Zpoždění menstruace, na testech nic

lusinek12
3. bře 2018

Dobry vecer holky prosim jdu si kvam pro radu uz jsem zoufala a, nwm co si mam myslet v v polovine Ledna jsem vysadila prasky a cely unor mi vubec nedorazila menstruace takze cca 13 dni mam zpozdeni uz jsem zkousela 5 testu a nic cim to.muze byt ze je jeste brzy na test nebo se telo srovnava stim ze jsem vysadila tak jsem to jeste nedostala..jake mate vy zkusenosti.. v pondeli budu volat dr.. a budu vedet.vic ale je to blby pocit kdyz.m.na cem.jsem..

verunkanatalka
3. bře 2018

Ahoj,sestra vysadila antikoncepci a nedostala to 2,5 měsíce.Musela na gyndu na injekci..Těhule být nemohla..Prý se to stává po vysazení..

lusinek12
autor
3. bře 2018

Myslela jsem si to jestli to nebude tim prave ze uz jsem i spinela a mam bily vytok.. ale jinak zadny priznaky nemam ale to.jsem nemela ani u prvnho ditete kdybch si nevsimla ze mam 14dni zpozdeni tak ani nwm ze jsem v tom..

esufi
4. bře 2018

Můžeš být a nemusíš - některým ženským musí dát po vysazení vyvolávačku, jiné otěhotní hned po vysazení. Určitě se k ní objednej, ono můžeš mít i někde jen cystu. Pokud jsi těhotná, na testu by už ale něco být vidět mělo.

priefi
4. bře 2018

@lusinek12 takze nakonec do mimca jdete? To je fajn 😊 Mas v sobe hormonalni bouri a cyklus se musi sladit. Ja po vysazeni mela ms po 27d, ale vim, ze nektere zeny maji trosku delsi prvni cyklus (nektere dokonce 0,5roku nez se objevi ms). U Tebe je tedy moznost, ze jsi mela ovulaci pozdeji a pokud jsi tehu, zjistis taky az pozdeji, anebo se Ti musi uregulovat cyklus.

lusinek12
autor
4. bře 2018

Holky tak vcera jsem zkusila opet test s jsou tam dve carky.. porad mam strach jestli to zvladnu ale tak uvidime.. snad to bude dobry ;)

priefi
4. bře 2018

@lusinek12 gratuluji 😊 zvladnes, neboj. My se uz od cervna snazime o druhaska (syn ma ted 20m), manzel je hlavni iniciator, ja mam milion obav, ale to mimco chci taky. Obavy jsou prirozene 😉 A Tvoje holcicka je sikovna a bude Ti pomahat. Nam to tento mesic zase asi nevyslo. Kvuli nachlazeni jsem delala test (ms uz meskala), ale test snehobily... ale ms porad nikde, ale uz jsem zaspinila, ale ms nikde... uz by mohla mrska dorazit, at uz mam klid a nepremyslim co by kdyby... tak snad priste 😊