icon

Změnilo se vám po porodu chodidlo? Poraďte široké boty

diamanta
27. črc 2014

Je někdo, komu se také po porodu změnilo chodidlo? Jak to řešíte, já vůbec nenacházím nic pohodlného a dost širokého. Všechno mě tlačí na kloub. Je mi líto, že vůbec nemůžu hezké úzké botky, a zatím jak je léto nosím žabky, ty jsou volné. Ale tolik bych chtěla nosit i baleríny, a bolí to. V zimě jsem nosila vyšlapané boty z měkké kůže, jak se to ale rozšlápne, už to taky není hezké ☹ Nenosím už ani podpatek, ani klínek. Tenisky jsem nenosila nikdy. Nemáte třeba nějakou značku širokých bot? V čem se cítíte dobře a i hezky?

terezas4
27. črc 2014

Ano zvětšily, skoro o číslo a protože jsem už nechtěla investovat do obyčejných capek šla jsem do barefootů. Barefoot tenisky mám od Merrell, celoroční boty Gobi od Vivobarefoot a docela dobré recenze jsou na české Ahinsa. Výhoda bot je dostatečný prostor pro prsty a nulový rozdíl mezi špičkou a patou. Jiné boty už nechci. Zítra má být v Lidlu akce na sportovní "bosé boty" za tuším 299,-, nevím jak dalece mají k bosé noze, ale podle fotek mi prostor pro prsty přijde dostatečný.