude a nechovám se k ní zrovna šetrně. A drží jak helvétská víra. Kdybych si měla kupovat novou, jdu zase do Remingtonu.
Kromě značky ale určitě záleží, jak moc ji budeš používat, jaký máš typ vlasů a podobně. 🙂

luj_89
•
3. lis 2015

S těmito ne, ale mám od Vidal Sassoon koupenou od kadeřnice (dá se sehnat i přes net). Cenově to bylo myslim kolem 1 500 Kč a je naprosto super! Často v kadeřnictví vídám ,,horší" než jakou mám doma 😀.

keeshka
•
3. lis 2015

Mám taky zmíněnou Remingtonku wet2straight už několik let a stále funguje bez problému. Už bych si ráda koupila novou, ale ona ne a ne se rozbít nebo nějak zničit 🙂. V tomhle cenovém rozpětí bych šla znova do Remington 🙂

alik26
autor
•
4. lis 2015

@veraga Díky, používám každý den, někdy obden, mám Etu, asi 9 let, 3x opravovanou, nakonec vyměněnu za úplně novou, ale už pomalu dodělává a jen čekám, kdy už ji ráno nezapnu a to bych asi nevylezla ven 😀 . Sestra má Valeru, asi dva roky, je naprosto úžasná, ihned nahřátá, vlasy vyžehlené raz dva, a stačí 1x - max. 2x přejet - ale tenhle typ se už nedělá, když jsem u ní, svoji si ani neberu a jen si užívám tu její 😎. Já se s tou svojí crckám dlouho, vlasy musím přejíždět několikrát a pomalu a dlouho 😒 . Přítel mi vybral Remington (ale zatím ji nekoupil), ale s tou nemám žádné zkušenosti, dokonce některé Remingtony mají pohyblivé destičky a nevím, jestli je to výhoda nebo nevýhoda. Dále mě zaujala Bosch, ale nevím, jaké žehličky od této značky jsou - někdo chválí, někdo haní, tak jsem na vážkách.

marton
•
4. lis 2015

@alik26 také mám Remington několik let a super 🙂 .

marketuska
•
4. lis 2015

remington a super 🙂

pety91
•
4. lis 2015

Remington - za mě bezva- spolehlivá.

veraga
•
4. lis 2015

@alik26 Pokud ji používáš takhle často, na kvalitě nešetři. Co ušetříš na ceně, poznáš na vlasech. Pomalé a opakované přejíždění ničí vlasy nejvíce. Kdybych si měla kupovat novou, požadovala bych od ní:

- rychlé nahřátí (do 30s)
- opravdu kvalitní destičky, po kterých vlasy dobře kloužou
- automatické vypnutí po určité době (já ji občas zapomenu vypnout a díky téhle funkci jsem ještě nevyhořela 😅 )
- rozložení destiček od zbytku těla žehličky (některé žehličky vlasy skřípnou mezi destičky a tělo, to není fajn)
- pokud máš opravdu tvrdé/kudrnaté vlasy, tak i možnost vysokých teplot

Naopak bych se vyhla funkcím, jako jsou vonící destičky, žehlení mokrých vlasů (tuhle funkci jsem využila jen jednou a je mi k ničemu) a další různé marketingové tahy.

alik26
autor
•
4. lis 2015

@veraga Tvrdé, kudrnaté nemám, ale vlní se mi a každý vlas mám jinde, navíc sestříhané, tak to pak vypadá, jak kdybych se neučesala, pokud nevyžehlím, tak hrůza, hlavě ofina, kterou nosím na bok sešikma, tu když nevyžehlím... 😨
Žehlení mokrých vlasů jsem nikdy nedělala a dělat nebudu.
Co ty pohyblivé destičky, je to dobré nebo naopak ne? Na té svoji je nemám, někdo si je chválí, nevím, co od toho čekat.

evulkaa35
•
4. lis 2015
Uživatel evulkaa35 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od evulkaa35.

Určitě bych si koupila Remington 🙂 mám ji už 5 let a pořád drží .. jinak z vlastní zkušenosti bych si koupila nějakou tenkou, abys mohla dělat i vlny 🙂

veraga
•
4. lis 2015

@alik26 S pohyblivými destičkami zkušenost nemám, nikdy jsem to na hlavě neměla 🙂.

@evulkaa35 Ty žehličkou vlny děláš? Mě nikdy neudělala pěkné vlny 😒. Na vlnění musím používat kulmu.

alik26
autor
•
5. lis 2015

Vidím, že Remington vede ( přítel tedy vybíral dobře 😉 ), tak díky moc všem za názory, rady,..... jdu na ně kouknout a vybrat, k narozkám jsem to nestihla, ale Vánoce se blížííí 😵 .
Díííky 🙂

evulkaa35
•
9. lis 2015
Uživatel evulkaa35 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od evulkaa35.

@veraga Ano 🙂 vlním si vlasy jenom žehličkou .. naučila jsem se to už dávno a vypadá to moc dobře 🙂

sarkavacul
•
Odpověď byla odstraněná
•