Výhody a nevýhody operativního leasingu pro domácnost. Máte zkušenost?
Velké dohady doma. Máme staré auto, které potřebuje vyměnit, opravy se už nevyplatí.
Manžel chce na operativní leasing, ale mě přijde divný platit něco, co potom vrátím, jestli jsem to dobře pochopila. Jenom těch peněz za tři roky placení...
Neznám nikoho, kdo by do toho šel, kromě firem tedy.
Máme ve firmě několik let auta na operativní leasing,je to naprosto v pohodě. Lepší než dát najednou několik milionů na nová auta . Někde máš auto na roky,jinde na nájezd . Nikdy nebyl s ničím žádný problém. Máme různé značky.
Za me nikdy operák. Ja jsem pohodlný člověk, ale toto je pro mr moc. To je pro extra pohodlné lidi, co nemusi resit peníze. Tak to fakt nejsem. My kupujeme nová, část dáme cash a cast klasicky leasing. Jak ho doplatíme, tak nastává fajn pár let, kdy platíme jen běžnou údržbu a auto je jeste docela nove a spolehlive. Po pár letech ho prodáme, přidáme nejake peníze, koupíme nove a zbytek na klasicky leasing... A pořád tak dokola.

@anonym_autor nikdy operak. Ve finale zaplatis vic po vraceni auta, to sou nekdy sumy zavratny. Budou chtit zaplatit jakoukoliv oderku, lak, diryod cizich dveri. Ruce pryc od tohoto