icon

Dárek pro 12letou dívku v Sephoře. Máte tip?

lenkaluk
10. pro 2025

Dobrý večer všem, mám otázku pro maminky, tetičky, babičky apod. 11-13 letých dívek.Co si děvčata přeji pod stromeček? Naše dcerka si přeje peníze, které chce utratit v Sephoře. Nemám nic proti tomu, aby se seznamovala s malováním, parfémy atd., ale radši bych ji i třeba tam něco koupila než ji dávala peníze. Můžu to vyřešit poukázkou, ale stejně bych radši něco konkrétního. Dostane samozřejmě i jiné věci a věřím, že ji udělají radost, ale s tou Sephorou mi nasadila brouka do hlavy. Děkuji za tipy na dárky a pokud víte o něčem šikovnem pro 12letou v Sephoře, budu ráda🙂

nanyh
11. pro 2025

@lenkaluk Tak co jí tam vzít a ať si sama vybere? Splníš jí co chce a zároveň to bude mít fyzicky pod stromečkem.

lenkaluk
autor
11. pro 2025
@nanyh

@lenkaluk Tak co jí tam vzít a ať si sama vybere? Splníš jí co chce a zároveň to bude mít fyzicky pod stromečkem.

@nanyh ano, to bych ráda. Ale i kvůli mladší dceři hrajeme Ježíška, celá rodina píšeme dopisy s tipy na dárky. A trochu si i myslím, že přesně zatím neví, co by odtud chtěla.

izz76
11. pro 2025

Dcera si chce zřejmě užít vybírání a nakupování, nechce najít pod stromkem konkrétní věc. Dala bych ji podle jejího praní peníze, nebo poukaz do Sephory.

miryp
11. pro 2025

Když jí něco koupíš sama, nebude to pro ni stejné, jako když si sama prošmejdí Sephoru a něco si sama vybere. Napadají mě dva možné způsoby, jak to vyřešit:
1. dáš mladší tatínkovi/babičce, se starší si uděláš odpoledne jen pro vás dvě a při té příležitosti si v Sephoře vybere, co chce pod stromeček.
2. dáš jí poukázku, můžeš to spojit s poukázkou do kina a do restaurace a po Vánocích si uděláte den jen pro sebe a ona si pak v Sephoře sama vybere, co se jí líbí.
Dcera čerpání poukázek miluje, šmejdění v obchodech ji baví. Vždy jí to spojím s návštěvou kina a obědem a jsem tam jen pro ni.
Jinak dcera si přála mikinu, lesk na rty a několik knih. K tomu dostane náplně do 3D pera, antistresovou hračku, termotiskárnu, termosku na pití, bundu, poukázku na nákup oblečení (myšleno i od příbuzných).

reeeza
11. pro 2025

Já bych jí v tomto věku už ukázala, že jí důvěřuju a ten poukaz bych jí dala. S tím, že tam můžete jít spolu ( ale moc jí do toho prostě nekecej), a nebo ať si tam zajde sama/ s kamarádkou.

Přece jen vybrat si šperk či parfém je hodně osobní. Co se líbí/ voní tobě se nemusí zamlouvat dceři 🙂

biciklissie
Včera v 07:39

Mě se líbí ten nápad se společně stráveným časem, pokud bude dcera chtít. Takže bych jí buď dala přímo poukázku do Sephory nebo poukázku na společný čas spojený s nákupem v Sephoře, jídlem a tak.

tereza0111
Včera v 07:58

priklanim se k nazorum vyse. To neni az tak o tom produktu, ale o tom si to prolezt, prohlednout vsechny stiny, stetce, blbinky, ocuchat parfemy.... Byla bych pro poukazku
(ted uz bych tam ani shanet nesla, pred vanoci byla docela vybrana 🙂 )