icon

Zkušenost s výměnou telefonu v Okay. Je to možné?

stastnamatka07
27. dub 2022

Ahoj, přesně před týdnem jsme kupovali nový telefon v Okay, používala sem jej tak sotva den ale nevyhovuje mi velikost telefonu, nemůžu si na to zvyknout neboť sem do teď měla samé ,, pádla ,,
Má tedy někdo zkušenost, zda jej můžu vyměnit za jiný ve stejné cenové relaci ? Telefon je zabalený, v továrním nastavení tak, jak sem jej dostala do ruk u pokladny.
Doklad samozřejmě mám.
(Nový telefon, který sem si vyhlídla na té samé prodejně je výstavní kus tak jako ten, který sem kupovala před týdnem.)
Pro rejpaly - číst samozřejmě umím a už sem si ohledně tohoto na jejich stránkách četla ale zajímá mě osobní zkušenost, zda jsou ochotní vyhovět, když je telefon v podstatě nepoužívaný.

martiniquest
27. dub 2022

Ja vracela pouzite radio - kupovane pres eshop. Zkontrolovali baleni a vratili penize. Zbozi koupene na prodejne vzit zpatky nemusi, je to jejich dobra vule a ne povinnost. Ja bych pro jistotu telefon totalne vypucovala od vsech otisku a tvrdila, ze je nepouzity.

bara88
27. dub 2022

A vy by ste takový použity telefon chtěla koupit?
Za den si na telefon nezvyknes

stastnamatka07
autor
27. dub 2022

@bara88 Panebože, vidím, že všude jsou nějaký rejpalky. Prostě mi telefon nevyhovuje a to, že sem ho měla na zkoušku sotva den zaplej neznamená, že už není novej.
Si myslíte, že nikdo jinej jim nevrací telefony ? A vy ani nemusíte vědět, že už jej někdo měl doma.

stastnamatka07
autor
27. dub 2022

@martiniquest V Electro World jsem právě neměla problém, muž mi koupil telefon a jelikož se netrefil do mého vkusu, tak jsme ho šli vrátit a nabízeli nám zpět i peníze i jiný telefon.
A teď v Okay mi bylo řečeno, že si musím zaplatit 600 Kč abych ho mohla vrátit nebo vyměnit... Nač tedy dávají 14 dní záruku na funkčnost nebo nevhodný dárek...

martiniquest
27. dub 2022

@bara88 A proc ne? Co je na den zapnutem telefonu zavadneho? Pokud neni poskrabany, je totozny jako novy. Ja minuly mesic vracela sportovni kocarek, se kterym jsem byla venku. Bez jedineho slova mi vratili penize a kocar prodali dal s nejakou slevou, ze byl zanovni. Pred lety jsem dokonce vracela pouzity epilator. Tam mi strhli nejakou castku za profi vycisteni, aby jej mohli opet nabidnout.

martiniquest
27. dub 2022

@stastnamatka07 Rozdíl je, zda se to bere pres eshop nebo v kamennem obchode. Obecne Okay moc prozakaznicky neni.

bbb28
5. kvě 2022

@stastnamatka07 můžu vědět jakto dopadlo ? Budu totiž také vracet mobil