icon

Zkušenosti s nákupem televize z Mall.cz?

popelkaa23
6. zář 2022

Ahojky holky, rozbila se nám stará televize tak jsme si objednali novou přes mall... ze 16000kc ji dali n na 12000kc... Je to docela dost velká TV 165cm.. Máme si ji vyzvednou na nějakém výdejním místě... Ale mám strach že zaplatím tolik peněz a doma zjistím že TV je na prd (rozbitá nebo něco podobného) ... Nemáte nějaké zkušenosti s koupi dražších sortimentu z mall. Cz?. (NAPKUPUJEM TAM PRVNĚ)... DEKUJI

emamaira
6. zář 2022

Když s ní něco bude, tak ji vrátíš 🙂 jinak Mall je velký profi obchod, nebála bych se. Nakupuji tam běžné a vždy bez problémů.

zuzita15
6. zář 2022

@popelkaa23 pred x lety jsem tam koupila vestavnou sklokeramickou plynovou desku. Vyzvedla jsem si ji na prodejne a doma zjistila, ze je rozbita. Bez problemu mi ji vzali zpet

popelkaa23
autor
6. zář 2022

@emamaira no já práve nemám žádné zkušenosti s tímto obchodem.. Ani jak by vůbec u nich vypadala popřípadná reklamace.. Zda bych se někomu vůbec dopsala nebo tak něco... 🙂 Snad to bude v poho..

popelkaa23
autor
6. zář 2022

@zuzita15 a to jste napsala email a domluvila jste se s níma? nebo jak to probíhalo?

zuzita15
6. zář 2022

@popelkaa23 volala jsem na infolinku, co se mi stalo, oni se omluvili, ze je to mrzi a at ji vratim na nejblizsi prodejne, ze mi vrati penize

popelkaa23
autor
6. zář 2022

@zuzita15 tak to je fajn.. Ja jsem právě z Kolína.. Bych musela Teda jet až do Prahy..

beck90
6. zář 2022

@popelkaa23 já kupovala televizi, sluchátka, mobil, chůvičky....vše na Mall.
Reklamovali jsme jen jednou a to hned vyměnili za nové zboží. Taky nejsem pražská a domluva byla ok ;)

blondynka400
6. zář 2022

@popelkaa23 Mall je v pohodě, reklamace nejsou problém. Ideálně vrátit na pobočce. Z Kolína třeba do Prahy Horních Počernic to máte kousek. Celkově bych se ale nebála, že bude rozbitá, toto se nestává. Spíš je otázka co jste si objednali, 165 uhlopříčka na 12 tis je šíleně málo, to je nějaký x let starý model ne?

popelkaa23
autor
7. zář 2022

@blondynka400 NN je to android TV.. JVC LT-65VU3105

jjasmina
7. zář 2022

mall je dobrej, kdyžtak ji vrátíš, ale já myslím, že bude fungovat super

popelkaa23
autor
7. zář 2022

@jjasmina doufám že ano.. Díky moc holky 💝🙂