Fusak pro 1,5 roku staré dítě. Mají v tomto věku ještě vaše děti?
Dobry den
Asi se mi vysmejete proc to resim uz ted 🙈kdyz je leden a ja uz resim prosinec 😂😂😂
Ale chci se zeptat moji holcicce bude v prosine rok a pul ☺️
A chci se zeptat maji v tom veku jeste vase deti fusak v kocarku
Nebo uz ne. Je jen oblecene ?
Do kolika jste meli fusak a kdy jste ho vyndali ?
Dekuji hezky den
Syn ho mel kdyz jsme jeli delsi trasu☺️Mel v nem hezky teploucko☺️
Synovi je 20 mesicu a fusak ma porad a bude mit az do jara 😉
Naše mladší (20 měsíců) ho má na spaní, pořád spí po obědě v kočárku. Jinak na procházky chodivám s jiným kočárem a tam bývá bez fusaku. Nechodíme tak dlouho, nebo část cesty jde po svých. Většinou mám sebou deku, kdyby náhodou, ale na procházky už fusak nedávám. Na druhou stranu - kdyby bylo -20, tak ano, ale v téhle zimě nezimě ne.
v roce a půl syn ještě nechodil, takže fusak měl. Teď (dva a půl), ho má, když jdeme na dlouhou procházku a počítám třeba s tím, že cestou zpět usne, nebo pokud by asi byla opravdu zima, ale tu si už snad ani nepamatuji.
@nnikola24 mám fusak,synovi je 19měsíců. Kupovala jsem nedávno přímo do sportaku,aby se daly protáhnout ksiry. České obchody ho mají za 600 a víc,koupila jsem na joom za 260,úplně ten stejný. Ale včera jsem našla lepší,kde se dá odepnout spodní část,kvůli botam,asi koupím taky, do foroty 😊
Ano měli.Predse když jenom seděli a nehýbali se ....tak by im byla zima.
V 1,5 měl takový slabší fusak na spaní a když jsme jeli z plavání. Jinak ne. Ale chodil od roka, takže v tom kočáru zase tolik času netrávil.
Synovi je 2r9m a občas ještě se vozi v kočárku a má občas taky fusak v něm. Malej je prcek, nemá ani 90cm,tak se vleze do fusaku.
Synovi jsou 2,5r.Na delsi prochazky sedi v nem.Poridila jsem Emitex s odepinanim u boticek a tim se i zkrati do hluboke korby.
Syn měl 1,5 roku loni a fusak jsem využívala prakticky od podzimu do jara. Ale on tehdy ještě nechodil. Letos bych ho klidně ještě využila, kdyby byla aspoň trochu zima. V tomhle počasí si úplně vystačíme s kombinézkou a dekou...
Holka mi od 15mesicu chodi venku a do kocaru vubec nechce, ted ma 2 roky kousek, kocar obcas (1xmesicne) vytahnem, ma na nem jen nanoznik a je klasicky ustrojena a je ji akorat

@nnikola24 malé jsou dva roky a dva měsíce a pokud jedem někam s kočárkem je ve fusaku. Přeci jen když sedí nehýbe se . Byla by ji zima. Ale my už ten kočár používáme hodně hodně sporadicky. 🙂