icon

Zvláštní nález v rajčatovém protlaku: Co to je?

2. únor 2023

Omlouvam se, ale nemá někdo ponětí, co to sakra je? Našla jsem to v lednici v par dni zapomenutém rajcatovem protlaku…ten samozřejmě letěl, ale nic podobného jsem ještě neviděla. Teď jen doufam, ze se nemusim bát
Díky předem kdyžtak za zkušenosti, jsem jen zvědavá

Zvláštní nález v rajčatovém protlaku: Co to je?
nazka
2. únor 2023

Plíseň?

klokanka31
2. únor 2023

Že by plíseň?😃

rejalin
2. únor 2023

No nevím, já bych to radši odnesla k sousedům do popelnice, co kdyby se to chtělo vrátit 😃

Ale fakt je, že takovouhle plíseň jsem ještě také neviděla 🤔

janule0123
2. únor 2023

Čeho se bát když si to vyhodila ? 😎plíseň … nic prekvapiveho

vrabcak0007
2. únor 2023

koukni na serial Last of us, at vis, jak to bude pokracovat...tohle je jen zacatek 😎😁

klokanka31
2. únor 2023

@vrabcak0007 Super seriál 👍

marge_s
2. únor 2023

Co to je, nevim (jakoze houba to bude), ale zjevne tim byl kontaminovany ten nastroj, kterym bylo do protlaku rypnuto 🤔

exbordelar
2. únor 2023

To bile je plisen a to hnede bych rekla ze to je krasna kolonie nakultivovanych bakterii 😁

marge_s
3. únor 2023

@exbordelar ja jsem si na prvni pohled rikala juuu stafylokok, tak hlasuju taky pro bakterie 🤣

tereza0111
3. únor 2023

skoda, ze nemame lepsi fotku :D Ja bych dala do hry hlenky, i kdyz je mi zahadou, jak by se tam dostaly :D

marge_s
3. únor 2023

Tak zakladatelko, s pravdou ven, cim jsi do toho hrabala :D oliznutym nozem? Prstem?

te_reza
3. únor 2023

To je protlak s novou formou života. Já bych to bejvala sledovala, co z toho bude. Evoluce 🤣

autor
3. únor 2023

Díky za odpovědi :D asi vazně bakterie....už si vážně nepamatuji, jak jsem s tím protlakem zacházela...ale je dost možné, že třeba olíznutou lžičkou, nebo tak něčím...no nenapadlo by mě, že je to z toho....vždycky si říkám, třeba ho ještě zítra, nebo pozítří použiji..no nestalo se to asi nikdy
Ted už pokaždé po otevření poletí rovnou do koše :D

amazonkajanik
4. únor 2023

No, nejlépe zpracovat ihned a vše. Nebo dbát opravdu na to, aby se obsah odebíral čistým příborem ...