Zpoždění menstruace 3 dny

simicek00
22. kvě 2018

Zdravím,chtěla jsem se zeptat, měla jsem pohlavní styk nechráněný 16. A 17.5, měla jsem dostat MS 19.5 a porad nic,už mám 3 dny zpoždění,nemám žádné bolestí prostě nic,jsem z toho nervózní miminko ještě nemůžu mit a neberu žádný prášky. Předem vám děkuji za odpovědi.

absintka19
Autor odpověď smazal
Zobraz
priefi
22. kvě 2018

@simicek00 a kolik Ti je? Ms mas normalne pravidelnou? Obvykle jsou plodne dny v polovine cyklu, ale muze se stat, ze jsou i ke konci 😉 Zpozdeni muze vyvolat i psychika a strach z tehu

simicek00
autor
22. kvě 2018

@priefi je mi 18 MS mam uz 5 let vetsinou jo jen 2x se mi stali ze ms byl o den později. Děkuji

priefi
22. kvě 2018

@simicek00 nemas zac 😉 nekdy se stane, ze jsou v ramci jednoho cyklu i 2 ovulace blizko sebe a pak ms muze prijit i o 5 dni pozdeji. Budes muset pockat, pokud i po tech 5 dnech ms neprijde, pomalu bych zacala uvazovat o testu. (Pokud ovu byla v terminu, uz ted by mohl byt rano pozitivni test, kdyby doslo k oplodneni driv). Pomalu z toho duvodu, ze kdyby se nahodou stalo, ze bys byla tehotna, tak test bude pozitivni az po uhnizdeni a // by se objevily az za dalsich par dnu. Ale myslim, ze tehu nejsi, jen to, ze z toho mas strach, na Tebe takto muze pusobit. Dej se do klidu, nemysli na to a ms prijde. Vis kdy jsi mela ovulaci (takove bodani trochu jako pri ms)?

simicek00
autor
22. kvě 2018

@priefi pošlu sem foto kdy jsem mela mit ovulaci aby to bylo lip k pochopení,děkuju aspoň jsem už trošku v klidu,moc si Vaši rady cením.

priefi
22. kvě 2018

@simicek00 pokud mas v planu do budoucna pouzivat metodu plodne a neplodne dny, spis se zamer na mereni bazalni teploty kazdy den rano a sledovani hlenu (jakmile je vodnaty a pruhledny, je to plodny hlen), pripadne sledovani pozice cipku (nahore a mekky je plodny, dole a tvrdy je uzavreny cili neplodny). Mobilni kalkulacky jsou jen na zaklade pravidelnych cyklu. Osobne mi moc kalkulacka nesedla. Ja mam rucni tabulku i presne tuto tabulku. Ms mi vzdy prisla 14.dni po ovulaci, jenze nekdy ovu prisla drive, nekdy pozdeji a tato kalkulacka s tim nejak nepocita. Ona dela jen prumer za urcite obdobi. Kdyz jsem jednou mela o 5 dnu delsi cyklus diky 2 ovu, dalsi cykly jsem uz mela klasicke 28 nebo 29, tak kalkulacka byla uplne.mimo a tak ci tak ovu jsem skoro vzdy mela o 3 nebo 4 dny drive, nez kalkulacka ukazovala. Spise dej na sve pocity, pokud ovu citis. Dej pak vedet, zda ms dorazila 😉

simicek00
autor
22. kvě 2018

@priefi jste zlatá moc vám dekuju,uklidnila jste mě 😊moc vám děkuji a určitě vědět dám.

priefi
22. kvě 2018

@simicek00 nemas vubec zac 😉 drzim pesti, at Ti brzy prijde, at se zbytecne nestresujes. Vim jake to bylo, kdyz jsem taky byla ve stresu. Sice mi meskala jen 1 den, ale brala jsem HA, a to mela byt ms presna jako hodinky 😊 Ale kdyby se nahodou tehdy stalo, svet by se taky nezboril, akorat by to bylo narocnejsi. A jak to vlastne mas s pritelem? Je vse v poradku? Kdyby se nahodou ms nedostavila, byl by Ti oporou?

simicek00
autor
22. kvě 2018

@priefi přítel ano ale rodina ne,moji rodiče nesnáší myho pritele a ja ani nevim proc,jednpu mi matka rekla ze kdyz budu tehotna s nim tak mi to dite "vykope" z těla a proto se bojim,vím ma vina ze nejsme opatni...ale i přesto dekuju za ochotu poradit narozdil od ostatnich lidi ktery mi na to odpovedeli smajlikem...

