Dítě s úzkým kotníkem, patou a nártem. Jak vybrat správné bačkory?
Ahoj, postihla nás bačkůrková mánie.
Sháním bačkory pro dceru. Dominantní palec, sestupné prsty, nízký nárt, úzký kotník a úzká pata. Máme vyzkoušeny Beda BFN, Raweks, Perges a nesedí ani jedny. Dcera má délku nohy 16,1cm a šířku 6,6cm. Mám zálusk ještě na Ef oba typy a možná Beda slim. Ale už jinak nevím, co pořídit.. Když už, tak budu ráda i za nějaký kompromis. Děkuji.
Jonap
@prejeta_zaba Normální Jonap nebo slim?
@anonym_autor Urcite zkus Jonapy, mam deti s uzkou patou a uzkym kotnikem a sedi jim nejlip 👌 maji krasne ohebnou podrazku a pritom zpevneny opatek, coz je super.
Littleshoes vydali par dni dozadu porovnanie niektorych modelov papuc. Mozno pomoze pri vybere.
@anonym_autor Teď ti nevím, mají je označené jako Jonap home 🤔
Littleshoes vydali par dni dozadu porovnanie niektorych modelov papuc. Mozno pomoze pri vybere.
@jajur88 Už jsem taky studovala. 🙂
a affenzahn backory?
a affenzahn backory?
@dyechampion Zy asi zkusím objednat. Mám strach, že už budou moc úzké, protože dcera má šířku nohy 6,6 a při její velikosti je u bot šířka 6,4. Při větší velikosti je šířka 6,6 (měl by se brát 2mm nadměrek), ale délka je 17,3 a to už pro její nožku možná bude moc.
@dyechampion Zy asi zkusím objednat. Mám strach, že už budou moc úzké, protože dcera má šířku nohy 6,6 a při její velikosti je u bot šířka 6,4. Při větší velikosti je šířka 6,6 (měl by se brát 2mm nadměrek), ale délka je 17,3 a to už pro její nožku možná bude moc.
@anonym_autor i u nas jsou boty hroznej pruser,delka 188 a sirka 76 :D a valgozni kotniky takze by to bf moc nechtelo spis nejakej kompromis…no ja uz neobjednavam, jdu rovnou do little shoes zkouset(naboso nemam rada). Ale jestli to mate daleko tak chapu :(
@anonym_autor i u nas jsou boty hroznej pruser,delka 188 a sirka 76 :D a valgozni kotniky takze by to bf moc nechtelo spis nejakej kompromis…no ja uz neobjednavam, jdu rovnou do little shoes zkouset(naboso nemam rada). Ale jestli to mate daleko tak chapu :(
@dyechampion Máme to dělo do jakéhokoli obchodu s barefoot obuví. 😔 Jinak bych samozřejmě dceru vzala do obchodu, ať poradí.
@anonym_autor nejužší v patě na trhu jsou EF barefoot model 386. Nemají opatek, takže se přizpůsobí. Ale nejsou moc na dom.palec. Beda tu nejsou vůbec na dom.palce. Nemá cenu zkoušet. Dcera má podobný typ nohy a kupuju jí Jonap home new. Ty sedí perfektně.
@anonym_autor nejužší v patě na trhu jsou EF barefoot model 386. Nemají opatek, takže se přizpůsobí. Ale nejsou moc na dom.palec. Beda tu nejsou vůbec na dom.palce. Nemá cenu zkoušet. Dcera má podobný typ nohy a kupuju jí Jonap home new. Ty sedí perfektně.
@kvmatonka Zkusím ty Jonapy a Ef.
Pak už fakt nevím, kdyby jí neseděly ani jedny z těch. 🤦♀️
@kvmatonka Zkusím ty Jonapy a Ef.
Pak už fakt nevím, kdyby jí neseděly ani jedny z těch. 🤦♀️
@anonym_autor Syn ma nohu podobnou popisu a misto backor nosi Leguano ponozkoboty. Na Vinted se daji sehnat i levne. Nemuzu si to vynachvalit, krasne sedi, nesmekaji se, daji se vyprat a vydrzi temer vse.
@anonym_autor Syn ma nohu podobnou popisu a misto backor nosi Leguano ponozkoboty. Na Vinted se daji sehnat i levne. Nemuzu si to vynachvalit, krasne sedi, nesmekaji se, daji se vyprat a vydrzi temer vse.
@katule1990 Děkuji za tip, ale tam vůbec nesedí rozměry. Délka 16,6 je málo a 17,7 je už moc. Navíc šířka je 7,5 a dcera má 6,6 nohu. 🙂
Ještě doporučím Baby bare. To je pro mě taková kvalitnější alternativa k těm Ef, sedí v podstatě na stejný typ nohy, ale podstatně víc vydrží.
Ještě doporučím Baby bare. To je pro mě taková kvalitnější alternativa k těm Ef, sedí v podstatě na stejný typ nohy, ale podstatně víc vydrží.
@ruzova_pastelka Mám je objednané, dneska by měly dojít. Zítra Ef, tak jsem zvědavá, jestli budou sedět.
Je možný, že jí nesedí bačkory s plotnou? Protože v nich chodí s prominutím jako kachna. 😄
@katule1990 Děkuji za tip, ale tam vůbec nesedí rozměry. Délka 16,6 je málo a 17,7 je už moc. Navíc šířka je 7,5 a dcera má 6,6 nohu. 🙂
@anonym_autor Ta sirka neodpovida, syn ma jeste uzsi nohu a jdou mu krasne. Delka je samozrejme horsi, pokud to vychazi mezi velikostmi 😕.

Synové mají oba ty EF, každý jiné číslo. Jdou dobře utáhnout v kotníku, mohly by sedět. Ale chce to vyzkoušet, no…