icon

Elektrická odsávačka. Doporučíte, prosím?

monikos
18. únor 2025

Holky, nejaka elektricka odsavacka, co vazne funguje? Nemuzu v noci zapinat vysavač, kvuli starsimu synovi

fioreta
•
18. únor 2025

Ahoj..s el.odsavackou nemám zkušenosti, právě jsem nevěřila tomu, že když to koupím, že to bude mít dostatečný tah. Mě vždycky dobře fungovaly ty ruční balonkové, zmáčkla jsem a pak odsála, sice to bylo na víckrát, ale odsála jsem hlen pěkně, opláchla a hotovo.

osaka_9
•
18. únor 2025

Zkus se podívat i ve starších diskuzích, co doporučují. S tímto osobně zkušenost nemám 🙊

martina1317
•
18. únor 2025

Bohuzel zadna rucni neudela to co ta na vysavac…. Osobni zkusenost… take mam dve starsi deti s spi jako dudci, odsaju nos nejmladsimu a spi se dal

terel
•
18. únor 2025

Já bohužel zůstala také u ruční… syn měl hrozný hysterie u vysavače a já se na to prostě nemohla dívat. Teď už je starší a nosík nastavuje sám.

cherie24
•
18. únor 2025

@monikos já si koupila klasickou odsávačku na tahání pusou. Mladší si vysavačem nos vysát nenechá. Huláká takovým způsobem, že po odsátí jí toho nateče do nosu ještě víc. A v noci to nikoho nevzbudí. 🙂

felis
•
18. únor 2025

Používala jsem velkou injekční stříkačku (50ml). Chce to trochu cviku, ale mělo to stejný efekt jako vysavač a nedělalo to hluk. Až se druhá dcera narodi, budu to dělat pry jeji ryme stejně. Když bych furt vytahovala vysavač, tak kockam praskne žilka 😆

krisstina93
•
18. únor 2025

Ta na vysavač se dá tahat v nejhorším i pusou, když není vysavač. Ty elektrické nemají žádný tah.

karolinapete
•
Odpověď byla odstraněná
•