letadylkokane
22. kvě 2018

@simicek00 tohle mi rict moje mama, tak se spolu uz nikdy neuvidime. Neco tak odporneho se jen tak nevidi... I kdyby byl pritel sestinasobny vrah (doufam, ze neni), tak si ma takovyhle kecy odpustit.

priefi
22. kvě 2018

@simicek00 neznam sice Tvoji mamku, ale tohle prepiskla. Nicmene, predpokladam, ze Ti to rekla v afektu. Ono tohle by byla jina situace a jednalo by se o jeji potencionalni vnouce. Myslim, ze pokud to je normalni mama, tak by Ti podala pomocnou ruku. Ono rodice nekdy placnou neco, ale kdyz skutecne nastane tato situace, je to o necem jinem. A v jake situaci Ti tohle rekla?

absintka19
22. kvě 2018

@simicek00 jeee, mam stejnou apku. Jak bylo receno je jen orientacni ovulace ktera vychazi z delky cyklu. Coz mereni bazalky je presnejsi, nemusi byt ovulace v pulce.

simicek00
autor
22. kvě 2018

@priefi je to nepříjemné téma,nerada to řeším,moji rodiče žijí ve staré době..jsou dost přísní,no když jsme ji rekla ze chodím se svym přítelem tak hned na to mi řekla jestli budu s nim těhotná tak uvidim...

simicek00
autor
22. kvě 2018

@absintka19 je to docela dobra apka.

priefi
22. kvě 2018

@simicek00 hm... dokazu to pochopit, ja mam taky starsi rodice, kteri pro me v Tvem veku zili tzv.v jine dobe a byli cca o 10 az 15 let starsi nez rodice mych kamaradu a ve vychove to bylo opravdu znat. Ja nesmela nic... nejlepe abych slapala jako svycarske hodinky. Dnes nevim, jestli jim to mam mit za zle, nebo muzu byt rada. Diky urcitym zakazum jsem neudelala spoustu chyb, ktere bych udelala, ale zase jsem o hodne prisla... Urcite vis, co jim vadi na priteli 😉 chovani, vzhled, puvod, vek, devkar, zpusob zivota, alkohol? Je to neco z toho? Zalezi, co presne jim vadi a jaky to ma duvod, ze jim to vadi. Ale drive nebo pozdeji by se s tim smirili. Jsi jejich dcera a oni Te miluji, i kdyz nekdy Ti to tak neprijde. Vychova ditete je tezka a kazdy to pojme po svem a taktez to pojali Tvi rodice. A co ms, uz dorazila?

@absintka19 ja ji mam taky 😁

simicek00
autor
23. kvě 2018

@priefi určitě se tp nekdy zlepší ale to až pochopi že nejsem uz mala holcicka...ja i ma sestra ktere je 21 nikam chodit nesmime a tak...jeste ms nedorazila

priefi
23. kvě 2018

@simicek00 no... ja to mela naprosto stejne, taky jsem nikam nesmela, diskoteky byly total tabu. Bohuzel se to zlepsi asi az si zalozis vlastni zivot, do te doby bude platit, dokud zijes pod jejich strechou a dokud Te zivit, budou platit jejich pravidla.

Radeji si zajdi do lekarny nebo drogerky pro tehotensky test, nekupuj citlivost 25, ale 10 a pokud se ms nedostavi ani behem dneska, udelej si test ze zitrejsi prvni ranni moci. Byl nechraneny styk i pred tim, nebo jen ty dva dny, co jsi psala?

simicek00
autor
23. kvě 2018

@priefi uvidime no...presne jak píšete😁..i pred tim ale pritel pri kazdym styku se udelal mimo me a ne do me takze ja si myslim ze nemuzu byt tehotna...dnes jsem mluvila se svym přítelem a ten si vzpomel ze jsem jednou mela dostat ms 19.2 a dostala jsem ho az 26.2 ze jsem mela takove zpoždění...ja jsi to nepamatovala omlouvam se..pokud se to do neděle neobjeví pujdu si pro test

priefi
23. kvě 2018

@simicek00 jednou za cas se muze stat, ze se to takto zpozdi, ale zaroven vznika riziko, ze ovu probehla v jinem terminu, nez predpokladas a klidne i v dobe nechraneneho styku. Bohuzel Te musim vyvezt z omylu. Je nespocet deti, ktere se narodily diky prerusovanemu styku, takze tento zpusob nelze povazovat za antikoncepcni. Ackoli partner vyvrcholi mimo partnerku, jeste pri styku dochazi k uvolneni tekutiny (takova mala kapka), ktera obsahuje zbytkove spermie, nejcasteji jsou uz polomrtve a nejsou schopne oplodneni, avsak obcas se mezi ne dostane ten mega samec, ktery oplodni levou zadni. Tuto kapku partner neciti a nemuze ani ovlivnit, kdy vypakapne.
Kolik vlastne je priteli? Pracuje nebo studuje? A jak dlouho jste spolu?

