Žlučníkové kameny, zpožděná menstruace a tloustnutí

petroklay
2. únor 2018

Holky mate nekdo skusenost se spozdenou menstruaci a tloustnuti ze zlucnikovych kamenu? jeste jsem to nedostala uz mesic zpozdeni a a bricho ho mam jak balon snad vetsi a vetsi a to nemluvim o mich nohach jak me boli citim se jak prase :(

stuplakova
2. únor 2018

@petroklay A nejsi těhotná? Žlučníkové kameny sice mám, ale menstruace mi chodí pravidelně a nijak se nenafukuji. Možná bych tyto příznaky spojila s něčím jiným než s kamenama, ty jsou docela vysoko, tak nafukování břicha bych k tomu asi nepřiřadila. Objednej se k dr na pořádnou prohlídku.

vendelinka08
2. únor 2018

No pokud nejsi tehotna..tak bych sla urcite na prohlidku. Muze to byt nejaka banalita ale take nemusi. Zlucnik bys citila.
Bolelo by te na prave strane nebo v zadech. Tohle nepodcenuj..at ti neco neroste v brise...

gabrolo
2. únor 2018

@vendelinka08 A kde v zádech by bolelo? Mě teď poslední dobou právě bolí záda, občas mě v noci chytnou a mám pocit že umřu, to mě ani nenapadlo že by to mohlo být od žlučníku. Žlučníkové kameny se mi začaly dělat teď jak jsem těhotná.

vendelinka08
2. únor 2018

Me chytaly zada vzdy v noci tak ze jsem nemohla 3hod spat. Pak to odeznelo. Nikdy me nebolel vylozene zlucnik. Jakoby v urovni zeber...ne v bedrech ale vys.

vendelinka08
2. únor 2018

To jsem mela takove koliky...

petroklay
autor
3. únor 2018

@stuplakova no ja hodne pribrala za 3mesice tak asi se poplasili hormony a to nemluvim jak mam otekle prsty a jak me boli ruce a nohy v lytkach :(

petroklay
autor
3. únor 2018

bricho se mi zda kazdy den vetsi a vetsi az je to otravne kdyz sedim lezim a takovy divny tlak jak na roztrhani

stuplakova
5. únor 2018

@vendelinka08 To byly jako žlučníkové koliky, když tě chytaly ty záda v noci? A žlučníkový záchvat jsi měla? Začínám se bát teda ☹.

stuplakova
5. únor 2018

@petroklay No to mi nepřipadá vůbec normální, že se tak nafukuješ. Sice jsi přibrala, tak se ti mohl poplašit metabolismus, ale aby jsi byla takto oteklá a měla jsi tlak v břichu, to se mi nezdá, byla jsi už u lékaře? Žlučníkové kameny jsou vpravo pod žebry, to bych s žaludkem asi moc nespojovala, ale nejsem lékař, takže tomu moc nerozumím.

petroklay
autor
7. únor 2018

@stuplakova no bylo zjistili se jen zlucnikovy kameny a hodne kyseliny mocove v krvi a bilkoviny v moci,jinak jsem byla po 5letech od detskeho lekare ted nedavno u doktora a dal ze by mi udelala kompletni preventivni prohlidku to ne,ale na UZ by neco poznali ze je neco se zaludkem nebo tak nebo ne kdyz uz bylo jen na ledviny,jatra a mocak?

stuplakova
9. únor 2018

@petroklay Tak teda já bych trvala na nějaké pořádné prohlídce a pokud by ti jí nechtěla udělat, tak ať ti napíše někam žádanku na vyšetření do nemocnice a nechej se vyšetřit tam. To mi fakt nepřipadá normální. Jenže ledviny máš vzadu, močák dole a játra taky u žeber, všechno je to kolem žaludku, takže pokud se ti nedívala přímo tam, tak něco přehlédnout mohli.

luckamarcu
9. únor 2018

@petroklay zlucnikovy kameny můžou dělat tyhle nafukovací balóny... Špatně se vylučuje zluc a může to mít spojitost se strevy a nadýmání.. Můžeš tam mít zánět kterej není vidět v krvi. Tak to bylo i u mě.. Žlučník už nenam.. Jinak žlučník ne nikdy nebolel.. Prostě mě bylo blbě, zimnice a jednoho dne jsem zezloutla...