Autosedačky, sportovní kočárek+ výbava. Kde jste vybírali?

7. zář 2020

Ahoj 🙋 Poradíte mi prosím kde jste vybírali autosedačku, Sporťák a fusaky? Přes internet si nic objednávat nechci protože když to nevidím na živo a neosahám, neozkouším tak nejsem spokojená a nemůžu si vybrat. Středočeský kraj poprosím 😇 děkuji moc

e7
7. zář 2020

Nic jsem přes internet neobjednavala ze stejného důvodu jako ty ale fusak jsem si nechala šít na zakázku vyšel mě na necelých 1500,- i s poštou. Paní je na na Facebooku jako NATYDOM--Šití na kočárky. Poslala mi stránky ze kterých jsem si vybrala látku a jsem opravdu spokojená 😊

tervi
7. zář 2020

Kolín, Kočárky Daniela. 👍👍👍

barmil
7. zář 2020

Pardubice Dětský ráj. Byli jsme v Kolíně a zklamání. V Pardubicích mají úplně vše přímo na prodejně a fakt se Ti věnují.

sarkavelka
2. říj 2020

Dobrý večer, já jsem všechno objednávala přes net - konkrétně na e-shopu Dětský růžek a byla jsem moc spokojená. Mám od nich kočárek, autosedačku a teď jsem tam objednala i fusak na zimu.

dana888
4. říj 2020

Zdravím, poradíte prosím jakou pořídit autosedačku? Je jich tolik a nevím jakou značku vybrat, děkuji.

sarkavelka
11. říj 2020

@dana888 Dobrý večer, pořizovala jsem tuto https://www.detskyruzek.cz/autosedacka-britax-r... a jsem s ní moc spokojená. Dobře se s ní manipuluje, malého si pohodlně vytáhnu díky otáčení, jde dát po i proti směru jízdy.