simicek00
autor
23. kvě 2018

@priefi no tak ted uz klidna zase nejsem...je mu 21 pracuje a sme spolu 2 a pul roku

simicek00
autor
23. kvě 2018

@priefi takhle to delame porad ze mame přerušovaný styk a stalo se mi to jen jednou ted uz po druhy co mam opozdeny ms

priefi
23. kvě 2018

@simicek00 a jak to je s Tebou? Kdy koncis skolu? A mas v planu jit na VS? Takze kdyby se podarilo mimco, tak se partner postara?

Vis, prerusovana souloz je jako ruska ruleta, bud tam je ostry naboj, nebo tam neni nic. Je mensi pravdepodobnost, ze otehotnis, nez kdyz byste meli nechraneny styk pokazde, ale ta pravdepodobnost tam je.

A v tom unoru, delala jsi test, nebo jsi jen cekala na ms? Pokud jsi jen cekala na ms, klidne jsi mohla byt tehotna, akorat, ze doslo k samovolnemu potratu, protoze neco nebylo s embriem v poradku (treba vadna spermie). Byla v unoru ms bolestivejsi nez obvykle, nebo silnejsi?

simicek00
autor
23. kvě 2018

@priefi ja to mívám tak ze to ani necitim ani nevnimam jednou jsem to dostala pres den v praci a to jsem zvracela cely den..jednou to bylo tak ze jsem nemohla od bolesti spat...takze tak nejak stridave...jsem na střední jeste 2 roky a pak se vezmene a budene zit spolu hned po svatbě...ja nechci zustat doma protoze je to velmi zle...ja bych si mimco nechat nemohla musela bych bud jit na potrat tajne nebo pomoci nejakych prasku...a v tom unoru jsem cekala na ms celou dobu jsem to mela bez bolesti a ne moc silny ani moc slaby tak stredne....cetla jsem ted na internetu nejake prirodni vyvolavani ms diky petrzeli,myslite ze je to dobry napad?mohla bych to skusit?

martinato1989
23. kvě 2018

@simicek00 jen bych se přidala k tématu přerušovana souloz... taky jsme provozovali a teď mám z toho 4 měsíční dceru... jenže já už mám na mimco dávno věk. Chraň se raději jinak.

simicek00
autor
23. kvě 2018

@martinato1989 takže to neni 100% ochrana?i kdyz si je pritel jisty?

priefi
23. kvě 2018

@simicek00 ne, to opravdu neni dobry napad. Je Ti 18, rozhodnuti je na Tobe. Rodice nemusis informovat, ale budes to muset resit s gynekologem. Potrat je ale bolestiva jizva na cely zivot, ktere se nezbavis a bude Te bolet. Budes premyslet, kolik by tomu drobeckovi bylo, zda by to byl chlapecek nebo holcicka. A mozna by se mohlo stat, ze bys uz deti nikdy nemusela mit. Zvaz, jestli potrat zvladnes, ono se muze zmenit i Tvuj pohled na partnera i rodice. Ono se lehce rekne potrat, ale pokud nejsi sama presvedcena a udelas to kvuli nekomu jinemu, budes si to do smrti vycitat. Ale volba je na Tobe.

simicek00
autor
23. kvě 2018

@priefi dobře mate pravdu..takze vyvolani ms by slo skusit?

priefi
23. kvě 2018

@simicek00 napisu to asi takto... babskych rad, jak vyvolat ms je hrozne moc, kdyz ms jen meska, je to ok, ale pokud bys byla tehotna, muzes ublizit jak sobe, tak tomu prckovi. Ne vzdy se povede vyvolat samovolny potrat, ale muzes zpusobit vyvojovou vadu. Taky se Ti muze povest, ze budes mit pseudomenstruaci a mimco si tam vesele zustane a Ty nebudes mit ani zdani, avsak dopracovala bys to k tomu, ze by ses dostala do bodu, kdy s tim bys uz nemohla nic delat, az to zjistis. Doporuciji si dnes koupit test, zitra rano si ho udelat a na zaklade toho, jak to dopadne postupovat dale.

simicek00
autor
23. kvě 2018

@priefi no vesele si tam zustane ale ja tak vesela zase nebudu...Dobre poslechnu vás...pritel chce pockat do nedele jestli se neobjeví ms...koupim si dnes test

martinato1989
23. kvě 2018

@simicek00 opravdu není 100%